|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tezave z uvajanjem GH
19.12.2009 14:16:44   
daisyb
pozdravljene,

jaz sem zacela z uvajanjem gh ze okrog 5 meseca....sadje je rad jedel...in ga se....tako, da sem ze takoj zamenjala malico za sadje...sedaj ima 6 mesecev in mu dam dopoldan in popoldan sadje...mogoce kdaj z rizevo kasico. kosilo smo tudi zaceli lepo uvajati....vedno je pojedel vsaj malo opoldan. zadnje dni pa ne znese, da je opoldan minestrco...hoce mleko...jaz mu pol dam tudi okol treh minestco in poje vse....ali mislite, da je narobe, ce mu dam tako pozno obrok, ki bi ga moral meti za kosilo?

opoldan provam dati, pa noce..mogoce, ker je takrat prevec lacen in zaspan..pol pa je siten in mu ni za drugo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tezave z uvajanjem GH
19.12.2009 17:12:50   
Petka09
Nič ni narobe, če bi mu prestavila opoldansko kosilo in mu dajala okrog 15h. Probaj si potem nekako spremeniti urnik. Da mu recimo dopoldan daš mleko, pa potem opoldan malo sadja kot malico, potem gre spat... potem ob 15h kosilo, potem pa nekje ob 18h lahko kar kakšno mlečno-žitno kašico kot večerjo, nato pa pred spanjem še mleko.

Če mu bo pač vedno pasal ta ritem, da bi imel ob 15h kosilo in ko boš uvedla že vse obroke GH, potem je lahko zjutraj sadje, opoldan kakšen jogurt, da zdrži do kosila, ob 15h kosilo, ob 18h večerja (gres, mlečna kašica) in pred spanjem mleko.

Torej nič ni narobe, če malo obrneš obroke. No, to je samo moje razmišljanje in predlogi user posted image .

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2009 17:49:33   
Katy78
Saj uvajaš šele dober mesec in povsem normalno je, da še nimata nekega pravega ritma in urnika. Bo že. Prilagajaj se željam otroka pa bo.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2009 19:30:54   
marjetica8
Mi mamo vedno kosilo okrog 15.00. Sicer pa pri nas vžge obratno kot piše v knjigah: Naš je gh samo in izključno takrat, ko je najbolj lačen. Zato ob 11.00 dobi sadje s skutko in kakimi kosmiči, potem pa šele ob 15.00 kosilo. Če mu dam kakorkoli drugače, rata samo zmešnjava.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2009 12:24:30   
koala
Nič ni narobe če ima otrok kosilo ob 15.ih, moj ga je skozi mel pozno, smo se vsi skupaj najedli ko je mož prišel iz službe, vmes pa pač kaj drugega.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2009 21:46:07   
Urska09
Tudi mi imamo kosilo vedno med 15,00 in 16,00 uro. Ne znese drugače. Spi namreč do 8,00 zjutraj, do 9,00 poje mlečno-žitno kašo, med 11,00 in 12,00 malico (npr. jogurt), okoli 13,00 gre spat in običajno spi 2 uri. Ampak mi imamo do večerje še eno sadno malico. Med 17,00 in 18,00 uro. Večerja med 19,00 in 19,30 (mlečno-žitna kaša). Pred spanjem pa samo še kratko dojenje za cartanje.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.12.2009 15:36:10   
yupi
moja punčka je stara eno leto pa nisva imele urnika glede hrane ko se je popldan naspala je imela kosilo  manj kopliciraš boljše je

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2009 11:25:02   
daisyb
hvala vsem za odgovore....zdaj sem tud jaz zacela tako da mu dam, ko pac hoce....minestrco dobi tudi za popoldansko malico.....ful ima rad sadje..in vceraj sem mu ga dala tud zvecer.....pa ni blo nic narobe.

zaenkrat se se mal lovimo s tem mlekom....po navadi ga dobi ponoci (ce ne prespi noci) in zjutraj.....pol pa kot ka pici..vcasih hoce opoldan, vcasih popoldan....in se predno gre spat.

upam, da se bo pocasi uredilo.

(odgovor članu yupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2009 15:49:43   
PC Baby
Mi tudi kosimo okoli 15.00 nam je pa patronažna rekla, da je fajn imet kosilo ob 12.00, tako kot ga bo imel v vrtcu.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.