|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testiranje pri 2. mesecih
15.5.2010 12:44:19   
biga
Mojo hči so kožno testirali na jajca in mleko, prav tako so ji odzveli kri, vse negativno. Vendar mi svetujejo dieto brez mleka in jajc, ker jo dojim, zaradi družinske nagnjenosti k alergijam. A so testi res nezanesljivi pri tej starosti? A naj gledam, če bodo kaki znaki, pa potem grem na dieto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testiranje pri 2. mesecih
15.5.2010 15:55:21   
naja78
ojla biga.
a te lahko vprašam,kako si posumila oz.kaj e je dogajalo,da ste prišli do testiranja??
mi smo stari 7 tednov in opažam že nekaj časa pikice po telesu(rokice,trebušček,za uhi,na vratu,po hrbtu),so rdeče in ne izginejo če nanje pritisneš.torej neka alergija je.jem kolikor se da nizkoalergeno hrano.ker dojim.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2010 15:56:16   
naja78
aja,naj ti ketera z izkušnjami napiše,bi ti rada,pa šre sama sprašujem ,ker pomoje  smo mi tudi na nekaj alergični.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2010 16:00:39   
SaaS
Mojemu so tudi pri tej starosti delali test in enako rekli, da tako zgodaj ni najbolj zanesljiv. Čeprav ni pokazal alergije, sva tudi midva imela dieto nekaj časa. Tudi dieta ni naredila učinka, tako da res ni bilo alergije, tudi kasneje ne. 

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2010 16:07:30   
SaaS
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

ojla biga.
a te lahko vprašam,kako si posumila oz.kaj e je dogajalo,da ste prišli do testiranja??
mi smo stari 7 tednov in opažam že nekaj časa pikice po telesu(rokice,trebušček,za uhi,na vratu,po hrbtu),so rdeče in ne izginejo če nanje pritisneš.torej neka alergija je.jem kolikor se da nizkoalergeno hrano.ker dojim.

Pri nas če se prav spomnim, pikic ni bilo. Mali je močno, nenormalno polival, in imel rdečo vneto ritko, na živo, kar rano. In ni in ni šlo nazaj, s 100 različnimi kremami. Zato so poskusili tudi to alergijo na mleko. Se je izkazalo, da pač le zeeeloo poliva, za ritko pa smo ugotovili, da so krive plenice. Pampersk (tudi huggies in podobne) sem se takoj znebila in uporabljala le babylove, alana ali fixies. S temi ni imel problema. tudi v vrtcu so posebej zanj imeli te.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2010 16:37:56   
sanelaa
naš je imel od prvega meseca dalje suho, hrapavo kožo, rdečico in mehurček. Pa to samo po obrazu. Pri 3mesecih so naredili krvne teste, so bili pozitivni na beljak in lecitin, jaz sem šla na strogo dieto, pa ni bilo nič boljše. Kasneje je dermatolog potrdil da imamo atopični dermatitis, smo z dieto prekinili, hude ekceme in žive rane po obrazu smo potem odpravili s posebno kremico. Pri sedmih mesecih smo bili potem še na kožnih testih, pa ni bilo nobene reakcije na nobeno živilo.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2010 22:14:03   
rpli poli oli
moj je bil testiran pri dveh mesecih,vse negativno,kožo pa tako da se ti je kar zasmilil, ker dojila nisem je jedel pregomin mleko,stanje se je popravilo zelo hitro.jaz bi kar upoštevala zdravnika in imela dieto,kar pa ne bo lahko saj je skoraj povsod dodan lecitin in v svežih salamah in hrenovkah mleko,pa še zravnik mi je rekel , da tisti otroci,ki so bili alergični na mleko in jajca,kot dojenčki,imajo kasneje sigurno astmo,no naš jo ima

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......