|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tisti z visokimi krediti
25.9.2007 9:51:55   
Anonimen
LP!

Zanima me, kolikšna je vaša neto plača, da so vam odobrili visoke zneske kredita?

''VISOKI'' krediti so zame tisti nad 100.000 EUR, čeprav je za reševanje stanovanjskega problema to tudi velikokrat premalouser posted image

Prosim napišite neto plačo in pa znesek kredita ( za stanovanje-potrošniški). Kot anonimni sevedauser posted image

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 25.9.2007 19:28:48 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tisti z VISOKIMI KREDITI
25.9.2007 10:09:59   
Anonimen
Moja sestra ima ~1000€ plače, in je lansko leto vzela hipotekarni kredit za 15 let in je dobila max. 46.000€.
Pomojem bi morala imeti okrog 2.000€ plače da dobiš 100.000€. Ne vem pa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 10:52:29   
Anonimen
Odvisno od banke. Sparkasse da včasih tudi več kot 70% vrednosti hipoteke. če gre za novo gradnjo. Za primer: midva sva vzela 105.000 EUR kredita za hišo v 3. pod. gr. fazi, vrednost po kupoprodajni pogodbi je bila 100.000, neto plača pa takrat 300.000 SIT, kar je danes 1.250 EUR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 13:45:17   
Anonimen
imam 1400 EUR plače in kredita 100.000 na 15 let
kredit je sicer pisan samo name, a ga odplačujeva skupaj z možem
imava pa še "nebančni" kredit, ki ga izplčaujeva po svojih zmožnostih (torej poleg odplačevanja teh 100.000)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2007 23:13:18   
blustar
Tuje banke so menda bolj prilagodljive in znajo bolj prisluhnit. Samo pri teh deležih obremenitev bi bila jaz malo pazljiva - še bolj kot banke moraš gledat ti, kako boš lahko ta kredit toliko in toliko let pokrivala. Če ne boš odplačevala in boš imela zavarovano s hipoteko, ti bo stanovanje namreč banka lahko vzela. Saj ne takoj, ker se da verjetno dogovarjat z njimi, kako odplačevat naprej (njihov interes je, da odplačaš, ne da ti vzamejo stanovanje), samo lahko pa ti.

Pametno je imet nekaj že našparanga, preden greš jemat kredit za stanovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tisti z visokimi krediti
1.10.2007 21:17:54   
Anonimen
Samo pri teh deležih obremenitev bi bila jaz malo pazljiva - še bolj kot banke moraš gledat ti, kako boš lahko ta kredit toliko in toliko let pokrivala.

Se strinjam user posted image .

(odgovor članu blustar)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.