|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   teva ali adidas
7.3.2010 9:45:03   
biba26
Prosim za pomoč,katere bi mi bolj priporočali za naši žabi stari dobri dve leti

http://www.tenisice.hr/html/svn/2849845-AA.shtml

ali te

http://www.endless.com/dp/B001CH277O/ref=asc_df_B001CH277O956225?tag=endlesscj-20&creative=380333&linkCode=asn&creativeASIN=B001CH277O

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: teva ali adidas
7.3.2010 9:46:13   
rija
nobenih.
odkra je moj lani bil ob dva nohtauser posted image  kupujem še samo naprej zaprte sandale.

...vox populi...

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2010 10:37:04   
pf
Mogoče Teva, ampak iz razloga ki ga navaja Rija bomo letos te sandale izpustili še, ker bo konec poletja stara dve leti. Če pade naprej, ali se ji zatakne, res bogi nohtki. Prej nisem o tem razmišljala, sedaj pa sem odločena, da jih ne bom kupila, čeprav sem imela namen.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2010 11:36:35   
urška
moj sin ima sedaj že ene tri poletja zaporedoma tevice. in me je bilo tudi na začetku ful strah, da si bo vse nohte dol potegnil. pa HB nikol ni bilo nič takega, tako da mislim, da jih bo letos spet imel.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2010 11:40:12   
kajajaka
nobenih
adidasove je kolegica kupila malemu, pa katastrofalno drsijo - tak čuden material je...
Tevine sem pa jaz imela za mojo malo, pa jih tudi n nosila, ker so bili paščki pregrobi in so žulili in motili...
Potem smo ji kupili mini crocse (originalne) in ji ni niti drselo, niti žulilo, pa še zaprti so spredaj...

http://www.bokal-sport.si/buy.aspx?id=708

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2010 11:52:57   
biba26
No super zdaj pa res ne vem kaj naj naredimuser posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2010 11:58:18   
rija
sem že hotela prilepiti slikco razbitega nohta, pa raje ne bom, da ne bo keri slabouser posted image user posted image

moj je bil lani iz varnostnih razlogov do konca poletja v supergahuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2010 12:07:19   
**Tinkara78**
Hčerki zaradi problemov, ki jih omenja Rija kupujem take:

http://www.superge.si/html/svn/7284558-AA.shtml

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 7.3.2010 12:08:22 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2010 12:07:49   
kajajaka
joj, rija, si kar predstavljam, kako je to moralo boleti user posted image ... kaj pa je naredil? Padel?

Sicer pa biba26 res se je težko odločit, ampak saj zato pa si vprašala, a ne? user posted image
In kot vidiš smo ti vse (z izjemo ene) odsvetovale oboje... user posted image

Meni so crocsi zakon ravno zaradi tega, ker ne drsijo, so mehki, zračni in ob enem spredaj zaprti, da si otroček ne obdrgne prstkov če kje pade ali v kaj vrcne...

Seveda, se boš pa na koncu sama odločila... user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 7.3.2010 12:08:07 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2010 12:11:36   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

joj, rija, si kar predstavljam, kako je to moralo boleti user posted image ... kaj pa je naredil? Padel?

Moja hčerka se v odprtih čevljih naprej cel čas opoteka. Tudi japonke je imela samo parkrat obute.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2010 12:28:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

enkrat je brcnil v beton, to je bilo kruto in sem ga nosila naslednje 3 dniuser posted image

enkrat pa smo samo videli, da je palec črn, pa sploh ne vemo kje in kako...in potem je samo enkrat mali prišel, da si je snel nohtuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2010 14:53:13   
ajataja
mi smo stari dve leti in smo lani imeli tevo in smo bili zadovoljni tako bo letos isto nič nas niso paseki tiščali ker so izredno mehki-je spet odvisno kak model vzemeš mi smo imeli elastične paseke.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2010 15:01:08   
zmajaz
Naša je bila lani poleti stara leto in pol, pa se je v spredaj odprtih sandalih nenehno spotikala in večkrat padla, tako da so bila kar krvava kolena (v zaprtih čevljih pa ni nikoli padla), tako da letos se jim bomo tudi izognili in kupili raje spredaj zaprte sandale pa kake crocse.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2010 19:28:57   
Taddy78
Že 2 leti kupujem te Adidasove, tako da jih lahko samo priporočam. Se ni nikoli spotikal in padal. Imeli smo jih tudi za v vodo...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2010 19:43:14   
živa
Moj 3.letnik je imel  poleti tevice in je bilo super. Malega pa ne vem, če upam že letos obuti vanje, ker je bolj štorast, pa bo star dve in pol ...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 21:05:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.3.2010 7:52:58   
barni
Nasa je imela lani tevice in crocse in oboje se je suepr obneslo. Letos bo tudi imela oboje. Se je s TEvami vozila tudi s poganjalckom, pa jih je samo fino zdrajsala user posted image .

Je pa zdaj stara 2,3 leti.

Tehle adidask ne bi kupila. Ima tudi Teva podoben model, samo jaz sem iskala cimbolj odprte. DA je sla lohk tudi v vodo z njimi, da so se hitro posusile in da so "dihale".

Drgaca pa letos tut jaz razmisljam o tehle: http://www.superge.si/html/svn/7284558-AA.shtml samo ne vem ce ze ima tako veliko nogo. Bo treba it do stacune in probat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.3.2010 12:44:01   
sabri
Jaz sem absolutno za Tevice, jih je naša imela lansko leto skor celo poletje, na morju v vodi, ko smo šli hodit na kak hribček, stara je bila dve leti in tudi samo laufa okrog, pa ji ni noga drsela notri, ne paščki tiščali. Je pa res, da ji mora biti čevelj prav, kar je meni moj razložil, kar pomeni, da je sprednji prst skoraj cm od prednjega roba in načeloma ni dosti šans, da se udari v prstke. Meni so zakon no, vsi ostale varjante so ji noge drsele in je imela potem prste ven iz sandal.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.3.2010 12:48:12   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Je pa res, da ji mora biti čevelj prav, kar je meni moj razložil, kar pomeni, da je sprednji prst skoraj cm od prednjega roba in načeloma ni dosti šans, da se udari v prstke.

Ja - naša je imela tako in se v prstke res ni udarila, se je pa zato spotikala. user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.3.2010 12:57:03   
uškinamama
http://www.superge.si/html/svn/7284558-AA.shtml

TAKE tevice podarim , so številka 28 in modro rumena kombinacija. Niso nove, se pa bodo dale še lepo ponosit. Če jih katera želi naj me zsja user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2010 15:29:52   
Lolek in Bolek
Moj tamali je tudi lani fural Tevice, japonke, celo na poganjalcu laik a bike in nikoli ni bilo nič. Očitno ima srečouser posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?