|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tifol - kdaj
15.9.2005 11:52:47   
školjka
Živjo!
Naslednji mesec bom prenehala jemati kt ker bi rada zanosila. Zanima me, kdaj naj začnem jemati tablete Tifol - a takoj ko neham s kt, čeprav bova še 3 mesece pazila? Ali naj jih jem neprekinjeno, kljub temu če ne rata takoj?
Upam da mi boste pomagale pa že vnaprej hvala. Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tifol - kdaj
15.9.2005 11:58:01   
jasny
Jaz sem jih začela jemati takoj po prekinitvi KT. V navodilih pa piše, da jih začneš ko se odločiš za zanostitev. Po mojem mnenju je boljše, da jih začneš takoj, če nameravata uporabljati metodo pazi.

Lp in veselo

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tifol - kdaj
15.9.2005 11:58:17   
emaa
priporočajo jemanje tifola tri mesece pred nosečnostjo pa do konca tretjega meseca nosečnosti. Če jih jemlješ dalj časa ni nič narobe, gre le za vitamine, nič škodljivega. Kar začni ga jemati.

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tifol - kdaj
15.9.2005 12:51:39   
srki
Tifol lahko takoj začneš jemati, saj ti ne škodijo, ko pa boš nosečka, mislim da jih jemlješ do 3. meseca nosečnosti. Pa vso srečo pri "pazenju" in da bi se vama hitro posrečilo, da bi postala

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tifol - kdaj
15.9.2005 12:54:07   
malicki
Pozdravljena.
Jaz sem začela jemati Tifol takoj, ko sem zaključila s KT in tudi midva sva se odločila da bova počakala še 3 mesece. Veš lahko se ti zgodi da že v teh treh mesecih zanosiš, če samo "pazita" (razen če mislita uporabljati kakšno drugo zaščito).
V navodilih sem tudi prebrala, da je za tiste ki so jemale KT priporočljivo, da jemljejo Tifol 3 mesece pred zanositvijo.
Meni je bilo po Tifolu 1. mesec kar malce slabo ampak se navadiš. Obstajajo pa tudi druge tabletke, vitaminske ki med drugim vsebujejo tudi folno kislino. Ta teden sem bila spet v lekarni in sem povprašala za kaj drugega, a mi je lekarnar rekel, da mi priporoča Tifol, če g ajemljem kot pripravo na nosečnost, ker se baje najboljše absorbira. Če pa to drži pa ne bi vedla. Jaz sem mu verjela .

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tifol - kdaj
15.9.2005 12:55:29   
baguSka
Takoj.

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tifol - kdaj
15.9.2005 14:14:51   
pot
zivjo, skoljka
tifol kar zacni z jemat, punce so ti ze vse povedale. 3mesece prej, tri mesece, ko zanosis.
meni je osebna zdravnica rekla, da bi ona svoji hcerki priporocila vsaj 5 mesecev prej. hkrati pa tudi, da danes na sreco vemo, da je tifol dober, da vcasih pa tega niso vedeli, pa so se otroci tudi normalni rodili.

kar zacni jemat!
pa da vama rata cimprej po teh treh mesecih ˝pazi metode˝.

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tifol - kdaj
15.9.2005 14:39:55   
Bojana 78
Jaz sem jih pričela jemati takoj, ko sem prenehala s KT. Sedaj jih jemljem že približno 4 mesece neprekinjeno (vsak dan eno). Ta mesec sva z pričela intenzivno delati na . LP

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tifol - kdaj
15.9.2005 17:39:16   
školjka
Hvala vam! Bom začela takoj po prekinitvi s kt jemat. Sem se pa narobe izrazila - ne bova "pazila" ampak boma uporabljala zaščito
Upam da bo pol čimprej ratal
Lepo se mejte!

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tifol - kdaj
16.9.2005 22:00:40   
serg
Tudi meni je slabo odkar jemljem Tifol, toda tega prej nisem povezala s tabletkami. Slabost se pojavi večinoma takoj po jedi.

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.