Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 14.5.2009 22:03:21
|
|
|
|
Paštetka
|
Debela je dober cm. Mogoče celo 1,5 cm. Je pa taka močna spužvasta. Če npr. na puzlih padeš se lahko udariš, na tej blazini pa ne, ker izredno amortizira padec. Zakja pa puzle niso primerne za dojenčke? Primerne niso tiste, ki imajo male delčke. Jaz sem tiste male delčke enostavno ven vzela. Tak s emu je še bolj zdelo zanimivo, ker jih je hitreje razmetal
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 14.5.2009 22:16:21
|
|
|
|
Abra
|
Aha, pol je 1,5 cm dovolj. Imajo tudi 2,5 pa me je zanimalo, katere predpisujejo. Sem jo pri P vidla, pa nisem šla bliže pogledat Ma tisti puzli so meni grdi to bi mi imeli v dnevni sobi in bi rada imela tko, da lahko hitro pospravim. Blazino zrolaš in je, pa še svinjarija se ne tko nabira. Najbrž je pa fajn, da je čimvečja, kajne? Una, ki je za pilates pa najbrž ni primerna? Na puzlih je pisalo, da niso primerni za otročke do 3 let.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 14.5.2009 23:45:56
|
|
|
|
pipic
|
Ja imaš eno kopijo te blazine.Nam je dal fizioterapevt ime firme in številko.Za polovico pride ceneja
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 7:04:51
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem kupila rabljeno airex 190x120 super, pa zdaj ko se plazi je še premala, ker zmeri z glavo pikira na parket. jaz sem tudi iskala cenejše alternative, pa dobro, da nisem kupila kaj drugega. Puzzli pa tudi meni niso bili všeč, drsijo, tanjši, slabša izolacija, bolj boli udarec, svinjarija, preveč pisani....... Ko sem spraševala za druge blazine, so mi še punce svetovale blazine za borilne veščine, če najdem link ti pošljem. Tudi za te ponaredke sem dobila telefonsko
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.5.2009 7:05:36 >
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 7:09:19
|
|
|
|
Hope2
|
Maš že ZS glede teh "ponaredkov"
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 12:52:57
|
|
|
|
Abra
|
Hvala sem ti odgovorila. Najbrž pa nobena ni dovolj velika, bi blo treba celo stanovanje tapecirat
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 21:27:38
|
|
|
|
anmp2601
|
Hope2, imaš ZS!
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 21:40:03
|
|
|
|
sanelaa
|
mi smo tud razmišlajli da bi kaj takega nabavli, ampak pol bi mogli celo stanovanje podložit, ker namreč vse prepleza. Ima na tleh ful klovtrov in povštrov, ampak tam kjer jih ni je 100 krat boljše.
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 21:57:40
|
|
|
|
rija
|
mi smo imeli puzzle in preživeli vsake toliko so šli v kad, da sem jih očistila in to je to.... za čas ko se pa še ni plazil in ne sedel, pa smo imeli na tleh en zelo debel pačvork...seveda na puzzlih pa ko se začne plazit itak nikoli ne bo ne na airexu ne na puzzlih itak bo vedno tam, kjer ne sme biti
< Sporočilo je popravil rija -- 15.5.2009 21:58:04 >
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 15.5.2009 22:01:35
|
|
|
|
tajtaja
|
MI smo dobili Airex na recept in jo imamo še zdaj na tleh v igralnici. Je vbistvu edina preproga, ki jo imamo na naših 350 kvm.
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 16.5.2009 12:26:08
|
|
|
|
Taula
|
Jaz imam Airex (dobila na recept) in tudi en ''ponaredek'' velik 2x2 metra (za na teraso) Za ponaredek sem dala 50 evrov.
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 17.5.2009 19:00:16
|
|
|
|
anmp2601
|
Hope2 hvala za informacijo!!!! Sem jim že poslala mail. Upam da bom kej pametnega najdla. Še enkrat hvala.
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 17.5.2009 22:02:35
|
|
|
|
Abra
|
Hvala vsem za informacije. Blazino sem mislila tudi sama uporabljat, puzzli so mi pa v prvi vrsti grdi .. sem našla tudi ene lepše, samo ni napisana debelina in izgledajo gladki. Otroček, pa HB ni skoz na blazini, ko se plazi. Za igro in telovadbo je pa najbrž najboljša varianta. Taula in kakšna je razlika med originlnim in ponaredkom? In tega na terasi imaš skoz zunaj? Pri nas tudi ne bi blo slabo, samo terasa ni pokrita in bi bla na dežju. To najbrž ni ok
|
|
|
|
RE: tiste, ki imate airex blazino 22.5.2009 21:47:55
|
|
|
|
jajula
|
pri nas je blazina ful prav prišla in je še vedno v uporabi. itak ti pa ni treba podložit povsod kjer se otrok plazi. najbolj je koristna na začetku ko pase kravice in se začne malo premikat sem in tja in ko začne sedet in se v takem položaju dlje igra.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?