Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 25.7.2006 6:28:07
|
|
|
|
tina104
|
Mislim, da so razlike pri lupinicah - ene grejo v en avto, druge v drugega. Torej je treba kupit tudi ustrezno lupinico. Mi smo imeli eno čudno lupinico, pa še pasovi nekak niso najbolj pasali, tako da smo lup. namontirali na sredini zadaj, pa še sprednje sedeže smo tako nazaj pomaknili, da se lupinica nikamor ni premikala. Mi smo pri 5 mes. potem kar prešli na avtosedež od 9 kg naprej (naš je imel takrat že več kot 9 kg), smo pa pred kratkim dobili en rabljen avtosedež 0 do 18 kg in moram rečt, da je ful dober, meni se zdi veliko boljši in bolj stabilen kot lupinica.
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 25.7.2006 7:17:37
|
|
|
|
Mateja82
|
v mojem avtu je pas na sprednjem sedežu je dovolj dolg, na zadnjih sedežih pa so prekratki. Pomagamo si tako da uporabimo dva pasova. Ta sredinskega, ki je kar en trak , potegnemo čez spodnji del lupinice ta normalni pas pa čez zadnji del lupinice. V avtu od mojega pa so čisto dovolj dolgi pasovi. Zgleda da delajo različne dolžine pasov.
|
|
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 25.7.2006 8:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz v focusu (5-vratnem) nimam problemov s pripenjanjem, pas je ravno prav dolg. Lupinico pa imamo Hauck Jeep zero+.
|
|
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 25.7.2006 22:32:08
|
|
|
|
Pokora
|
Tudi jaz s pripenjanjem lupinice v Focusu karavanu nimam problemov. Imam pa lupinico Maxy cosy. Če imaš mogoče tudi ti tako lupinico povej, pa ti povem kako jo pripneš - pas more pridt pod roč.
|
|
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 25.7.2006 23:09:41
|
|
|
|
mamiii
|
ne, nimamo maxi cosi, imamo Chicco lupinico. no to je pa vzpodbudno, če se maxi cosi da v redu pripet, bomo pa lupinico zamenjal, če ne bo šlo drugače, samo da obstaja varianta..ko sem bila noseča, so punce že nekaj jamrale v zvezi s Focusi itd..zato sem bila tut zdaj pozorna na to, drugač se pri nakupu avtomobila sploh ne bi spomnila, da bi to lahko bil problem. tako smo tudi mi probali na sosedovem Focusu pripet lupinico, pa res ni šlo...pa saj so maxi kosi kar velike lupinice, ne vem v čem je fora.. mogoče je drugačen sistem pripenjanja hvala vseeno!
|
|
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 26.7.2006 21:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Fora je v tem, kako pas potegneš preko strani in zadaj. V vsakem primeru ga napelješ skozi vse varnostne zanke, ampak včasih je potem prekratek, če zaobjameš kak širši del lupinice. Take so moje izkušnje.
|
|
|
|
RE: lunice in dolžina varostnih pasov 27.7.2006 10:26:52
|
|
|
|
Pokora
|
Na forumu na med over je bilo nekaj časa nazaj govora o nekih podaljških za pas. Povprašaj še tam, če ti bo katera vedela svetovati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?