|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tezave z ocetom
27.10.2006 13:39:43   
Jolly
Moja stvar je taksna. Moj oce ima drugo zeno, z mamo se ne razumeta, ker jo je pred kratkim spet zasipaval z vsem mogocim stvarem in hotel biti skupaj z njo. ona ima moza ze 10 let in ga je zavrnila. Stvar je povsem v drugih svareh. Moj oce je zelo kriticen do vseh okoli sebe, on je najboljsi in najlepsi... vsi ostali pa nule. Cez vsakega rad simfa. Mojega moza ne mara, in ga preklinja ze od vsega zacetka, ampak sama tega sprva nisem verjela. Nato pa govorice, simfanje moji mami, ko sta se govorila, pa tudi drugim.
Zdaj je njegova zena noseca in pri svojih 58 letih pricakuje junija naslednje leto otroka. Vesela sem. Ampak zabolelo me je ko sem od parih ljudi izvedela, da se me bo odpovedal, ko dobi svojega otroka. In da bo on vse dobil. Nikoli nisem bila materjalistka in jebe se mi za matrjalne stvari... pomembno mi je le to, da smo mi 4 je  srecni kot duzina in nic drugo... no seveda zdravi tudi. In ce bom hotela kdaj biti bogata, bom to po svojih poteh in s svojim trudom.
Zadnjic mi je naredilo tilt in sem njegovi zeni povedala, da vem vse njegove maleskrivnosti, ki jih tako rad govori drugim. Vse je zanikala in mi metala pod nos, da z zetom nista zaddovoljna.  Ker pac dela po cele dneve in sem sama z otrokoma. In da imata onadva popoln zakon. halo, pop[olnega zakona ni. Moj oce je bivsi alkoholik in se zdaj pije v neki meri, pretepal je mene in zdajsno zeno, ko sem se zivela doma. Pa tudi mojo mamo. To zame ni popoln clovek in to sem ji rekla, nakar ni imela vec besed za nazaj. Tudi to, da je mene uniceval ze v mladosti, da sem kao debela ****, pa sem imela na visino 170 55kg... in njegova zena, ko se je po hormonskih tabletah zredila, 3 mesece ni smela spati zraven njega, ker se mu je gabila. Halo, ce bi meni moj moz to naredil, ne bi bil vec moj moz. No, zadeva je taksna, da je po tem bil vceraj tu in nic ni omenil. Vidi se da ima slabo vest, ampak vem, da se ne bo spremenil... nikoli, ker taksen je.Moj moz se je odlocil, da ne bo vec hodil k njem na obiske, ker je izvedel toliko groznih in grdih stvari katere je govoril moj oce cez njega.
Kaj bi ve naredile na mojem mestu... kako bi se obnasale in kako reagirale v prihodnosti?

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tezave z ocetom
27.10.2006 13:46:37   
Anonimen
Moj fant ima podobnega očeta. Nima stikov z njim že par let. In mu tako ustreza. Ker drugače bi ga psihično uničil, kolikor mu ni ratalo že v otroštvu.

Če moreš ignorirej in pač obdrži stike. Če pa to ne gre pa glej nase in na svojo družino in se mu izogibej.

Ker kot si napisala: Spremenil se ne bo nikoli!

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2006 13:47:27   
Anonimen
Ne vem... bi moral najprej biti v tvoji situaciji..

Ziher pa ga ne bi glih nesebicno ljubil..

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2006 13:48:52   
Anonimen
Odpikaj ga!

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2006 13:49:07   
Taula
Imam podobno situacijo. Moja mačeha je vredna svojega denarja in ga je obrnila proti meni tako zelo, da je prekinil vse stike z mano že nekaj let nazaj. Ni hotel plačevati preživnine, ko smo se srečali na pogrebu babice je bedela kot sokol nad mano da se mu ne bi približala. Še vedno me to boli, vendar živim dalje svoje življenje.
Glede dediščine..če napiše on oporoko da vse zapusti ženi oz. otroku tebi pripada nujni delež, tako da se te kar tako znebiti ne morejo. Jaz sem že rekla moji mačehi, ko mi je z veseljem povedala da ne bom nič dedovala, da bo ona poskrbela za to, da bom dobila nujni delež in da ne bo tako majhen ker je oče kar premožen. (je to preverila in ugotovila da imam prav, tako da ji ostane le še da me ubije)
Ne gre se mi za denar, dala ga bom magari v dobrodelnost, gre se mi za to da ga njej vzamem, pa čeprav zato izpadem pras...

V glavnem jaz mu nikoli ne bom odpustila, če mu ti lahko odpustiš kdaj dobro zate. Samo če se tako obnaša do tvojega moža...ne vem.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2006 13:50:20   
Anonimen
enostavno bi prekinila stike.

meni ne bo nobeden govoril čez mojga moža ali otroci.. sama sem si ga zbrala-če mi bo žal, bo žal meni.. ne bom pa poslušala drugih.. sploh če jih ne vprašam za mnenje. če bi men to naredil kdo od mojih, bi mu prvič rekla, da tega ne bom poslušala. drugič bi v trenutku popokala otroke in to bi bilo tud konec.

