|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tifol
16.7.2008 15:24:13   
pikicao.
POZDRAVLJENE,

zanima me ce ima katera izkusnje s temi tabletkami, in ce ima ali ji je pomagalo pri zanositvi? Jaz jih jem ze 3 mesece pa ni in ni trebuscka user posted image .
hvala za odgovor :)

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 16.7.2008 17:50:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TIFOL?
16.7.2008 15:28:26   
Anonimen
Tifol ne pomaga pri zanositvi!!!!

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2008 15:33:29   
pomar*ANČA*

tifol tabkete ne pomagajo pri zanositvi, vplivajo pa na pravilen razvoj zarodka in kasneje otroka....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2008 15:34:55   
Naja30
Ti jih kar pridno jej.user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2008 15:40:03   
pikicao.
Tablete Tifol priporočamo ženskam, ki načrtujejo zanositev, in nosečnicam.

to pise na deklaraciji

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2008 15:55:33   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Tablete Tifol priporočamo ženskam, ki načrtujejo zanositev, in nosečnicam.

to pise na deklaraciji

to res piše na deklaraciji, ampak meni je bilo razloženo, da je namen tifola samo za razvoj, svetujejo pa da se ga začne jesti vsaj tri mesece pred nosečnostjo in vsaj tri mesece po tem ko izveš da si noseča- no, jaz sem ga jedla le mesec, mogoče dva...pa je še vedno vse ok

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2008 15:59:03   
pikicao.
a ni smesno 3mesce pred nosecnostjo :) kako pa vem d bom res zanosila ;)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2008 15:59:43   
pikicao.
aja pa hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2008 16:12:08   
miska73
V tifolu je vitamin folna kislina.
V prvem trimesečju nosečnosti (priporočljivo pa je že kak mesec prej)
naj bi vnesla dvojno količino tega vitamina glede na siceršenj normativ za "navadnega človeka".

Količina folne kisline, ki naj bi jo v tem obdobju dnevno zaužila ustreza natanko eni tabletki tifola.
Sicer pa ni nujno jemati ravno tifol, lahko tudi kakšne druge sestavljene vitaminske tabletke ali pa recimo cedevito,
samo preveri količino folne kisline, ki jo vsebujejo.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.
V glavnem, ti kr jej tifol, škodvat ne more, koristi pa kot so že zapisale druge pri razvoju pikice.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2008 16:22:27   
drašika
Jaz tudi jem tifol že 3 mesece, prej sem pa jemala ene z vitamini, ampak zdaj pred nosečnostjo priporočajo tifol, ko si pa noseča pa raje ene druge, ki imajo še vitamine zraven. Tako je meni rekla G.

Obstaja pa še evitol, to pa je vitamin e, ki povečuje plodnost. Mogoče pa lahko s tem probaš.

Poglej malo pod stare forume, ful je tega napisanega...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2008 23:32:52   
Želvi
Jaz sem s tabletkami prenehala konec decembra 2008, od konca marca dalje pa jemljem tifol. Na doječku pričneva delati z avgustom, tako da glede na to, da Tifol že nekaj časa jemljem, ga sedaj vzamem vsaki drugi dan in anj bi bilo to čisto dovolj.

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2008 23:56:11   
Želvi
Ups, malo sem se zatipkala...mišljeno je bilo decembra 2007 user posted image

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2008 7:29:14   
spps

a ni smesno 3mesce pred nosecnostjo :) kako pa vem d bom res zanosila ;)
jaz sem jih jedla skoraj eno leto preden sem zanosila.in sedaj naprejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2008 9:47:50   
pikicao.
spps: jaz sem jih jedla skoraj eno leto preden sem zanosila.in sedaj naprejuser posted image

pa si jih jedla vsak dan? in ali si zraven se kaj drugega jemala? hvala za odg. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2008 10:18:17   
spps

spps: jaz sem jih jedla skoraj eno leto preden sem zanosila.in sedaj naprejuser posted image

pa si jih jedla vsak dan? in ali si zraven se kaj drugega jemala? hvala za odg. user posted image

nečak časa sem jedla sam tifol(vsak dan,včasih sem kakšen dan izpustilauser posted image user posted image user posted image ),pol sem se jih pa naveličala in sem začela jest neovin+dha,tud zdaj te jemljem naprejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2008 15:25:15   
koala
pikaco jemal naj bi se tri mesece pred načrtovano zanositvijo.
Ker jaz dolgo nisem mogla zanositi, mi je G svetoval, naj tifol jemljem od ovulacije do morebitne M. Ko/če nastopi M prkineš do O in jemlješ spet do M, če je pa ni M namreč pa pač do 12 tedna nosečnosti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.7.2008 18:43:54   
Želvi
Koala je ginekolog kaj rekel zakaj naj bi bil tak način jemanja Tifola boljši? Ali lahko stalno jemanje kaj negativno vpliva na počutje ali na zanositev?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.7.2008 10:22:24   
limonita
Tudi Pušenjak je enkrat pisal, da je dovolj, če se folna kislina jemlje od ovulacije in do menstruacije oz. če ni menstruacije se nadaljuje.

Nič ni narobe če se folno kislino jemlje ves čas - višek se tako ali tako izloči z urinom,  je pa tako ceneje.

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: tifol
22.7.2008 20:17:28   
anajan
Jemanje folne kisline je še posebej pomembno pri ženskah, ki so pred zanositvijo uporabljala kontracepcijske tablete (saj le te znižujejo raven folne kisline v telesu).

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: tifol
23.7.2008 7:48:21   
NATAŠI
tifol sem jaz jemala 3 mesece pred zanositvijo in še potem kakšna 2 meseca potem sem pa začela s centramedmami (zelo podobne tifolu, le da je dodano še nekaj vitaminov) no in te tabletke sem jemala celo nosečnost ... folna kislina ne pomaga pri zanositvi ampak je nekaj v zvezi z otročkovim razvojem (saj sem vedela podrobno zdaj sem mal pozabila pa nebi kar nekaj napisala o čemer nisem čist sigurna)

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?