Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste,ki dojite ,...pijete bezgov sirup.... 9.6.2010 7:22:19
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.ringaraja.net/forum/bezgov-sirup/m_5190714/mpage_1/tm.htm#5190748
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: tiste,ki dojite ,...pijete bezgov sirup.... 9.6.2010 8:26:47
|
|
|
|
naja78
|
thanks
|
|
|
|
RE: tiste,ki dojite ,...pijete bezgov sirup.... 9.6.2010 13:31:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
od kozarca ali dveh ne bo nobene škode, več ga pa res raje ne pij, ker bezgoov sirup meddrugim odvaja (odpadno) vodo iz telesa in posledično tudi strupe. Koliko prehaja v mleko mi ni znano (tudi na internetu ni kaj dosti informacij), in če prehaja so za dojenčkova jetra telesni strupi hud napor, saj njihova jetra še niso toliko razvita za filtriranje. Samo zmerna bodi - glej, sej je alkohol tudi škodljiv med dojenjem, pa od kozarčka vina/piva ni umrl še noben dojenček. Tko, da kozarec, dva lahko mirne vesti popiješ
|
|
RE: tiste,ki dojite ,...pijete bezgov sirup.... 9.6.2010 18:15:51
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor od kozarca ali dveh ne bo nobene škode, več ga pa res raje ne pij, ker bezgoov sirup meddrugim odvaja (odpadno) vodo iz telesa in posledično tudi strupe. Koliko prehaja v mleko mi ni znano (tudi na internetu ni kaj dosti informacij), in če prehaja so za dojenčkova jetra telesni strupi hud napor, saj njihova jetra še niso toliko razvita za filtriranje. Samo zmerna bodi - glej, sej je alkohol tudi škodljiv med dojenjem, pa od kozarčka vina/piva ni umrl še noben dojenček. Tko, da kozarec, dva lahko mirne vesti popiješ ni kaj,sem si dala duška z 2dcl soka.njami.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?