Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 1.3.2005 11:07:20
|
|
|
|
malika
|
Jaz imam sicer Quinny Fashion, ampak mislim, da se po zlaganju in teži ne razlikuje kaj dosti od Comforta. Takrat sem ga izbrala samo zaradi tega, ker se navaden frestyl ni dal čisto polečt, kar je vsaj zame bistvenega pomena. Kaj se teže in zlaganja tiče, lahko rečem, da sem se takoj navadila, je pa seveda vedno zlagal voziček naš ati, če smo bili kje skupaj.Je pa res, da si po par tednih zlaganja že kar precej zverziran :) in tudi samo zlaganje in sestavljanje ne traja tako dolgo. Če bi jaz še enkrat kupovala, bi med temi izbrala comforta. Buzz mi je sicer všeč, ampak me prav tako moti tisti ostri kot. Saj mogoče podložiš pod ritko brisačo ali pleničko, ampak pomoje vseeno to ni to. Bolje je, da detece leži ravno in ne zvito, sploh če raćunaš na to, da znajo bit sprehodi in drugi potepi po mestu in trgovinah tudi daljši. Kaj se pa malih kolesc tiče, pa absolutno niso za makadam,pa tudi vzmeteni niso tako dobro, kot ta dva vozička s velikimi kolesi.
|
|
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 1.3.2005 12:28:47
|
|
|
|
frecy
|
HVALA ZAENKRAT, ČE PA IMA ŠE KATERA KAKŠNE IZKUŠNJE, SO PA DOBRODOŠLE LP MAJA
|
|
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 1.3.2005 16:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ti po mojem mnenju bolj priporočala Comforta, ke rmi Buzz deluje strašansko majhen:zmeden: Pa tudi full ma mejhna kolesa...meni ni všeč, ne vem no:zmeden:
|
|
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 1.3.2005 19:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pa rekli, da je Buzz za malo večje otročke (od enega leta naprej). Ker se res ne da čist v vodoravno lego. Mi bomo vzeli Comforta pa za tisto malo vdolbinco, ki vseeno ostane, bomo prva dva meseca notri zvili eno plenico. Je pa Comfort boljši, ker ga imaš res baje lahko do tretjega-četrtega leta. Se mi pa zdi, da se tud sestavljanja navadiš. Ne vem, moje skromno mnenje :)-
|
|
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 1.3.2005 22:36:42
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz imam navadnega Freestyla 3 kolesnika (ni comfort). Glede sestavljanja pa je takole: ko je voziček nov gre sigurno malo težje, pa še človek ni toliko zverziran. Sedaj pa ga po pol letni uporabi sestavim že v nekaj sekundah.
|
|
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 2.3.2005 19:23:28
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz pa sem se preko interneta zaljubila v Quinny speedy sx. Zdi se mi zelo praktičen, ne pretežek, pa še cena je ugodna (na spletni strani od sončka). Mogoče si oglej še ta voziček... Kaj si ostale mislite o njem? :zmeden2:
|
|
|
|
BUZZ ali FREESTYLE comfort 2.3.2005 21:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ančka, full je lahko vodljiv. Sploh po trgovini:)-. Niki5 ga ima:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.