|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tik pred porodom?
16.5.2008 16:46:35   
PANA
Zanima me kako ste vse tiste ki ste že rodile, vedele kdaj ste izgubile "čep"? Sem v 39. tednu. Začelo se je ponoči in sedaj me že skozi cel dan zvija in vsake toliko časa zaboli kot v pričakovanju močne menze. Pojavil se mi je tudi izcedek v obliki goste sluzaste tekočine - kot bi bila pomešana z rjavo krvjo. Ali to pomeni da pa bo že čas za "rock'n roll"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tik pred porodom?
16.5.2008 16:50:25   
frutka_
Po mojem ja!user posted image user posted image user posted image  Akcija se začenja. vso srečo!

(odgovor članu PANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 17:09:29   
ursha
tud jst sm v 39. tednu, me pa že od cca 13.00 v presledkih "špika" oz. stisne in drži par sekund pa pol nič pa pol spet ista zgodba, pa vsake tolk cajta me še prtisne v križu in čutim ko mi tišči dol. na wc hodim na par kapljic -, ampak izcedka pa nimam nobenega. pa mala tud vsake tolk cajta zamiga.
tak da ne vem al se nej grem pokazat v p. al nej še čakam če me bo še naprej grabl pa se grem pol pokazat? res ne vem kaj nej nardim.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 17:14:14   
frutka_
Če je otrdevanje trebuha redno, boleče in se pojavlja čez cel dan  na določene časovne intervale potem so to popadki. Ni nujno, da ti gre čep. Lahko se začne tako.user posted image  Bravo! Kaj bo polna lunca????user posted image

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 17:17:49   
tajči27
ja akcija bo...pejta se pokazat pa bota najbolj mirne...pa srečno obemauser posted image user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2008 17:18:22   
ursha
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Če je otrdevanje trebuha redno, boleče in se pojavlja čez cel dan  na določene časovne intervale potem so to popadki. Ni nujno, da ti gre čep. Lahko se začne tako.user posted image  Bravo! Kaj bo polna lunca????user posted image

trebuh sem mela že prej dostkrat td čez dan trd, ni glih boleče bi rekla, je pa zelo čudno, ampak je rekla G. kao da to ni panike.
tk da res ne vem kaj nardit, sicer po UZ imam rok kao jutri, po menzesu pa 28.05. najraj bi se šla pokazat, da bi vidla pri čem sploh sem, pa če me tud kr pol naderejo in pošljejo domov user posted image .
Lunca je pa menda okol 21.05. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2008 17:25:13   
tajči27
ja lej men je rekla zdravnica da naj grem v bolnico ko bodo popadki redni na 5 minut..ampak jst bi na tvojem mestu že kr šla...pa kaj če te napuser posted image ,sej tud sama ko sem bla v bolnici pred kratkim ti naj povem da se točno vidi katerim dohtarjem se je dalo delati in katerim ne...tistim ki se je dalo so se zavzeli in je bil že kr porod,tistim ki pa ne pa so te dali na oddelek...........le pojdi sej nimaš kaj zgubit

17.6.-dan D

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 17:43:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2008 20:50:43   
marita
pri meni se je tudi tako začelo, v roku parih ur sem rodila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2008 23:35:15   
ursha
PANA a si še v enem kosu al že cartate štručko?
no jst sm ostala kr doma, ker se je tista skor 4-urna "matrarija" umirila, na momente me še mal špikne, ampak ni niti polovica tolk moteče kot je blo prej, zgleda da se je vse skupi umirilo, razen če me čaka ponoč kak rokenrol user posted image , pol bom pa pač mogla it, a ne?

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 23:38:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursha)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!