Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tistim, ki dodajte Novalac AR 18.11.2008 2:07:08
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Do sedaj smo Novalac AR kupovali v Lekarni- potem mi je prejšni teden prijateljica povedala, da so baje v Avstriji AM ceneje in glej ga zlomka- danes smo šli v Beljak in kupili Novalac S (to je naš Ar) za skoraj pol ceneje(7€), kot je pri nas... banda ... sem jezna- Avstrijci imajo še enkrat večjo kupno moč, kot mi, pa še enkrat nižje cene- me prav zanima, komu vse gre delež od otroške hrane v Sloveniji...ma tud enga več ne kupim pri nas...uf, me to pojezi...upam, da bom še kateri pomagala pri družinskem proračunu
|
|
RE: tistim, ki dodajte Novalac AR 18.11.2008 9:06:32
|
|
|
|
kajajaka
|
lekarne si same maržo postavijo, zato je cena tako visoka... in ker Novalac prodajajo le oni.. jim nihče nič ne more. Pri Aptamilu npr. ima potrošnik izbiro: lekarma 21,80 za 900g muller 11,50 € za 800g razlika je očitna... zato se sedaj lekarne toliko bunijo, da bi aspirin, lekadol... prodajale tudi drogerije, ker bi bila cena VSAJ polovico nižja... Jaz vse, kar se da kupim drugje, ne v lekarni (muller, sanolabor, BC...) in na koncu je razlika očitna.... Navaden Medexov sirup proti kašlju, ki ga imajo tudi v Sparu, Tušu, je tudi precej cenejši kot v lekarni... Glede na to, da se teh zadev pri otroku porabi veliko, se kar splača malo drugje povohljat in ne direktno v lekarno letet.
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 18.11.2008 9:09:10 >
|
|
|
|
RE: tistim, ki dodajte Novalac AR 18.11.2008 10:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lekarna je zelo draga. Hvala bogu sem do sedaj porabila v 5 mesecuh samo 4 škatle Novalaca.Če bi bila mala na flaši večino obrokov, bi šla sigurno v nabavo v Italijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?