Anonimen
|
Evo, spet vas rabim In sicer zadnjič je bil pri mojemu en "prijatelj", ki se je zgrozil, da si tastar sam lika majico. Da kako je pa to mogoče, da si sam lika...Tule lahko na hitro pojasnim, zakaj je tako: zato, ker ne prenese, da bi bila na majici niti črta od zlaganja, pa itak nima nobenega reda po omarah, tako da bi se zlikana stvar pred nošenjem še enkrat zlikat, to pa je totalno brezvzeno trošenje časa. tako se majice pač samo pospravi v omaro, preden jo oblečeš, jo zlikaš. Isto delam sama. Tako zgleda likanje pri nas. zdaj čakam, da me bo ta "prijatelj" "napadel", ker je, milo rečeno, malo hecen (samo v primer, 7-krat sta šla s svojo že narazen in skupaj, otrok star okoli 7 let). Moj "zagovor" bo zgledal tako: tako kot jaz ima dve zdravi roki in dve zdravi nogi, torej je popolnoma sposoben, da si zlika, če rabi. Samo vem, da njemu to ne bo dovolj, zato rabim še dodatne argumente, zakaj so moški SPOSOBNI in zakaj LAHKO opravljajo enaka dela kot ženske. In tu rabim še tipično delitev - zanimajo me tipična MOŠKA opravila, ki mu jih lahko nanizam v podkrepitev. "Sposobna" sem recimo peljati avto na servis, obrezati vse grmovje okoli hše, zamenjati žarnico - to nekako smatram za moška oporavila, pa kaj še? še bolje pa bo, če sestavite kar enostavčni odgovor na vprašanje: Zakaj mora moški likati sam? Hvala, pa brez preveč zafrkancije, prosim
|