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2006 13:51:25   
Anonimen
Na distanci bit z očetom in živet mimo njega. Stoj ob strani svoji mami in ne registrraj njega, če je to mogoče. Saj ne živiš z njim ne? No pol pa ič lažjega...pa bo mir

Končne en resen problem, ne pa tam gori ko se ga vsi user posted image

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2006 13:55:13   
Anonimen
jebe se mi za tazga fotra če se me kuj odpove

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2006 14:04:56   
facka
Fotr gor ali dol, tako ne bi smel govorit oz. delat, sploh pa ker ima zadosti masla na glavi. Tudi sama bi prekinila stike, pol pa, če mu bo kdaj kapnilo bo, če ne, pa ne. Je pa škoda, da bi otročki živeli v takem okolju, ker prej ali slej bodo tudi otročki pogruntali, kolko je ura.
To bi blo od mene

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2006 14:11:51   
Nixxon
Izključiš ga iz svojega življenja.

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ne gre se mi za denar, dala ga bom magari v dobrodelnost,

Daj ga magari v kak sklad za svoje otroke. Let some good come of this.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2006 14:29:34   
mojamura
starše si nismo zbrali sami, partnerja oz. moža pa. če tvojemu očetu ni všeč mož....in celo govori za tvojim hrbtom slabo o svojem zetu, bi se jaz na tvojem mestU zamislila s kom želim živeti do konca svojega življenja. mislim da veš odgovor. stoj svojemu možu ob strani in ne hodi več k očetu.

če zanj pomeni beseda OČE da se te lahko odpove, pa naj kar misli....upam da bosta mela full žleht otroka (tvoj oče in njegova žena), ki jima bo vso njuno 'dobroto' poplačaluser posted image user posted image

aja....pa glavno je to, da tvoja familija funkcionira in da se imate radi....vse ostalo pa naj....lulek opazuje(lepša verzija od qrc jih gledauser posted image )

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2006 14:30:56   
sisi80
Čeprav te boli, se osredotoči na svojo družino in z njo gradi gnezdo, ki ti ga oče nikoli ni znal ponuditi. Glede dediščine pa ... Zanašaj se na tisto, kar boš ustvarila sama. Ne sekiraj se za drugo, pa bo.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2006 14:51:02   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: sisi80

Čeprav te boli, se osredotoči na svojo družino in z njo gradi gnezdo

Se čist strinjam s temle. So pač ljudje, katere enostavno moramo dati na "blackout", če želimo sami sebi dobro. Žal, a tako je.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2006 15:42:26   
nuala
Kar se tiče stikov z očetom; jaz bi se od takega očeta oddaljila in se držala svoje družine.

O dediščinah pa; vsak naj denar zapusti tistemu, ki mi ga želi zapustit. Denar je navsezadnje njegov!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2006 15:54:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly

da se me bo odpovedal, ko dobi svojega otroka. In da bo on vse dobil.

Tvoj oče se lahko tebe odpove pa ne vem kaj še vse, samo - kolikor jaz vem - otroci po starših dedujejo nujni delež, ne glede na oporoko... Tako, da naj kar klobasa naumnosti, če se zato boljše počuti...

O ostalem pa ni vredno izgubljati besed... Jaz bi ga dala na ignore. V življenju je treba s pametjo izbirat bitke, kaj šele vojne... Uživaj s svojo družino, za očeta bo pa slej kot prej palica zrasla...

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.10.2006 15:28:20   
Anonimen
Se opravičujem zaradi radovednosti-ampak pri 58 noseča?! VAU! Al je to tiskarski škrat od hitrega tipkanja....
Otroček se mi pa malo že vnaprej smili.....

Ti lepo poskrbi za svojo družinico, glede dediščine se ne sekiraj, govorice pa presliši-tisti, ki te imajo radi, vedo, kaj je res in kaj ni, za ostale pa te en drek briga (mojamura, a obstaja lepša verzija tut tega?user posted image ).....

VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA!

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.10.2006 16:48:17   
Anonimen
Ne vtikaj se v njegovo življenje, mogoče ga bo pa zdajšnja dala na čevelj! Nikoli ne veš, kaj se komu prede po glavi!
Kar se tiče pa tistega, da se bo tebi odpovedal...blablabla, to so prazne franže, saj vendar vsi vemo, da si upravičena do nujnega deleža, pač bo zdaj to malo drugače, ko bo še eden njegov na svet prijokal in seveda ONA, s katero trenutno je.
Izogibaj se jim na polno črto, saj bo on tebe rabil, ko bo sam in star, ne ti njega. Ti imaš svojo družino, za katero si se svobodno odločila in za katero je vredno živeti.
Poznam primer, ko je rekla ena znanka, da bo za svojo mamo poskrbela prvo, šele nato za svojo družino. Ja , res je to počela že zadnjih 15 let, in kaj ima???? Enega sine narkomana, moža pijanca in še enega sina pijanca. To pa je pravo življenje.
Torej, uživaj maksimalno zase in za svoje, ki si jih spravila na svet, in ne brigaj se za idilo drugih, ker marsikje je samo fasada tista, ki se kaže kakšni so in v kakšnih razmerah živijo. Kako je pa dejansko v hiši, pa nikoli ne boš vedela.
Srečno....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2006 11:48:14   
Jolly
Anonimna, on je star 58 let, ona pa 34 let.

