Jolly
|
Anonimna, on je star 58 let, ona pa 34 let. Res je da sem si v otrostvu vedno zelela brata ali sestro, in tudi vesela sem se zdaj, da ga bom dobila. Boli me, ker se je moj oce totalno spremenil, odkar je s to zensko. Sicer ne recem, da je slaba, bolj hinavska. Saj sva se vedno zelo zastopile, po drugi strani pa mi je lagala, me obrekovala in fotra na vsak nacin prepricala, da me naj pri 18 letih tako dolgo maltretira, da sem si najdla stanovanje in se odselila za sebe. Sicer mu je bilo potem zal, ker se mi zdi, da je nakako vcasih ful dober clovek, vcasih pa slab. ampak rada ga imam neglede na vse, saj mi je neglede na tepez ki sem ga prezivljala kot najstnica se doma, naredil veliko dobrega ko sta se starsa locila. Neglede na vse slabo, se upam da se bo spremenil, ampak mislim da ne , ker ga ta zenska pripravlja do tega, da je tak. Pa ceprav mi ona to v obraz zanika, vem da je tako. Moj oce je drugace srcni bolnik, ampak glede na svoje leta se dobro zgleda. Ona pa je imela pred 2 leti hude tezave in je bila v psihjatricni bolnisnici pol leta. Zdravniki so ji rekli, da ima te tezave dedne in se ji lahko spet ponovijo. kaj bo potem z otrokom ne vem. Ceprav sta vstrajala, sem jima vedno govorila, da otrok ni za hvalo... kot je meni oce rekel, da imam otroke samo zato da kljubljujem njemu in da se hvalim s znjima... za njim moras biti 24ur na dan priseben ne glede na bilokaj. Cetudi si sam bolan, moras skrbeti za otroka. Moj oce ne prenese joka otrok, in tudi ona ne in ko sem enkrat dala ko sem bila bolna v varstvo za eno noc sina, sta naslednje jutro rekla, da ne bosta imela nikoli svojih otrok, ker to je pa prevec, da moras biti vso nac na razpolago. Me zanima kako bo pri njima, ker sta se oba neiskusena. Mojega oceta ko sem bila z mamo ni bilo nikoli doma, tako da o vzgoji ne ve nicesar, ona, pa tudi ne. Itak pa jima zelim vse najbolje in upam, da bosta imela zdravega otroka. Svojega brateca ali sestrco pa bom imela rada neglede na vse, saj jbo tudi moja kri