|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA VAŠO POMOČ
25.10.2005 23:21:44   
Anonimen
Živjo vsem user posted image !

Sploh ne vem kje naj sploh začnem. Malo mi je nelagodno.

Imam partnerja, ki sva že 5 let skupaj. In zadnje čase sem opazila ( pri sebi ) okoli zadnjika neke bunkice (ene 5 - 6 jih je), ki so podobne malim bradavicam. Upam, da res niso.
In zdaj me to malo bega! Noseča sem pa 28 tednov. Kaj, a to vpliva na nosečnost. Kako se to sploh dobi? A s spolnimi odnosi?

Zaradi tega sem iz tira? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj bi mi ve priporočale? Lepo vas prosim za odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA VAŠO POMOČ
25.10.2005 23:29:52   
Anonimen

A je imela še katera to težave? Verjamem, da vas je malo takih, ki imate podoben problem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2005 23:33:05   
ursa_p
Prvic slisim!

Jutri poklici svojega ginekologa ... ce se ne bi rada zaupala njej/njemu, pa poklici kar enega ginekologa ... vprasanje te nic ne stane!

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2005 23:35:42   
Andra
Mislim, da so ti možgani začeli pri riti ven lesti....user posted image user posted image user posted image

Res nenavadna težava. user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 23:40:40   
Anonimen
Če sta si s partnerjem zvesta,potem te ne rabi nič skrbet.Spolne bolezni ne padejo kar z lufta,sploh pa ne na zadnjiku.Vseeno pa se rajši pogovori z ginekologom-mi tukaj smo samo laiki!

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2005 1:29:10   
Anonimen
lahko da pa gre za hemoroide...?
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2005 6:29:54   
CIPRESA
No ravno to sem ti hotla napisat kot ti je ena anonimna da je velika verjetnost da so hemeroidi to pa ni nič hudega, ampak tako kot so ti ostale napisale me lahko le ugibamo zato bolje da greš k G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2005 7:31:40   
darjatimci
Verjetno so res hemeroidi,prepričana pa boš o tem ko se boš pogovorila z njim.Na vprašanje si lahko tudi že sama delno odgovoriš kakšno imaš prebavo?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2005 8:06:36   
darjatimci
Pogovorila je mišljeno z ginekologom,sorry za napako.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2005 8:07:49   
Klarissa
lahko pa so bradavice-posledica virusa HPV-neonkogenega??
Najbolje, da obiščeš ginekologa, mogoče te bo napotil k dermatologu.
LP

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?