Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:04:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja punca, tole je :nosecka:! verjetno je še bolj malo hormona. Slikico testov imajo punce objavljene v svojih albumih (bagsi in ostale)! Držim pesti!!:rozica::rozica:
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:04:46
|
|
|
|
baguSka
|
Če pokaže vedno pokaže pred menstruacijo.:)-:)-:)-
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, verjetno lahko kar ploskamo, a ne. :bravo::bravo::bravo::bravo: Po moje si kar :nosecka:.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:39:06
|
|
|
|
dolenjka
|
No,pa dajmo ploskat :bravo::bravo::bravo: in se veselit za še eno zdravo :nosecka:!!
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:43:34
|
|
|
|
lina24
|
ja punce, kr ploskajte. hvala hvala. ampak upam, da v nedeljo vseen ne prikaplja menzis.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:49:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
Lina samo toliko iz moje izkušnje...jaz sem na dan ko bi morala dobiti menstruacijo delala CB in je bil viden zelo medel plusek, ampak se ga je vidlo. Tako da verjamem, da si tudi ti nova srečka :nosecka:! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:52:20
|
|
|
|
lina24
|
to vem, hvala. na dan, ko bi morala priti menstruacija test pokaže rahlo vidno črtico -nosečnost. (mam izkušnje iz pretekle nosečnosti, ki se je žal končala s splavom. zato si zdaj še bolj želim dojenčka in čekiram teste že pred izostankom menstr. teh izkušenj pa nimam.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 15:59:16
|
|
|
|
maja75
|
A delate test z jutranjim urinom ali kar tekom dneva? Danes je 27 dan po zadnji :hudicek:, pa me mika, da bi nardila test. A lahko že pokaže? Imam redne :hudicek: na 29 do 30 dni! Hvala
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 16:00:53
|
|
|
|
lina24
|
pri meni vedno isto pokaže. al delam zjutri al pa popoldne. neko rahlo, komaj vidno črtico. probi pa nujno piši, kaj dogaja.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 16:01:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
Na dan, ko bi mogla pridt menstruacija sem naredila test šele ob šestih popoldne. Ti pa predlagam, da vseeno počakaš še dva dni in takrat narediš test in z jutranjim urinom. Bo rezultat najbrž bolj zanesljiV! Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:!
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 16:34:15
|
|
|
|
maja75
|
Mam občutek, da spet ne bo nič, ker jo:hudicek: že čutim. Skor ne verjamem, da bi lahko bla :nosecka:, pa bi bli isti znaki kot pri menzusu. Joj, kolk jo sovražim!!!! Zdej me pa že čist ob pamet spravlja! Če me danes vseeno zamika, da nardim test, se jutri zjutraj javm!! Uživajte na sončku!
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 16:58:21
|
|
|
|
ElaM
|
Ce se ti :modri: pojavi takoj, si 100% :nosecka:, ce pa sele takrat, ko se test posusi oz. po casu veljavnosti testa, je pa test lahko lazno pozitiven. Preverjeno. P.s. ne prime mi sumnikov :zmeden:
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 17:15:54
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke in lepo nosečnost ti želim. :pika:
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 27.6.2005 19:53:41
|
|
|
|
BaGSi
|
8) Če se črtica pokaže v roku 5 minut, potem je test pozitiven. Po 10 minutah pa lahko pride lažne "evaporacijske črte", ki pa ne pomeni nosečnosti - največkrat takrat, če je tester preveč časa v urinu (več kot po navodilih). To je neodvisno od proizvajalca testa. Tudi sama imam izkušnje s temi črticami, ki so se pojavile cca. 10 minut po izvedbi testa, pa priznati moram, da sem imela test v urinu 10 sekund, ne 5. Videla pa sva jo oba z možem, ampak je bila zelooo rahla. Meni je BC mini pokazal 3 oz. 4 dni pred pričakovano M z 1 jutranjim urinom črtico, ki se je pojavila v 1 minuti. Čez 3 dni pa je bila čertica občutno temnejša.:bravo: Držim pesti, da si :nosecka:, ker ni lepšega občutka kot ta :miska::miska::miska:
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 8:30:42
|
|
|
|
cica
|
Tudi meni kaže rahlo, rahlo, rahlo....Ampak to zanesljivo ni pozitivno. To je posušeni test, tako kot je že ena ugotovila.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 8:46:52
|
|
|
|
maja75
|
Tudi meni je BC mini pokazal 27 dan eno zelo, zelo, zelo, zelo rahlo črto. Test sem imela namočen v urin 5 sekund, kot piše, pogledala pa sem po nekaj minutah. Kaj pa to? danes bom ponovila oz. jutri zjutraj z jutranjim urinom. Kaj menite? Je al ni?
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 9:06:52
|
|
|
|
cica
|
Te rahle črtice so zelo dvomljive... :zmeden:Vsaj po mojih izkušnjah. Ne vem kako reagira CB. Jaz uporabljam mini BC. Se je po jemanju klomifena še kateri spremenila dolžina ciklusa? To čakanje res ubija, naslednji mesec ne kupim niti enega testa več. :grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 9:51:04
|
|
|
|
lina24
|
ne, tole ne more bit res. verjetno drzi tko kot je napisala BaGSi, test mora pokazat crtico v roku 5 minut. dons sm spet enga nardila in mi cist enak pokaze kokr prejsnje dva pa ceprav sm ju nardila par dni nazaj. rahlo crtico ampak res sele po 1o minutah. tko da verjetn drzi, spet nism srecka. bo ze. sigurno pa zvem v nedeljo, ko pride (ce pride) rdeckalica.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 15:41:16
|
|
|
|
cica
|
Moj pravi, naj preneham s temi črticami, da se bo nosečnost sama pokazala prej al slej.......;)
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 15:52:26
|
|
|
|
dolenjka
|
A se kateri še ni? ti moški nas pa res ne razumejo.... Ampak brez njih pa ne moremo biti :nosecka:, pa tudi :sloncek: ne moremo, a ne (meni se še vedno z moškimi bolj dopade:)-)!
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 28.6.2005 16:14:06
|
|
|
|
cica
|
:bravo::bravo::bravo:Točno, z njimi je bolj luštno in zabavneje. Na tem področju so še najbolj uporabni. Škoda, da ne morem še misliti tako enostavno kot on!! Ampak pivičko.....:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 4.7.2005 12:24:56
|
|
|
|
lina24
|
no takole. zdej sm se prepričala. nisem noseča in zagotovo rezultat, ki je odčitan iz testa po več kot 10. minutah NE DRŽI. Nisem noseča in ne bom več kupovala testov. Ko bo pol bo.
|
|
|
|
ALI POKAŽE BABY CHEKC DVE ČRTICI ŽE PRED MENS... 6.7.2005 14:38:22
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Ma ja, saj smo že čisto zblojene od teh testov. Sploh pa je pri vsaki malo drugače. Tudi jaz vsake toliko časa buljim v BC mini in se mi je zdaj dvakrat že zdelo, da vidim tisto prvo črtico - ampak vidim le njeno pozicijo, je pa bolj siva kot pa roza. Če ne bi že prebrala desetine vaših tekstov, bi zdaj že spraševala, kaj to pomeni. Samo bog ve kaj, zaenkrat :)- Je pa vseeno dobro, da ti testi obstajajo, sicer bi bil blazen naval pri ginekologih še takrat, ko sploh ni potrebe :grrr: Pač imamo eno kost za glodanje. Dobro nam gre od rok, a ne? Vsem željnim želim čim prej :roza:!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?