|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
12.4.2005 12:12:51   
murči
Pozdravljene!

Že kar nekaj časa se s partnerjem trudiva da bi zanosila. No, včeraj bi morala dobiti mesečno perilo (imam redno na 28 dni), pa ni bilo nič :) Naredila sem test vendar je negativen :zmeden:. Vendar pa imam kljub temu v trebuhu čuden občutek - kot da bom dobila perilo. Ali je tudi katera od vas imela takšen občutek, kasneje pa je ugotovila da je zanosila?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zanositev
12.4.2005 12:14:16   
Čiračara
Jaz sem imela tako občutek še nekje do 7 tedna:ups:

LP:metulj:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zanositev
12.4.2005 12:17:26   
murči
Upam, da nama je tokrat uspelo. Res si želiva pikeca. Kdaj naj naredim ponovno test? Ali je jutri zjutraj še prehitro?

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zanositev
12.4.2005 12:21:35   
svizc
Počakaj še malo mogoče imaš premalo nosečniškega hormona ali pa se bo v najslabšem primeru prikazala nepričakovana:hudicek:
počakaj tri dni potem zopet naredi test če bo pa zopet - pa menstruacije še ni pojdi ginekologu ti bo vzela vodo in bo vidla
pa srečno:bravo::bravo:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zanositev
12.4.2005 12:24:43   
murči
Hvala svizc. Upam, da bo tokrat uspešno :nosecka:.

Lp

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zanositev
12.4.2005 12:37:04   
pi
Murči kdaj pa si delala test ?
Jaz sem tudi imela občutek da bom dobila M pa sem bila :nosecka:, vendar je meni test pokazal :roza: že pred izostankom M.
Na žalost ponavadi vedno pride M, če je test negativen. Meni je enkrat M zamujala 8 dni, naredila sem 10 testov in imela vse znake :nosecka:, pa na žalost nisem bila :nosecka:. Psiha dela svoje.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zanositev
12.4.2005 12:41:14   
murči
Naredila sem ga včeraj. Ja pi, najbrž imaš prav - psiha res dela svoje. Sam sem opazila, da imam večje dojke, tudi boleče - že nekako 10 dni, čeprav so me pred :hudicek: vedno bolele, samo šele 2 dni pred. Bomo videli. Najraje bi kar vsak dan naredila test.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zanositev
12.4.2005 12:53:53   
svizc
pi kolk časa pred menstruacijo si pa ti delala test me zanima ja jo dobim čez 8 dni a je to še prehitro.:ups:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zanositev
12.4.2005 13:23:33   
Nannn
Kot je meni znano je majhna verjetnost da ti test pokaze pozitivno pred rokom za menstruacijo...

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zanositev
12.4.2005 13:24:47   
pi
Jaz sem delala test na 25 dan. M pa sem imela ponavadi na 27-28 dni.
Misim da je še prezgodaj da bi delala test.
Jaz sem imela prej vedno M točno na 27-28 dni, ko pa sva začela delat na :duda: pa se mi je vse zmešalo, enkrat sem jo dobila komaj 36 dan. Takrat sem bila 100% da sem :nosecka:, saj sem imela vse znake :nosecka:, pa na žalost nisem bila.

Malo še počakaj, da ne boš razočarana.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zanositev
12.4.2005 13:25:47   
pi
Jaz sem enkrat brala da pokaže že 8 dan po O.
Mislim pa da redko katera ženska ve kdaj točno ima O, razen če si meri BT.

(odgovor članu murči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?