|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiste, ki imate 3 otroke
20.8.2005 18:51:38   
happy
To je vprašanje za vse tiste, ki imate 3 otroke: koliko je težje kot samo z dvema? Je to velik preskok? Zdaj, ko imamo dva, se mi zdi, da z možem kar nekako sfolgava. Vsak ima eno čez, pa je ... S tremi pa se mi zdi, da je prava norišnica, al se motim? Koliko so vaši narazen v letih? Živite v hiši ali v stanovanju. Mi smo v stanovanju in se mi zdi to še dodatna ovira. Kompliciram?

Imam trenutke, ko si želim še enega otroka. Kar ne predstavljam si, da ne bom več imela dojenčka, ga dojila ... a so to egoistični razlogi za to, da bi imela še enega? Po drugi strani si pa želim, da bi mal zadihala, da bi imela z možem ponovno malo časa drug za drugega.
Ovira nas tudi dejastvo, da nimava babice, ki nama bi pomagala. Za vse sva praktično sama. Ampak želja še kar ne mine ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tiste, ki imate 3 otroke
20.8.2005 21:20:42   
Gina
Happy, koliko pa imaš ti stare otroke?
Ko sem jaz imela dva majhna, se mi je zdelo nekaj časa obupno naporno (sem že v enem drugem postu danes pisala). Tretji je prišel na svet 6 let za drugo in 8 let za prvim. Sploh ni nič kaj drugače, kot ko sem imela enega majhnega - vse skupaj. Večja dva sta že dovolj velika, da pomagata doma, pa vse itak sama naredita zase - še čokolino si zjutraj skuhata, sama se oblečeta, gresta v šolo....pospravita za kosilom..pa če je treba ga tudi za par minut počuvata, pa ful ga crkljata, igrata se z njim...
Ne, zdaj mi ni težko in je čisto fajn, čeprav imam 3 otroke, pa nobene babice.
Kar se tiče bloka, mi smo tudi v bloku:)-:)-, pa še:kuza: imamo. Nimamo velikega stanovanja, ampak nekako gre. Veliko vandramo okrog in je ta problem rešen, pa otroci imajo itak tudi svoje dejavnosti.

Je pa res pri nas neprestan živ žav. Miru pač ni kaj veliko, ampak je vseeno fajn.

Ti pa moraš sama pretehtat, kaj si želiš. Ko si boš močno želela, boš imela, če si pa ne želiš prav močno, potem je pa brez veze.

(odgovor članu happy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tiste, ki imate 3 otroke
20.8.2005 21:22:49   
dasa
Pri nas doma smo trije jaz(15) bartc(10) pa najmlajša sestrca 1,5), pa je mami zmeri pravla da 3 pa nikol nebi mela, sam sem jo potem po diplomatski poti prepričala da je to ednia prava odločitev da smo 3, jaz bi mela še kakšne ga več sam pol bi se jim pa doma že zrolal:)-...so dnevi ko je norišnica sam jih je bol mal, je več tistih veseli dni, sam se mogoče tud mal pozna da mata mami pa ati mene k dost skrbim za mojga mejhnga anglčka,saj tko pravjo:zmeden:, pa pol sta tuki seveda še obe baice in dedi pa ma cela familija hoče bit kr skoz neki pri nas da bi merkla našo zalo. smo pa v stanovanju ki ima 90 kvadratov tko d je dost prostora.

(odgovor članu happy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tiste, ki imate 3 otroke
20.8.2005 23:55:47   
*maja
Pri nas imamo tri hudičke :)-. Najstarejša je stara 4 in pol, drugi 21 mesecev in najmaljša je stara 2 meseca. Odkrito povedano na trenutke je prava norišnica v hiši ;), večino preostalega časa pa nam je prav luštno in nikakor nebi spreminjala tega da imam tri otroke.
Mi živimo v hiši, ampak tudi če bi imeli stanovanje bi se odločili za tretjega, tako da mislim da to res ni ovira, če živite v stanovanju.

Skratka če imaš željo še enega :duda:, kar na delo :sloncek: in upam da se kaj kmalu prime :)-.

(odgovor članu happy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tiste, ki imate 3 otroke
21.8.2005 10:42:24   
happy
starejša je stara 3 leta, mlajša pa komaj 4 mesece. Že hitro razmišljam o tretjem, a ne? No, saj bi še počakala, ampak če bi se že odločila za tretjega, bi se po moje kar kmalu, da ne bi bili preveč narazen. Bomo videli. Bom poslušala svoj notranji glas ... :) pa bomo vidli, kaj bo povedal ....
lp!

(odgovor članu happy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tiste, ki imate 3 otroke
21.8.2005 13:45:39   
mammy26
tudi midva imava tri sončke. SIn je šest pa pol in je v primerjavi z našo Tio, roj. 27.05.05 idealna razlika. Medtem ko je najina srednja hči stara 4 leta in je občasna kriza, kajti rada bi se enako cartljala kot najmlajša.

Mislim da v osnovi gre, samo malo organizacije je potrebno. Pri nas smo tudi trije otroc in je mami očitno dobro opravila delo.

Tako da malo volje, dosti energije pa ni noben problem.

(odgovor članu happy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




IMENA OTROK
KUTINA

ALI BI SVOJEGA OTROKA POIMENOVALI NA ŽELJO STARIH STARŠEV?

Da, ker jih spoštujem. (3%)

Ne, ker je to moja lastna izbira. (76%)

Že imam izbrano ime. (8%)

Ne vem. (2%)

Mogoče. (12%)

Partner mi ne dovoli. (0%)


Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!