Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:13:23
|
|
|
|
Pia73
|
Verjetno :duda: tako leži, da ti pritiska na dihalne poti,.. Mislim, da ni panike, čeprav le pojdi do zdravnika, če se bo stanje stopnjevalo. LP Pia73 Maša a veš, da je nama tudi uspelo zagledati :modri: ?
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:15:57
|
|
|
|
Maša
|
BRAVO:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:, predvsem pa naj vaju čuvajo:angel::angel::angel:!!!!! Sem bol malo na netu zaradi slabega počutja, zato nisem čisto na tekočem! Hvala ti za mnenje in uživaj9nebesa! Koliko pa si!? lp, Maša:nosecka:
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:17:00
|
|
|
|
Pia73
|
10t 2/7
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen imaš pa krvi tlak?
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:41:34
|
|
|
|
Maša
|
Ne vem splišni-doma nimam merilca; drugače pa ponavadi dokaj normalnega!:zmeden2:
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojdi si malo pritisk zmerit. Lahko h ginekologu ali pa kar v lekarno. Vsaj v Kranju merijo. Mogoče ne bi bilo narobe. Pri 17 tednih verjetno še nimaš tolikega trebuha, da bi ti pritiskal na želodec, a ne?
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:48:46
|
|
|
|
Pia73
|
Mogoče :duda: glih zato, ker trebuh ni tako velik, bolj zadaj leži,...:zmeden: Čeprav menim, da merjenje pritiska ni slaba ideja.
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:49:19
|
|
|
|
Maša
|
Ne trebuh je še skoraj neviden, prav zato me malo skrbi!
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:51:15
|
|
|
|
Maša
|
Upam, da bom lahko sploh zaspala...a mislita da prevec panicarim!? :zmeden:
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, saj sploh ni panike. Tudi če imaš res povišan pritisk, to ni kar nekaj takega, da bi se kar naenkrat lahko kaj zgodilo. Najprej ti predpišejo kakšno dieto, sploh zdravil ne dajo. Tako da tudi če je kaj od tega res, pa sploh 99-posto ni nujno to, to lahko še dolgo traja, preden sploh kaj ukrepajo. Nič se bat. Nisem mislila da moraš zdaj kar takoj tečt pritisk merit. V prihodnjih dneh, recimo, ko boš imela čas, pa če boš imela te probleme, pa le pojdi.
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 20:58:59
|
|
|
|
hruškica
|
Tako kot si opisala gre mogoče tudi za napad tesnobe. Če te kaj muči, z nečim nisi zadovoljna, imaš kakšno stvar nerazčiščeno in te nenehno mori??? To je tak občutek, baje "bolezen" bolj psihične narave. a je možno, da gre za to?:zmeden2:
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 27.12.2004 21:13:05
|
|
|
|
Pia73
|
Držim pesti, da je vse v redu! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
tisčanje in dušenje v prsih 28.12.2004 9:59:11
|
|
|
|
pika78
|
Tudi jaz imam včasih tak občutek, da ne morem dihat, pa srce mi začne ful razbijat... jaz mislim, da gre tu bolj za strah oz. napad tesnobe, ki je psihičnega izvora. Ta moj "napad" ponavadi hitro mine, pa tudi sicer imam jaz bolj nizek pritisk. Je pa tudi sicer nosečnost tako stanje, ko nas oz. vsaj mene ves čas nekaj skrbi, ali bo vse v redu, pa pozoren si na vsako špikanje... No, upam, da bo vse ok. Čim manj se sekiraj in živaj. Lp, Pika
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?