|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tifol
1.4.2009 21:21:58   
Anonimen
Pozdravljene!

Upam, da mi bo katera od vas znala odgovoriti na vprašanje ali pa vsaj povedati svojo izkušnjo, če jo seveda ima. Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem. In sicer me zanima, ali ste ves čas, ko ste delale na otročku jedle folno kislino ali ne(tiste, ki se trudite že nekaj mesecev) . In ali je možno, da folna kislina vpliva kaj na menstruacijo. Namreč meni se je sedaj v teh dveh mesecih, ko jem folno kislo nekaj dni pred menstruacijo pojavil rjav oz. rdeč izcedek (trajal 3-4 dni) potem pa sem dobila pravo menstruacijo, ki pa je bistveno manj močna kot pa sem jo imela v prejšnjih mesecih.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tifol
1.4.2009 21:33:14   
BabyKitty
Tudi sama imam podobno izkušnjo z rjavim izcedkom, samo sem si nekako razlagala, da je to zaradi prenehanja jemanja kontracepcijskih zaradi hormonskega neravnovesja in tega... Pomoje sama folna kislina nima veze, saj nima bistvene veze pri zanositvi ampak le pri prvih mesecih nosečnosti. Drugače sem pa jemala Centramed mami sedaj pa elevit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2009 21:56:44   
Anonimen
V nobeni nosečnosti nisem jemala Tifola,ker se mi zdi nepotrebno,če se pravilno oz. zdravo prehranjuješ

(odgovor članu BabyKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 14:01:43   
čebelca2
si morda pomislila da si noseča? nekatere imajo še naprej "lažno" menstruacijo... jst sem jo v prvi nosečnosti imela (trajala je 3 dni in je bla manj močna, drugače jo imam 7 dni in dokaj močno),... za ostale učinke pa ne vem. zdej jem tifol ampak ne čutim nobenih posebnih učinkov. upam da je vse vredu in da boš kmalu vesela user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2009 18:13:46   
ursap
jaz sem se ob jemanju Tifola pošutila napihnjeno in sedaj jemljem Centramed Mami.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2009 19:54:11   
Penelope84
Tudi jaz sem prvo pomislila na vgnezditveno krvavitev. Naredi test za nosečnost. Jaz jemljem tifol 3 mesece, pa nisem nikoli imela teh krvavkastih izcedkov. Ker dejansko res ne vpiva na nosečnost, ampak je samo dodatek k redni prehrani (kao ne zaužijemo dovolj folne kisline z hrano- ne vem, kako so pred folno kislino lahko bili sploh normalni otrociuser posted image ).

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

stvari za v porodnišnico
s1o2

zdravo ... zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ?? hvala za odgovore

. (89%)

. (11%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!