Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost po konizaciji 6.9.2006 22:50:42
|
|
|
|
Marogica
|
Sama sem imela diagnozo CIN II-III, sledila je operacija s laserjem in sem zanosila obakrat brez problemov. Prva nosečnost je potekala normalno, rodila sem v 40 tednu, nisem imela problemov, sem delala vse kar pač v nosečnosti lahko, brez posebnih omejitev. V drugi nosečnosti pa so se v 32. tednu začeli problemi, imela sem bolečine pri sramni kosti, bila v bolnišnici, kjer so mi odredili strogo mirovanje. Tega sem se tudi držala. Rodila sem v 36. tednu, vendar se še sedaj ne ve, ali zaradi prekratkega materničnega vratu ali pa ker je imel otrok popkovino 3x ovito okoli vratu in mu ni več "pasalo" v trebuhu. Vseeno bodi pazljiva in se raje čimmanj obremenjuj. Najbrž pa ti bo ginekolog tako ali tako povedal, kaj je zate najbolje, glede na tvojo diganozo
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?