Res je da sem si v otrostvu vedno zelela brata ali sestro, in tudi vesela sem se zdaj, da ga bom dobila.
Boli me, ker se je moj oce totalno spremenil, odkar je s to zensko. Sicer ne recem, da je slaba, bolj hinavska. Saj sva se vedno zelo zastopile, po drugi strani pa mi je lagala, me obrekovala in fotra na vsak nacin prepricala, da me naj pri 18 letih tako dolgo maltretira, da sem si najdla stanovanje in se odselila za sebe. Sicer mu je bilo potem zal, ker se mi zdi, da je nakako vcasih ful dober clovek, vcasih pa slab. ampak rada ga imam neglede na vse, saj mi je neglede na tepez ki sem ga prezivljala kot najstnica se doma, naredil veliko dobrega ko sta se starsa locila. Neglede na vse slabo, se upam da se bo spremenil, ampak mislim da ne , ker ga ta zenska pripravlja do tega, da je tak. Pa ceprav mi ona to v obraz zanika, vem da je tako.
Moj oce je drugace srcni bolnik, ampak glede na svoje leta se dobro zgleda. Ona pa je imela pred 2 leti hude tezave in je bila v psihjatricni bolnisnici pol leta. Zdravniki so ji rekli, da ima te tezave dedne in se ji lahko spet ponovijo. kaj bo potem z otrokom ne vem. Ceprav sta vstrajala, sem jima vedno govorila, da otrok ni za hvalo... kot je meni oce rekel, da imam otroke samo zato da kljubljujem njemu in da se hvalim s znjima... za njim moras biti 24ur na dan priseben ne glede na bilokaj. Cetudi si sam bolan, moras skrbeti za otroka.
Moj oce ne prenese joka otrok, in tudi ona ne in ko sem enkrat dala ko sem bila bolna v varstvo za eno noc sina, sta naslednje jutro rekla, da ne bosta imela nikoli svojih otrok, ker to je pa prevec, da moras biti vso nac na razpolago. Me zanima kako bo pri njima, ker sta se oba neiskusena. Mojega oceta ko sem bila z mamo ni bilo nikoli doma, tako da o vzgoji ne ve nicesar, ona, pa tudi ne.
Itak pa jima zelim vse najbolje in upam, da bosta imela zdravega otroka.
Svojega brateca ali sestrco pa bom imela rada neglede na vse, saj jbo tudi moja kri

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.11.2006 13:52:01   
aljuška
fak in taki očetjeuser posted image ..Moj nima sploh stikov z njim, jaz pa imam tudi enega blesavega user posted image fotra, ki samo kritizira, pljuva čez, grozi..GROZNO! Se držim distance kakor se da ( smo sosedjeuser posted image ), ampak zaradi tamale grem občasno do njega..In bi se takrat najraje vdrla v zemljo!! 10 let po ločitvi od mame, jo je zasledoval, grozil da bo ubil vse njene  ''ljubčke'' ( a mama sama, depresivna..), bolestno ljubosumen, verbalno agresiven, patološki lažnivec, narcis... Tako rekoč IDealen fotruser posted image In nikakor ne morem prekiniti vseh stikov..user posted image

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.11.2006 15:10:56   
Dragica
Na prvem mestu ti naj bo mož in otroci. O odnosu z očetom pa se sama odloči.
Tvoja družina je tvoja družina in pika. Ne dovoli, da kdorkoli poseže med tebe in moža pa četudi je to tvoj oče, mati, brat ali sestra. 

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2006 23:06:27   
Vesna
će se te misli res odpovedat ne vem kaj imaš pa ti za razmišljat kako bi se onašala.če nam nekaj pije živce,čimdlje stran.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Dragica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2006 12:48:23   
nejar
Zagotovo bi prekinila stike.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2006 16:17:31   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly
...sem od parih ljudi izvedela, da se me bo odpovedal,....

Torej, drugi ti govorijo da se te bo oče odpovedal. In to potem drži? Res? Zanimivo. Potem druge sprašuj še o drugih stvareh, če bolje vedo od ostalih.

"se te bo odpovedal"   Kaj pa to sploh pomeni? Namreč nujni delež (1/2 tistega kar ti pripada) pripada tebi in tvojim potomcem ne glede na njegovo osebno odločitev (katere mimogrede sploh ni spreje apmak o njej govorijo zlobni jeziki).

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?