Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki imate otroke v privat varstvu 27.12.2009 10:52:35
|
|
|
|
teaju
|
mi smo imeli otroka od 11 meseca do 23 meseca v privat varstvu v MB. Bili smo ful zadovoljni, ker so manjše skupine ( pri nas jih je bilo v povprečju od 3 do 6, starosti od 1 leta do 3 leta ). Slabo je bilo edino organizirano glede prehrane, saj smo zajtrk in malico morali prinesti zraven. Problem privat varstev je pa po mojem ta, da so premalo izobražene te gospe, ki otroke čuvajo in nimajo nekih programov kot v vrtcu. Vsaj pri nas niso nič kaj ustvarjali: naprimer s plastelinom, ..... Ko smo našo malo dali pri 2 letih v jaslično skupino je v 1 mesecu neverjetno napredovala.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate otroke v privat varstvu 27.12.2009 11:18:44
|
|
|
|
travica
|
negativne stvari - gospa, ki pazi otroke mora tudi skuhat, pripravit obroke, pospravit posodo,... in to seveda počne med varstvom, kar pomeni, da tega časa ne posveča otrokom - če varška zboli ali ima kakšen nujen opravek, ostaneš brez varstva - nikoli ne veš, kaj se dogaja za štirimi stenami varuškinega doma pozitivne stvari - v skupi i jih je manj (pri nas so bili 3) in se lahko vsakemu individualno posveti, pomaga pri hranjenju, oblačenju, se z njimi igra (v jaslih pride na 1 vzgojiteljivo 6-7 otrok)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?