Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 12:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
a to odpnja ta tavelik varnostni pas? lp, lara
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 12:13:56
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
mi smo pasove namontirali glih kontra-da so se na notranji strani nogic odpenjali,pa je bil mir;)
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 12:44:59
|
|
|
|
malika
|
Naš pa se ne odpenja, ampak si "slači" naramnice od avtosedeža. Groza no, in nevarno!!!
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 12:50:48
|
|
|
|
aka
|
Ja, ta velik varnostni pas. Ko smo se zadnjič peljali vsi trije sem bila prav šokirana. Kar na enkrat me pogleda na levi strani in reče "Mama OJ!". Se je namreč ODPEL in VSTAL! K A T A S T R O F A!!!!
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 13:05:29
|
|
|
|
viv_
|
LARA - ja, "paš" odpenja :)-:)- Pri nas je pa varnost v avtu na višku. Tamala, sam da jo dam v stolček takoja začne "paš, paš", ampak ni dovolj da ima samo naramnice, more bit še ta velik pas čez napelan... Če germo vsi trije ponavadi mož vozi, jaz sem spredaj sopotnica in jaz montiram tamalo v stol. Ko se mož vsede za volan v tistem trenutku tamala začne:"ata, paš" in se more takoj pripet, potem pa sledi takoj še "mama, paš". In ko smo vsi pripeti lahko gremo...
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 13:10:17
|
|
|
|
aka
|
Pri nas v avtu pa je fora, da se z malim morava držati za tista držala ob straneh (na strehi). Pa bog ne daj, da bi dala roko dol. Če opazi, da se ne držim več, zakriči MAAAMAAA DRZI. Če ga vprašaš zakaj se pa ata ne drži, pa odgovori ATA VOLAN DRZATI.
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 13:17:37
|
|
|
|
malika
|
Viv kakšen avtosedež pa imate, da ima tamala še velik pas preko napeljan? Ker pri nas "velik" pas drži avtosedež. Ali je to potem isofix sistem ali kako? :zmeden2:
|
|
|
|
Mali se v stolčku odpenja 8.7.2005 13:20:05
|
|
|
|
viv_
|
V Alhambri je integriran otroški sedež - običajen sedež se nekaj dvigne, pa naslon se preklopi dol, pa notri so naramnice (bom enkrat poslikala) in je pas frej, tako da lahko pripneš... Potem pa nastopi težava pri meni v Golfu, kjer pas drži sedež in mama viv improvizira, tako da pas napeljem od sopotnika in ga zapnem na zadnji sedež (sva vedno same v avtu, če pa nisva, pa poslušam celo pot paš paš...). :)- Saj ni važno a ma tisti pas kej efekta, ampak Mirna se počuti bolj varno če je čez napeljan. :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?