Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tireološka ambulanta - poliklinika 21.7.2011 7:18:32
|
|
|
|
Hope2
|
- se nisem mogla naročit po telefonu - ni šans. Zjutraj je tudi največja gužva. Sem se tudi čeha naredila, pa ni šlo, sem dobila datum šele po 3 tednih. Mogoče, če j enujno, je kaj drugače - pomoje ne - kot pravim, sem letos v začetku leta čakala 3 tedne, enkrat prej pa 1 teden - mene je dr. sprejel (kljub določeni uri se načakaš), me povprašal po simptomih, težavah... pol me je z UZ pregledal in poslal na odvzem krvi- sosednja vrata (spet čakaš), nato greš domov in čakaš na izvide. Poslali so mi po pošti, tudi način zdravljenja in vse ostale napotke. Zraven še dobila telefonsko dr, kamor lahko pokličem, če mi kaj ni jasno ali za dodatne info. S tem izvidom sem potem šla k osebnemu zdravniku po recept za tablete. - sem pa videla ene, da so šli od zdravnika še na slikanje in eni so prišli iz tiste sobe z gazo na vratu- o tem ti pa ne znam povedat
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.7.2011 7:22:51 >
|
|
|
|
RE: tireološka ambulanta - poliklinika 21.7.2011 9:55:13
|
|
|
|
Ribica **
|
spomladi sem s prijateljico cakala tam in je bila konec v 45 minutah - cakanje na ambulanto z UZ-jem in odvzem krvi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?