Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 8.10.2008 15:38:04
|
|
|
|
ZaGa
|
Pa še to: v navodilih za tablete za hujšanje piše, da izboljšujejo metabolizem, uravnavajo prebavo, izboljšujejo izločanje tekočine iz organizma ter, da so bogate z B-vitamini, hranijo kožo, nohte in lase. Če kaj vpliva na odgovore...
|
|
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 8.10.2008 16:11:34
|
|
|
|
Shuka
|
Če mene vprašaš, nobene tablete za hujšanje ti vsega tega ne uredijo, če pa pa le za čas jemanja. Bolj se splača jesti uravnoteženo prehrano, veliko sadja in zelenjave, 5 obrokov na dan in aktivno življenje z gibanjem. OK tvoje vprašanje ni bilo namenjeno hujšanju ampak vitaminom. S folno kislino, ki je element vitamina B se baje ne moreš predozirati, saj ga višek telo oz. organizem sam izloči. Ali ga to tvoje prehransko dopolnilo ima pa preveri v sestavinah. Vsekakor pa ti priporočam, da se lotiš najprej ene zadeve in nato prešaltaš na drugo.
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 9.10.2008 7:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Če mene vprašaš, nobene tablete za hujšanje ti vsega tega ne uredijo, če pa pa le za čas jemanja. Bolj se splača jesti uravnoteženo prehrano, veliko sadja in zelenjave, 5 obrokov na dan in aktivno življenje z gibanjem. OK tvoje vprašanje ni bilo namenjeno hujšanju ampak vitaminom. S folno kislino, ki je element vitamina B se baje ne moreš predozirati, saj ga višek telo oz. organizem sam izloči. Ali ga to tvoje prehransko dopolnilo ima pa preveri v sestavinah. Vsekakor pa ti priporočam, da se lotiš najprej ene zadeve in nato prešaltaš na drugo. se čisto strinjam s povedanim. predlagam ti, da namesto tablet za hujšanje res pričneš jesti zdravo in uravnoteženo. pa ne boš potrebovala več teh tablet. zato bi ti mogoče svetovala, da si prebereš knjigo od montignaca - Jem torej hujšam, kjer je govora ravno o zdravem načinu prehranjevanja. In ta način ni dieta. Tako da malo premisli o tem.
|
|
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 9.10.2008 16:22:15
|
|
|
|
Anja PiPi
|
a mate kakšno idejo katere tablete, ki vsebujejo folno kislino so najboljše?? baje jih je kar nekaj na trgu in ena znanka mi je omenila ene, ki so sicer malo dražje ampak boljše kot tiste cenejše.. kakšne mate ve izkušnje? ravno razmetavat ne morem z denarjem, zdravje je pa le zdravje, če so une boljše.. ko govorimo o teži.. kako kaj to vpliva na možnost zanositve oz. na nosečnost samo? sama imam kar nekaj kg preveč.. naj najprej razmislim o dieti preden greva otročka delat.. za nič na svetu si ne bi odpustila, da bi moje nezdravo telo preveč vplivalo na mojega bebija.. vem, da kajenje, alkohol in kava niso zdravi, ampak kaj pa teža kot taka? hvala za pomoč.. nisem hotla še ene teme odpirat, ker vidim, da se pogovarjate o več stvareh! ZaGa, če nisem nesramna.. a si se za hujsanje odločila zaradi želje po zanositvi ali kar tako? jest sem skos v skrbeh glede tega..
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 9.10.2008 19:13:55
|
|
|
|
ZaGa
|
Anja PiPi: Js hujšam že tko al tko pa mal tud zarad zanositve. Sm kr močne postave, čeprav mi vsi dajo vsaj 10kg manj, ker sm se aktivno ukvarjala s športom in mam precej moško konstrukcijo (mišice se mi zelooo hitro razvijejo, kar precej vpliva na težo) in so mi že v osnovni šoli povedal, da ne bom nikol suha, ker mam tud take močne kosti. Drgač pa tud mene zelo skrbi to opozarjanje na prekomerno telesno težo, ki je med drugim tud vzok za manjšo plodnost. Prehranjujem se kokr tok normalno (ne jem hitre hrane pa ful mastnih zadev, zelenjavo in sadje mam rada, edino na sladkarije sem nora ), ampak mam ful strah, da ne bi ratal zarad teže. Sam shujšam še zmeri lahko, sam da ne bo kej hujšga narobe. Bomo vidl, ko bova začela delat na kok časa bo trajal. Me pa res zanima kok zelo je res teža pomembna pri končnem uspehu. Po drugi strani se pa tolažim, da je veliko pretežkih žensk lahko zanosilo in imelo zdrave otroke.
|
|
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 9.10.2008 19:15:56
|
|
|
|
Anja PiPi
|
no sva že dve... hvala k si podelila to z menoj..
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 10.10.2008 10:17:44
|
|
|
|
metuLJchy
|
gleede tablet za hujšanje ne bi znala nič pametnega napisat, ker jih ne poznam (razen da sama tega raje ne bi jedla). Glede tablet s folno kislino pa mislim da so boljše npr. elevit kot tifol, ker imajo še vse druge potrebne vitamine in minerale, okrog 9 eur je škatlica s 30 tabletami
|
|
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 10.10.2008 12:35:13
|
|
|
|
ZaGa
|
Ni problema Anja PiPi, zato pa so ti forumi, da si pomagamo, si svetujemo in se spodbujamo! Upam, da nama bo kljub nekaj kg preveč uspelo - obveščaj me. Midva z začneva na tem delat šele naslednje leto tako, da bom svoje (ne)uspehe delila takrat. Vidim, da si iz Kranja...ker je moj tud iz tle, sm zdaj ko sem absolventka in nimam več predavanj tud js v KR večino časa ...mogoče sva se pa že kje srečali, samo ne veva še MetuLJchy: sem prenehala s tistimi tableti in jemljem samo še tifol. Kar se pa tiče tablet s folno kislino je pa že ful napisanega na forumih in ene prisegajo bolj na ene, druge na druge, kokr sm razbrala pa tud ginekologi svetujejo enim ene in drugim druge, nekje je doza folne ravno prava, nekje prevelika . Js sm zaenkrat kr škatlico Tifola kupila...
|
|
|
|
RE: tifol in prehranska dopolnila 10.10.2008 13:45:11
|
|
|
|
Anja PiPi
|
o zakon hehe, mogoče sva se pa res vidli.. in mogoče se še bova, glede na to kako podobno usodo si deliva s katerga konca pa je tvoj srči?? midva bova tud gotovo prihodnje leto začela.. sicer sem se pa dons naročila za pregled pri G in imam šele 16. januarja.. ojojoj.. bo treba kr lepo do takrat čakat oz. še malo dlje.. upam, da bo katera še kaj komentirala glede kilogramčkov pa nosečnosti.. hvala
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......