*piškotek*
|
Živjo aprilčice Pri nas smo še kar bolani Mali ima vsak popldan vročino (tam od 14 ure dalje) in to vedno okoli 39. Greva danes takoj ob 13 uri, ko začne delat, k pediatrinji. Najbolj me skrbi, ker mi zelo malo pije. Pa sem mu dala različne stvari za pit, pa po žlički, pa iz skodelice, pa kar noče, požirek naredi in potem zadrga čez usta. Jaz sem tudi še vedno vsa prehlajena, smrkam in grlo me boli... Groza!!! Danes bi mogla začet delat (ja, prvi dan službe) pa sem doma. Moj je pa že mislil, kako veliko pomoč bo dobil nazaj v pisarno . Še najbolj pa me jezi to, ko je sedaj tako lepo vreme, midva morav bit pa notri Pa tako je luštno zunaj na sončku. Otroci: ja prehitro so zrastli tile naši dojenčki, res. Kar ne moreš verjet, da imamo že otroke BarbaraE: iskrene čestitke Nejcu za prvo svečko, želim mu veselo in razigrano otroštvo, ter veliko zdravja... Oblačenje ponoči: jaz našemu oblečem bodi brez rokavov, tanko pižamico, spalno vrečo brez rokavov, pokrijem ga pa z zelo tenkim kovtrčkom. V sobi pa ima vedno hladno (mislim da nima več kot 18 - 19 stopinj ponoči) 1. april: jaz tudi danes ne verjamem kaj preveč, ker me vsako leto kdo naserje in sem postala že precej "nezaupljiva" danes. Bi pa jaz tudi mojega malo pohecala, pa kar nimam nobene pametne ideje Taška30: a ne, kakšen luksuz je bit sam doma? Prav paše malo. Ti kar uživaj ob kavici... Jaz pa grem sedaj malo po hiši pospravit, saj kaj preveč ne bom, samo toliko da malo igrače zmečem v košaro...