Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste ki niste/ne dojite 31.1.2007 20:18:12
|
|
|
|
*Uršula*
|
ja men je patronažna rekla naj ji dajem 3-4 krat na dan po 30 ml že ko je bla stara 1 mesec, zdj ko je stara 6 mesecev mi spije tudi do 6dcl. a dan. kar vztrajaj. Moja je najbol žejna ko se zbudi in ko prideva s sprehoda. poskusi.
|
|
|
|
RE: tiste ki niste/ne dojite 31.1.2007 21:07:30
|
|
|
|
spelaz
|
Moja je tudi od 1. tedna na Aptamilu in nima nobene potrebe po čaju. Sem ji ga dajala, ga je pa takoj ven spljuvala. Zdaj ga pa sploh noče več pit. Tudi moj starejši sin je bil na Aptamilu od začetka in ni vmes pil čaja. Tudi ni hotel. Je šele potem kasneje nekje pri 6. mesecih začel pit.
|
|
|
|
RE: tiste ki niste/ne dojite 31.1.2007 22:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ga sploh ni hotla pit, še dolgo po tistem, ko sva bili že na GH, ga ni hotla, šele od septembra od morja dalje ga vsaj malo spije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2007 22:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: tiste ki niste/ne dojite 1.2.2007 9:21:45
|
|
|
|
srki
|
Aljaž je kot novorojenček zelo malo pil, ni hotel nobenega čaja. Seveda sem mu ga ponujala, pa je naredil mogoče največ dva požirka. Očitno ni bil žejen ali pa mu čaj enostavno ni šel. Imela sem Bebe čaj, Hippov čaj, nič mu ni šlo v slast. Ko so se pa začeli sokci, to pa je z užitkom popil .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
BLOG: Spomini na božič nekočOblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?