|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tifol ipd.
24.6.2013 11:47:59   
SU
Pri prvi in drugi nosečnosti sem, pred zanositvijo, pričela jemat tifol... kakšen mesec prej...
Koliko vas to prakticira? Verjetno je tudi dovolj kmalu, če pričnem jemati šele, ko bo test pozitiven?
Ne vem... ali bi kar pričela z jemanjem, ali je kakšen boljši "miks" vitaminov, železa itd. itd. kot tifol?
Malce sem že "iz vaje", jeseni pa namerava pričet delat na user posted image , pa bi rada ustvarila kar najboljše pogoje, da se čimprej prime in je vse OK user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 24.6.2013 11:49:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tifol ipd.
24.6.2013 11:59:00   
Neala
Meni je G sicer rekel, da lahko že zdaj pred zanositvijo začnem jemati katerikoli preparat folne kisline. No, jaz nisem še začela... Nameravam takrat, ko bom dejansko zanosila.

Pri prvi nosečnosti sem tudi začela jemat šele od pozitivnega testa dalje. Jedla sem tifol in to prve tri mesece. Nisem komplicirala in tudi zdaj ne mislim. Kri imam dobro, zdravstvenih težav nimam, prehrano raznoliko. Zato ne vidim ravno nekega razloga, da bi kupila kakšen dražji preparat z vsemi mogočimi vitamini. Folna kislina je pomembna na začetku za razvoj, ki jo sicer dobiš tudi v drugi hrani, ampak je fajn jemat zaradi tega, ker z  drugo hrano načeloma ne dobiš dovolj.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2013 18:50:42   
Anonimen
Nisem jedla nobene tablete,ker ni potrebe po tem. Če ženska ni hudo bolna ali itn ni potrebe po kupovanju. Samo še ena farmacevtska potegavščina,saj vsi v farmaciji vedo,da je treba oglaševati kako je nujno potrebno in bodo že vse posegle po tem

(odgovor članu SU)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2013 6:26:24   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: SU

Pri prvi in drugi nosečnosti sem, pred zanositvijo, pričela jemat tifol... kakšen mesec prej...
Koliko vas to prakticira? Verjetno je tudi dovolj kmalu, če pričnem jemati šele, ko bo test pozitiven?
Ne vem... ali bi kar pričela z jemanjem, ali je kakšen boljši "miks" vitaminov, železa itd. itd. kot tifol?
Malce sem že "iz vaje", jeseni pa namerava pričet delat na user posted image , pa bi rada ustvarila kar najboljše pogoje, da se čimprej prime in je vse OK user posted image

Jaz sem jih začela papat tist mesec, ko sva vedela, da imava zeleno luč. Trenutno je naokrog tretji ciklus in še vedno jih pridno papam. po moje ni neke krize s temi tabletami. če maš boljši občutek, jih začni že zdaj jemat, če se ti zdi, da je ok, če jih začneš jemati tik pred zdajci, lahko jih pa sploh ne jemlješ. pač, čist tvoja odločitev. Ni pa po mojem mnenju nič narobe ne z jemanjem, ne z nejemanjem.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 26.6.2013 6:27:02 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2013 9:11:12   
petraaaa
pozdravljene,
nekaj neumesnega... ostalo mi je še 16 tabletk Tifola, tako da če katera rabi.
v zameno se pa priporočam za kakšno Milkouser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?