|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ti si pa grd-a
6.6.2008 13:20:20   
Spark
Moja 3,5 letnica ima zdej neko grdo modno muho, in vsem po vrsti govori da so grdi. Ampak čisto vsem. Ko pridem k mojim na obisk, jim reče da so grdi. Ko pridem ponjo v vrtec reče, da je kaka punčka grda, ko srečam kako kolegico in se  pogovarjam ji reče ti si grda. Zadnjič sem bla na igrišču in je pristopila ena znanka od mamice s svojim vnučkom in ji moja tamala reče ti si pa grda. Ampak ta gospa ji je pred tem rekla da je tamala lepa. V bloku je dvema starejima rekla da so grdi. Groza me je.
Ne vem, al je to zaradi ljubosumja, ker imamo doma še sedem mesečnico in mogoče prvo vsi njo pogledajo in potem šele starejšo.
Skratka meni je že blazno nerodno, kar tamala govori. In ne vem kaj naj rečem. Prvo sem ji govorila, da to ni lepo kar govori, ... Potem sem ji  ene parkrat rekla, da je tudi ona grda, pa ni nič boljše.
Sploh ne vem kako naj pristopim, da bo nehala s tem. Ali bi jo zdaj začela ignorirati, al kaj? Da bi kar preslišala njeno izjavo, ne vem kaj naj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ti si pa grd-a
6.6.2008 13:37:19   
Naja31
Ojoj, pri nas ima tudi to "fazo". Mislim, da se v vrtcu "obmetavajo" s tem in potem ko mu kaj ni všeč, smo vsi grdi.
Sem mu tudi sama parkrat rekla, da je grd, samo to se m ne zdi prav, ker se potem spustim na njegov nivo. Učinka pa nobenega.
Vsakič mu rečeva, da to ni lepo in da ne sme.
Saj se mi zdi da ga mineva, ampak bo že kaj drugega "lepega" našel za povedati.

Pa tujcem tudi to govori. Jaz ga potem prisilim, da se jim opraviči, kar mu sploh ni všeč. Mi imamo tudi doma dojenčka, tako da je mogoče tudi s tem kaj povezano.

Meni se ignoriranje v tem primeru ne zdi prav. Povem mu, da to ni lepo. In tudi 100x ponovim če je treba.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 6.6.2008 13:39:17 >

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 14:22:12   
ninocka
Nas pa vsem govori Ti si zloben muc! user posted image
Pojma nimam kje je to pobral, ko ga vprasam pa rece, da to govori ena papiga od enga strica...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 22:36:45   
bskrle
Tudi pri nas je ta faza. Grdi smo pa vsi, razen moje mame.
Jo pošlemo v sobo,da malo počiva in premisli.
Ko si je rekla, no če sem jaz grda, pa si pa najdi eno lepo mamo.

Je zakapirala, da nima tega kaj govorit.
LP

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 22:56:36   
lelaval
ajmlajša še ni osvojila te faze user posted image .
S starejšima pa sem se pogovorila tako, da sem jima razložila, da ni lepo, če se tako govori in kako bi se sama počutila, če bi njima tako kdo drug govoril - je palilo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 17:39:10   
aleži
Pri nas pa je bila faza "ti si lump" in "pojdi proč", kar nekaj tednov. Ko pa je videl, da se mu smejemo in rečemo "kako lepo" ko je rekel, ti si lump/a je malo ostal šokiran. Od takrat ni nobeden več lump/a.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 20:28:24   
karmy
joooj sem se spomnila ko je enkrat na vlaku moj tamau vidu eno punco, pa tko prbije fuul naglas, kako je ona grda, pa jo gleda, pol pa mene pogleda, pa reče ti si pa lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2008 20:48:43   
Pobalami
Jaz sem se zadnjič skor v zemljo pogreznila, ko je moj tamal dvema starčkoma, ki sta se komaj premikala zelo neprijazno rekel umaknita se. Glih tolk so stari, da znajo komunicirat in opazovat reakcije glede na to kar rečejo. Za vljudnost se pa ne menijo dosti.

< Sporočilo je popravil Pobalami -- 11.6.2008 20:49:20 >

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 9:43:28   
frutka_
Naš je prešel iz faze "drekec/pujs" na fazo "kako si nestrpna"!user posted image user posted image user posted image  Prej je bilo vse pujs. Vse. Ti si pujs.  Ali pa "ekec pekec ti si drekec". Zdaj pa mu česa recimo ne dovolim in mi reče "kako si nestrpna!"...hahahaha!!!!user posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 9:44:39   
Volga
Mala je pač realna in ne osladna kot večina folka.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2008 9:52:45   
CatJa
Tudi Jan je v tej fazi. Reče, kadar je jezen. Ponavadi ga ignoriram, al pa rečem, ja bohpomagi, važno da si ti lep.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2008 13:18:01   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ti to resno?

Lepota je v očeh opazovalca...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2008 15:39:21   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ti to resno?

Lepota je v očeh opazovalca...

Pikola1 saj se boš navadla user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 21:19:57   
picola1
Joj...ne vem, ne vem...user posted image user posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.