Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 6:33:28
|
|
|
|
CatJa
|
Na roke računat, je še najbolj ziher
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 9:50:44
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx Tukaj klikneš na Dohodnina 2008, ampak trenutno ne deluje. Prejšnji teden je pa šlo računat. Ah, ma evo zakaj nisem uspela, jaz pa sem mislila da tisto je samo za registrirane uporabnike.... Punce, no še eno vprašanje, porodniška se šteje k dohodnini? Najbrž da ja? Kaj pa otroški dodatek, enkratna denarna pomoč ob rojstvu, denar ki ga da občina ob rojstvu otroka...?
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 10:29:52
|
|
|
|
dushka
|
Dela, sem si ravnokar izračunala.
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 13:46:33
|
|
|
|
ajataja
|
nisem registrirana pa sem še enkrat probala pa dela.
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 13:51:02
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz pa že 2 dni iščem lestvico stopenj obdavčitve glede na letni dohodek, pa ne najdem Ker brez tega si ne znam izračunat.
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 14:07:58
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta IZVIRNO SPOROČILO: zvesta http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx Tukaj klikneš na Dohodnina 2008, ampak trenutno ne deluje. Prejšnji teden je pa šlo računat. Ah, ma evo zakaj nisem uspela, jaz pa sem mislila da tisto je samo za registrirane uporabnike.... Punce, no še eno vprašanje, porodniška se šteje k dohodnini? Najbrž da ja? Kaj pa otroški dodatek, enkratna denarna pomoč ob rojstvu, denar ki ga da občina ob rojstvu otroka...? Samo porodniška se šteje.....nič drugega od zgoraj naštetega ne vpisuješ......
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 14:25:17
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Punce, no še eno vprašanje, porodniška se šteje k dohodnini? Najbrž da ja? Kaj pa otroški dodatek, enkratna denarna pomoč ob rojstvu, denar ki ga da občina ob rojstvu otroka...? Samo porodniška se šteje.....nič drugega od zgoraj naštetega ne vpisuješ...... Tako je. Sem vprašala Vido in pravi, da sta pomoč ob rojstvu otroka in otroški dodatek oproščena dohodnine.
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 14:56:06
|
|
|
|
Baby
|
meni tudi ne dela izračun....
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 28.1.2009 16:13:31
|
|
|
|
zmajaz
|
Meni je še pred eno uro delal - in tudi zdaj dela. Kako ga pa odpirate?
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 29.1.2009 15:22:07
|
|
|
|
sirenetta
|
Ok zdaj dela tudi meni Dodatno prostovoljno zdravstveno zavarovanje se prizna kot olajšava? Ali je to to kar se vpiše pod prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje (čisto na koncu obrazca) ali sta to dve različni stvari?
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 29.1.2009 16:06:49
|
|
|
|
zmajaz
|
Ne - prostovoljno zdravstveno in prostovoljno pokojninsko zavarovanje sta dve različni stvari. Glede zdravstvenega zavarovanja pa je tako, da se je prej, ko si lahko v olajšavo vpisal račune do višine 2 oz. 4 % davčne osnove, dalo uveljavljati, odkar je pa ta novi sistem, ko so raje dvignili splošno olajšavo in te procente ukinili, pa se to ne da več. DURS-ova vida odgovarja takole: Plačane premije prostovoljnega dodatnega zdravstvenega zavarovanje niso davčna olajšava. Pri odmeri dohodnine za leto 2008 ni možno uveljavljati olajšav v višini 2 oziroma 4 odstotkov letne davčne osnove.
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 29.1.2009 19:33:14
|
|
|
|
sirenetta
|
Zmajaz hvala za posredovan odgovor!
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 2.2.2009 19:58:35
|
|
|
|
punci
|
a mogoče kdo ve, če moraš doplačat a se da tudi na obroke? Ker jaz imam 502 € za doplačilo. Banda od države, sem bila celo leto pridna ko čebela, da sem si zaslužila za faks in vse stroške krila, pa na svojem že živim, tak da gre ogromno denarja za položnice zdej pa tole. Človek se trudi, da ne obremenjuje staršev pol pa tkole dobiš nazaj. Najboljš, da vse skupaj pustim, pa grem na socialno, tam jih pa lepo ujčkajo
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 3.2.2009 12:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa vse tole malo čudno.Ok,če je res kot piše lepo seveda ampak ne morem verjet kajti do zdaj sem vedno dobla ven kakih 15 evrov lani celo doplačala nekaj. Čez leto sem vplačala okrog 350 evrov dohodnine ven pa baje dobim 320 evrov.... Olajšave nimam nobene vse kar vpišem je znesek plače in akontacija dohodnine in pač prispevki... Sem računala na dveh straneh in mi vedno pokaže isto:Vrnjeno dobite 320 evrov. Ali je to res in potemtakem sem plačla le 30 evrov al kak,če mi ostalo vrnejo. Ne razmem več nič.
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 29.1.2010 21:36:04
|
|
|
|
pigasan
|
Za izračun dohodnine morate delati preko Windows internet Explorerja preko mozilla ne gre DEla tudi za leto2009
< Sporočilo je popravil pigasan -- 29.1.2010 21:38:10 >
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 29.1.2010 21:46:02
|
|
|
|
zmajaz
|
Meni dela tudi prek Mozille Firefox brez problema. Imajo pa nekateri težave z brskalniki (eni z enimi drugi z drugimi) - to smo pa že tule na RR dognali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 12:32:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: testni izračun dohodnine - pomoč prosim 30.1.2010 12:39:59
|
|
|
|
AnciM
|
Dobil bi več sedaj, samo bi med letom dobival toliko manj. Punce, ki ste to bolj računale: Ali pride isti znesek, če med letom uveljavljaš otroke ali pa če samo na koncu pri izračunu? Mal razmišljam, da bi otroke prijavila pri plači. Itak jih bom uveljavljala jaz, ker ima mož toliko nižjo plačo. Imam pa občutek, da kreditiram državo, ko jih uveljavljam pri izračunu enkrat letno.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?