|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiste, ki imate boleče M- porod
22.5.2006 10:13:19   
Anonimen
Torej, zadnič sem vas spraševala kaj storite ob boleči M.. sem videla, da vas ima ful veliko res močne M...

vsak mesec k mam M, si skor prisežem, d nikol ne bom rodila, ker bom "umrla" od bolečin.-sklepam pač po tem, da že to komaj zdržim, ne pa da bi še mogla rodit...

kakšen je bil pa vaš porod?? vas je bilo strah bolečin??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiste, ki imate boleče M- porod
22.5.2006 10:20:20   
Anonimen
Prvič ne,ker nisem še vedela kaj me čaka.Drugič in tretjič pa sem vedela,ampak sem se udala v usodouser posted image Ven so moralo priti,kaj ni res?Torej potrpi pa je.
Nič tako hudega ni,na milijone jih je pred nami in bodo za nami rodile.
Pa sedaj imate vse možnosti,dobit protibolečinsko medikacijo,kar v mojem času ni bilo.Živa sem,ampak hudiča ta M me pa matra,da je groza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2006 10:53:10   
mia-2
Jest sm mela pred porodom tako boleče M da sem tudi omedlela od bolečine.Moja izkušnja s porodom je pa super .Ni tako zelo bolelo-je pa malo drugačna bolečina.Naj ti pa povem da sedaj po porodu imam zelo šibke M pa sploh ne vem kdaj jo bom dobila ker me nič ampak res NIČ ne šraufa prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2006 11:53:38   
Katrin
Moje M so bile zelo hude (včasih tudi hoditi nisem mogla). Ko sem začela jemati kontracepcijske tabletke, sploh nisem vedela več, kdaj imam M. Porod je bil razmeroma lahek (seveda je prisotna bolečina, ki pa hitro mine). Ko sem 11 mesecev po porodu ponovno dobila M, pa niso več boleče (trkam na les).

LP user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 11:57:24   
Anonimen
jaz skos jemljem KT, pa ful boli... kaj bo šele ko jih bom nehala jemat?? user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2006 12:29:55   
srki
Pred porodom sem imela kar boleče menstruacije, ampak se je dalo preživet, brez jemanja kakšnih protibolečinskih tablet, sem kar lepo potrpela. Z bolečinami ob porodu se nisem kaj preveč obremenjevala, saj sem vedela, da enkrat vse mine in bo tudi to. Seveda da je bolelo, vendar je na koncu itak vse pozabljeno. Ne mislit že zdaj, kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 12:33:06   
kati*
jaz sem imela tu in tam zeloo močne M (ne vedno) in zaradi tega sem se poroda kar fajn bala - pa moram reč, da je bila to le dobra predpriprava user posted image . Tako bom rekla; mene osebno je bilo najbolj strah dolžine poroda, saj me je že 1/2h mentrualnih bolečin popolnoma izčrpalo. Pri porodu pa sem čas popolnoma drugače doživljala in vse je teklo bistveno hitreje kot sem si predstavljala; štiri ure so mi minile kot bi mignil. Pa moram reč, da je tudi dihanje zelo pomagalo. Prej sem pri M bolečinah ravnala ravno nasprotno kot bi morala - zadrževala sem dih in čakala, da krč mine. Zdaj vem, da je to napačno in da primerno dihanje pomaga skozi krč.

lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2006 12:47:44   
Anonimen
M zelo boleča. Porod zelo lahek (1.otrok), mogoče tudi zato, ker me ni bilo nič strah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2006 13:14:45   
Ninica
Moje M so bile pred porodom ZELO boleče. Porod sem si predstavljala kot zelo zelo zelo bolečo M, vendar ta bolečina sploh ni bila enaka. Mene med samim porodom sploh ni bolelo nikjer tam kot me pred M ampak so me bolele noge in rit, vse me je nekam dol tiščalo in narazen vleklo (kosti). Sploh ni podobna bolečina. Sedaj po porodu pa imam  bolj šibke M, manj boleče, še vedno pa si moram vzeti kakšno tableto, vsaj en Lekadol prvi dan.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2006 16:24:38   
skuštrana
Pri meni so bile menstruacije pred porodom zelo boleče. Dva dni nisem mogla funkcionirat. Dokler sem še hodila v šolo sem ostajala prvi in drugi dan M kar doma.
Ko sem začela jemat KT se je stanje malo normaliziralo.
Porod, zelo hiter in srednje boleč...

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2006 6:43:48   
Mojca20
Epiduralna, pa bo!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2006 15:43:36   
arielca
Pred porodom: M boleče kot user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!!
Porod: najprej umetni popadki user posted image , potem pa EA (samo ena doza, ampak vseeno user posted image )...
Po porodu: M user posted image !!!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2006 19:34:52   
anajmad
Jst pred porodom nisem imela bolečih m. Po vsakem porodu je bilo hujše,tako kot porodi.Vsakič je bilo huje.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2006 21:18:47   
KODA
Pred prvim porodom,je bolelo ko user posted image .
Po porodu,se je umirilo.
Po tadrugem porodu,pa me je spet začelo,sicer ne tako močno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2006 23:08:33   
Magi*
pred porodom sem imela zelo boleče M in tudi ovualcije (kot bi imela kamenje v trebuhu). PMS je bil grozljivka za možauser posted image .  porod je bil razmeroma lahek, nič kaj posebnega. ja, boleč, a je hitro minilo.

zdaj ne čutim ne O, ne PMS, med samo M me malo zvija, ampak tako malo, da se lahko temu samo še smejim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.5.2006 0:27:04   
pika**
Dokler nisem začela jemati KT so bile zelo boleče. Sem 99% da sem čutila, kdaj se je jajčece sprostilo in iz katerega jajčnika. Po prvem porodu -  CR - sem bila kot prerojena. Bile so redne na 28 dni, točne kot urica, znosne ( vložki normal 1-2 dni mal močnejše ), pa še nobenih KT nisem jemala.. Zdaj, po drugem porodu, pa spet user posted image . Nikoli ne vem, kdaj bo, kolk dolgo , teče pa v potokih.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.5.2006 6:38:18   
jasnika
jaz tud mam boleče menstruacije, ko se šla prvič rodit me glih ni blo kaj strah saj nisem bila pripravljena in nisem se zavedala ravno kaj me čaka bolelo pa je ko 1000000000000user posted image , ampak sem spravila ven, sedaj sem ponovno noseča in me je že sedaj na začetku strah-ZELO STRAH, ampak če je not šlo bo pa še ven, to je zaenkrat moja tolažba
lpuser posted image

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.5.2006 8:24:45   
.ču
Kr se mene tiče se mojih ta rdečih pred porodom,al pa vnetje ušesa v sedmem mesecu druge nosečnosti,z nobenom od porodov ne da primerjat...

Rajš rojevam še do mene,sam da ne doživim več vnetja al pa takihuser posted image M....

What's up :)

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?