|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 9:30:59   
Maxica
Ker so me včeraj v naši edini trgovini v kraju čisto šokirali s cenami kruha (1kg Jelenovega hleba 630sit, 1kg Graham hleba 750sit!!!!!:grrr:), smo se odločili, da bomo v prihodnje sami pekli kruh. Sicer sem ga pred časom že večkrat pekla v pečici, glede na to, da bi pa sedaj pekli bolj redno, bi nabavili aparat za peko kruha. Povejte, imate z njim kakšne izkušnje? Na kaj je treba paziti ob nakupu?
Hvala in lp:rozica:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 9:33:06   
Vera*
Midva ga imama doma in nama je full všeč.ponavadi ga dama pečt zvečer predem greva spat,:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 9:35:37   
kimi
Moja prijateljica ga ima pravi da je tudi zelo zadovoljna

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 9:42:48   
Ivi33
:bravo::bravo::bravo:
mi smo zlo zadovoljni z njim, mogoče 1X na mesec kupim v trgovini kruh.

Kakršnegakoli kupiš, nimaš kaj veliko za zgrešit. Samo ko boš prvič pekla najprej speci po receptu z manjšo količino - da ti ne bo vse čez letelo:hudicek:, kot je prvič meni.

LP:rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 9:51:52   
ditkaaida
Mi pečemo kruh že skor dve leti, ker je v trgovini predrag pa še kakšne kemikalije not namešajo. Aparata nimamo in ga vsaj zaenkrat še ne bomo kupli.
Obilo užitkov ob uživanju doma pečenega kruha.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 9:54:37   
mojchka
Mi ga tudi imamo in nas vedno znova osrečuje. :bravo:
(in sem pred časom ravno tukaj spraševala, ali naj ga kupim ali ne)
Je pa res treba paziti na začetku. Dokler aparata ne boš spoznala, boš morda kaj kruha vrgla stran.
Jaz ravno zaradi tega pečem samo s ta hitrim programom (2-urnim), zdi se mi, da s tem pride kruh najboljši.

Pri nekaterih aparatih (ali pri vseh, ne vem) so navodila za uporabo tako nikakvo prevedena, da ne moreš verjet.
Sicer pa je na strani www.kulinarika.net ogromno govora, nasvetov, receptov, opisov težav... o tem. PObrskaj malo...
Pa srečno...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 10:03:23   
snorlax
Jaz ga imam, samo ne pečem v njem, ampak v pečici, mi je boljši.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 10:07:43   
Pupica
Od kr mi ga je moj :love: kupil, pečeva kruh doma.
Men je super.
Imam takega, da ima dva propejlerja za mesenje testa, ima funkcijo izdelave testa za pizzo:bravo::bravo::bravo:(to je najboljša stvar tega stroja)
dela marmelado, in lahko speče do 1280g težek kruh.

Moko kupiva domačo, v trgovini pa razne semena(laneno, sezam,bučna,mešana).
Sedaj ko je pa malo manj časa, pa kupiva tudi pripravljeno moko v Avstriji(cena je 212 sit za kg, iz nje pečem 2 hlebca kruah).Je pa vsa moka po isti ceni.dodaš pa le vodo.

Če te še kaj zanima praši na privat!

Lp:kuza:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 10:10:05   
bambolina
Jaz ga imam tud vendar zdaj redko pečem. Drgače pa lahko pečeš tudi razna peciva in vsesorte kruha. Ko sem ga dobila sem veliko pekla, zdaj pa sem kar malo pozabila nanj. Nisem ravno jedec kruha, vglavnem ga sploh nikoli ne jem, potem se pa kruh stran meče ali pa je 3dni star. Drgače se mi zdi pa super zadeva.
Mislim, da vam ne bo žal nakupa!
Lp,

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 11:16:44   
Pikapolonica
Hoj!

Ni dva tedna odkar sem sama spraševala popolnoma enako vprašanje. No, in že naslednji dan aparat tudi kupila. Zaenkrat se je super obnesel. Se sicer še učim, kar se peke tiče in ščem rešitve za napake (ko kruh skupaj pade, ali pa se drobi), ampak kakorkoli že, doma jemo dober kruhek. Polnozrnat, bel s semeni.... Mnjam.

Aja, kupila sem pa aparat za 10.000 tolarjev in sicer Sparu. Firma: Clatronic. Za štruce od 750g - 1000g. Na eno lopatico za gnetenje, ki popolnoma zadostuje. Pa še na timer je, tako da bi ga lahko naštimala da se mi začne peči zgodaj zjutraj in se v novo jutro zbudim z vonjem po svežem kruhku. Ampak zaenkrat tega še nisem naredila....

Skratka, ni mi žal. Niti slučajno!

LP, :pika:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 12:00:11   
BARBARA R.
Imam Clatronik zmogljivosti 2 litra, kar ustreza za pribljižno 1000 g kruha.Lahko se peče tudi iz polovico manj moke.Pripravljam testo za žemljice, buhteljne, krofe, potico, pizzo in za kruh, ki ga striktno pečem v stroju za peko kruha. Uporabljam ga dobri dve leti in smo vsi z njim zelo zadivoljni.So pa priloženi recepti bolj ne , kot ja uporabni.Vse boš morala sama poštudirati glede na vlažnost zraka v vašem kraju. Ponekot jim testo prekipi že s polovico vrečke instant kvasa, jaz pa uporabim kar celo vrečko za kg moke. Nekateri uporabljajo pa kar sveži kvas.
So tudi aparati z dvema veternicama, ti pa so mišljeni za večje štruce od kg.

Upam, da sem ti kaj pomagala in če se odločiš za nakum, sigurno ne zgrešiš. Le sprva boš potrebovala kar nekaj potrpljenja, da se ga navadiš.Uspešen nakup in uporabo!

:muca:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 12:05:44   
Anonimen
Tudi mi ga imamo in se mi zdi zelo fajn, uporabljam pa ga poleg za peko kruha še za šarkelj, pripravo testa za pice, štrukeljčke, testenine, svaljke, testo za piškote, potico in še in še. Ni potreben biti noben strokovnjak za peko, le malce občutka in to je to...ja da se vmes kaj "sfali" pa itak...je pa tko, da smo tudi mi sami malo furjasti, in če pozabiš na kvas je pol logično, da kruh ne bo narastel :)-:(:(:)-:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Aparat za peko kruha
24.5.2005 21:39:47   
ana1
Tudi mi imamo nekaj mesecev aparat za peko kruha. Zelo smo zadovoljni z aparatom.

lp, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?