Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tisti, ki imate ali boste imeli 3..... 29.11.2008 9:59:24
|
|
|
|
Pat74
|
Mi imamo sicer eno otroško sobo in pričakujemo 3., ampak na srečo imamo veliko dnevno sobo - tam pa otroci tako ali tako preživijo večino svojega časa, pravzaprav hodijo v svojo sobo le spat, pa še to ne vedno, saj imava vedno zraven sebe še kakšno, da spi zraven naju. Drugače se da pa vse razporedit, ta veliki bosta slej ko prej imeli pograd, ta mali bo pa v posteljici.
|
|
|
|
RE: tisti, ki imate ali boste imeli 3..... 29.11.2008 10:00:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ko nas bo pet, bo 3-sobno stanovanje. Trenutno smo štirje in je 2- sobno. Prostora več kot dovolj za nas.
|
|
|
|
RE: tisti, ki imate ali boste imeli 3..... 29.11.2008 11:01:41
|
|
|
|
bskrle
|
80 kv. m., dvosobno, četrti prihaja, gneče še ni.
|
|
|
|
RE: tisti, ki imate ali boste imeli 3..... 29.11.2008 11:13:32
|
|
|
|
CUKRČEK
|
mi imamo tri pa nimamo nobene otroške sobe. ZAenkrat spimo vsi v eni veliki spalnici. Pa se imamo zaenkrat, ker so majhni, čist fajn. Za kasneje je pa hiša v igri.
|
|
RE: tisti, ki imate ali boste imeli 3..... 30.11.2008 13:40:25
|
|
|
|
ronja
|
Dokler so mali, so po mojem lahko v eni sobi - tudi mi smo bili, pa smo se meli čisto fajn, čeprav je velika razlika med nami. No, med mojima malima bo komaj leto in pol in ko/če bo potem še kakšen čez recimo 2-3 leta, se mi zdi, da so komot par let skupaj v sobi. V puberteti pa verjetno rabijo kak svoj kotiček... midva jih bova ven napodila, hehe, na izlete, pa športat, na igrišče...Saj ni treba, da smo skoz doma...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?