|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MALININ ČAJ
25.6.2005 20:47:19   
Rubin.
Pozdravljene,
zanima me če katera pozna čaj iz malin, ki naj bi pomagal pri odpiranju, ko pride čas za porod. Zanima me kdaj naj ga zančnem piti in ali deluje?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MALININ ČAJ
25.6.2005 20:54:17   
Pia73
Nekatere punce so ga začele piti že prej, jaz pa sem z njim začela včeraj, ko sem bila :nosecka: točno 36 t.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MALININ ČAJ
25.6.2005 21:05:03   
Grascakinja
Vedi, da moraš piti čaj iz listov malinine rastline, ne iz malin!
Priporoča se po 36t. Prej se nočeš odpirati!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MALININ ČAJ
25.6.2005 23:56:58   
Anonimen
Moja prijateljica ga je pridno pila. Ko je prišla slučajno na redni pregled in bila brez popadkov,ker še ni bil termin poroda, so ji povedali, da je odprta 7 cm. Ostala je notri, v roku ene ure so se ji začeli popadki in v naslednji uri je rodila. Popadke je čutila le od 9 cm naprej.
Sprašujem se, kaj bi se ji zgodilo, če ta dan ne bi imela rednega pregleda??? Še sreča.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   MALININ ČAJ
26.6.2005 11:39:17   
aprilka
lep pozdrav. a mi katera lahko pove točen recept za pripravo tega čaja? ali pa kje yse ga da najti? zelo bi bila vesela saj to kaj se dogaja meni in mislim da še marsikateri ni več za zdržati:(
lepo bodite

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MALININ ČAJ
26.6.2005 15:26:43   
nana 27
Kupiš ga lahko na ljubljanski tržnici ali pa v Sanolaborju (tam ga ponavadi čakaš, ker ga morajo še naročit). DRugače je pa treba žličko listov iz malin zaliti z vrelo vodo. Nato precediš in mislim, da se ga lahko le eno šalco na dan popije.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MALININ ČAJ
27.6.2005 19:43:17   
Rubin.
Dekleta hvala za odgovor. Blacky zanima pa me v katerem tedu je bila tvoja prijateljica? Jaz sem namreč v 34 tednu, dva dni nazaj sem ga poskusila piti, pa ni tako slabo. A ga je pila 1x na dan ali večkrat? No koliko vidim pa imam še čas. Ga raje ne bom pila pred 36 tednom.
Pripravi pa se tako: dve čajni žlički malinovih listov prelilijemo s 1/4 litra vrele vode, pustimo pokrito stati 5 min. nato odcedimo.
Jaz sem ga kupila v vrečki, z že posušenimi malinovi listi. Proizvaja pa ga PAPAJA d.o.o. Jevšnikova 7, 1412 Kisovec, če katero zanima.Lep pozdrav v tej vročini vam želim. Naša pikica pa pravkar z neizmernim veseljem brca.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MALININ ČAJ
27.6.2005 21:13:23   
Anonimen
Tako je bilo. Ona je začela piti hvalabogu dovolj pozno, da ni prišlo do prezgodnjega poroda. Tri tedne pred porodom je začela piti čaj iz materine dušice ali planinske rese. Šele 10 dni pred porodom pa je temu čaju začela dodajati čaj iz posušenih malininih listov. In poglej, kako hitro je bil učinek. Zato bi bilo mogoče boljše, da ti malo še počakaš s tem, da ne boš imela težav. Nikoli se ne ve.:miska::miska:

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?