|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BUZZ ali FREESTYLE comfort
1.3.2005 10:11:57   
frecy
Oj!!!

Vem da se je o tem že veliko pisalo in sem že tudi prebrala ampak prav odgovora o tem kar me zanima nisem zasledia.

Ne morem se odločit med tema vozičkoma.

Comfort mi je PRETEŽEK IN PREVELIK, in ko sem ga zlagala in narazen devala sem švicala ko konj zraven. Sam drugače se mi pa zdi za malega full praktičen in udoben. Zanima me če se sčasoma kaj navadiš na to zlaganje in razstavljanje in gre potem lažje.

Pri Buzzu mi je pa všeč enostavno in lahko zlaganje, pa še prostora manj zavzame. Imam pa že košaro, tako da za začetek ni problema. Me pa pri njem skrbi tisti OSTER KOT pri sedežu. KAKO POTEM OTROČEK LEŽI. A se mogoče da kaj podložit??? Ja, pa zanima me še KAKO se kaj vozi PO MAKEDAMU in koliko pogrešate ročno zavoro?

V mislih imam tudi malo PP pramette, sam me pa motijo mali kolesi, saj imamo vikend v hribih, kjer sem zelo veliko in je sam makedam in travnik.

Hvala že vnaprej za pomoč z vašimi izkušnjami.

LP Maja in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
1.3.2005 11:07:20   
malika
Jaz imam sicer Quinny Fashion, ampak mislim, da se po zlaganju in teži ne razlikuje kaj dosti od Comforta.
Takrat sem ga izbrala samo zaradi tega, ker se navaden frestyl ni dal čisto polečt, kar je vsaj zame bistvenega pomena.
Kaj se teže in zlaganja tiče, lahko rečem, da sem se takoj navadila, je pa seveda vedno zlagal voziček naš ati, če smo bili kje skupaj.Je pa res, da si po par tednih zlaganja že kar precej zverziran :) in tudi samo zlaganje in sestavljanje ne traja tako dolgo.

Če bi jaz še enkrat kupovala, bi med temi izbrala comforta. Buzz mi je sicer všeč, ampak me prav tako moti tisti ostri kot. Saj mogoče podložiš pod ritko brisačo ali pleničko, ampak pomoje vseeno to ni to. Bolje je, da detece leži ravno in ne zvito, sploh če raćunaš na to, da znajo bit sprehodi in drugi potepi po mestu in trgovinah tudi daljši.

Kaj se pa malih kolesc tiče, pa absolutno niso za makadam,pa tudi vzmeteni niso tako dobro, kot ta dva vozička s velikimi kolesi.

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2005 12:28:47   
frecy
HVALA ZAENKRAT, ČE PA IMA ŠE KATERA KAKŠNE IZKUŠNJE, SO PA DOBRODOŠLE

LP MAJA

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2005 16:14:49   
Anonimen
Jaz bi ti po mojem mnenju bolj priporočala Comforta, ke rmi Buzz deluje strašansko majhen:zmeden: Pa tudi full ma mejhna kolesa...meni ni všeč, ne vem no:zmeden:

(odgovor članu frecy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2005 19:32:59   
Anonimen
Meni so pa rekli, da je Buzz za malo večje otročke (od enega leta naprej). Ker se res ne da čist v vodoravno lego.
Mi bomo vzeli Comforta pa za tisto malo vdolbinco, ki vseeno ostane, bomo prva dva meseca notri zvili eno plenico. Je pa Comfort boljši, ker ga imaš res baje lahko do tretjega-četrtega leta.
Se mi pa zdi, da se tud sestavljanja navadiš.
Ne vem, moje skromno mnenje :)-

(odgovor članu frecy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2005 22:36:42   
andrejaz
Jaz imam navadnega Freestyla 3 kolesnika (ni comfort).
Glede sestavljanja pa je takole: ko je voziček nov gre sigurno malo težje, pa še človek ni toliko zverziran. Sedaj pa ga po pol letni uporabi sestavim že v nekaj sekundah.

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2005 19:23:28   
anckabancka
Jaz pa sem se preko interneta zaljubila v Quinny speedy sx.
Zdi se mi zelo praktičen, ne pretežek, pa še cena je ugodna (na spletni strani od sončka). Mogoče si oglej še ta voziček... Kaj si ostale mislite o njem?
:zmeden2:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2005 21:02:49   
Anonimen
Ančka, full je lahko vodljiv. Sploh po trgovini:)-. Niki5 ga ima:)

(odgovor članu frecy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2005 14:30:17   
Tinna
Jaz imam Quinny speedy sx kakšne tri tedne a je dal že dosti poti skozi od hibov, do vinogradov, trgovin in lepih ozkih ulic. Mi smo zelo zelo zelo zadovoljni. :bravo::bravo:Predvsem je lahek in se zelo lepo spravi in gre tudi v majhen avto. No jaz imam avto C3 pa mi gre cel v prtljažnik in samo z enim stiskom se zloži. In tudo zelo lepo vodljiv je - z eno roko med vsem policami v trgovini. Motilo me je edino to, da se ne spravi v popolnoma sedeči položaj a sem tudi to že rešila. Kupila sem črn trak in sponke ter ga dala čez obe štangi in zdej naš fantek popolnoma sedi. Skratka super je! Je pa res, da vsaka hvali tistega, ki ga ima doma a jaz sem res navdušena nad našim novim vozičkom pa Luka tudi, ker v njem sedi zelo komot, ker je kar širok. :bravo::bravo:
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.