|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tistim, ki imate otroke stare do 5 let
29.1.2009 22:03:45   
žabica80
Pozdravljene/i. V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL oddelek Bolnice Šempeter. Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila. Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z otrokom do 5. leta strasosti. Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj), so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi obvestili o spremembi. Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.   Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam pošiljam tudi na povezavo na spremembe:   GLEJ 23. člen   http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1   POVEJTE NAPREJ!   LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.