Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: testi za nadarjene učence 7.6.2006 13:51:35
|
|
|
|
marcela
|
Pisali bodo test ustvarjalnosti in test inteligentnosti. Za katero področje ga je pa predlagala? 38 jih je. Kaj bo pisal je namreč odvisno od tega. Predvidevam, da letos tvoj sin obiskuje 3. r. devetletke.
|
|
RE: testi za nadarjene učence 8.6.2006 12:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Oprosti za zamudo, ampak imam takoooo gužvo... Ja, moj sin letos zaključuje 3.razred devetletke. Je zelo proden v matemtiki, glede ustvarjalnosti pa...mhm, likovni pouk je gotovo na zadnjem mestu pri njemu. Hvala za odovor. Kako pa izgledajo ti testi?????
|
|
|
|
RE: testi za nadarjene učence 8.6.2006 12:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet jaz. Prej sem kar malo preveč pohitela..... Kje si pa ti dobila te podatke, oz.kje se jih dobi? Hvala ti se enkrat!
|
|
|
|
RE: testi za nadarjene učence 8.6.2006 17:10:35
|
|
|
|
marcela
|
Učim v tretejm razredu devetletke. V drugem razredu so nam posredovali seznam področij. Žal imam ta list danes v šoli. Učence predlagajo učitelji, ki imajo stik z otrokom. Ni nujno, da le razrednik. Na primer mentor kakšnega krožka, pa svetovalna šolska delavka, ki tudi že od prvega razreda otroke opazuje. S starši predlaganih otrok bo šolska svetovalna delavka opravila pogovor. Prvo testiranje bo septembra, drugo pa decembra. S potrjenimi otoci se bo dodtno delalo na višjem nivoju. 2 uri tedensko v 4.r. Več o samem tesiranju ti jaz raje ne bi dajala informacij, saj še nam samim marsikaj ni jasno. Pa tudi prvič bo v jeseni na naši šoli 4. r. devetletke. Priporočam ti pa, da sina pripraviš na možnost, da ne bo potrjen, saj so testi dokaj zahtevni. Pri teh tesatiranjih naj bi po nekih podatkih odpadlo okrog 50 - 70 % otrok. Otrok je lahko, če ni potrjen in tako presodi učitelj naslednje šolsko leto ponovno testiran. Potrjen je pa lahko tudi na več področjih. Jaz sem predlagala 2 učenca iz matematike, ker imata izredno razvito logično mišljenje Želim vama čim boljše rezultate!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.