|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testi prek spleta
17.9.2006 8:00:36   
mala zirafa
Je katera od vas že kdaj kupovala tetse preko neta?V ZDA so neverjetno poceni, sicer lističi.Lahko se jih naroči, samo kolkšna je potem poštnina.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi prek spleta
17.9.2006 8:56:14   
BLAŽIKA
Saj imaš tudi pri nas samo lističe od 300 sit naprej. A so tam še cenejši?user posted image Mislim pa,  da se ti ne splača,  ker boš ziher dala več kot 300 sit za poštnino, za ta denar pa jih lahko tudi pri nas kupiš.user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 9:28:23   
KIKI*
p.s.

za kakšne teste pa gre??? malce hecno ampak res ne vem user posted image

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 17:05:31   
Shuka
Ne vem sicer za katere teste tu gre ampak jaz sem naročila preko neta ovulacijske teste in jih plačala po manj kot 150 sit za listič. 25 plodnostnih in 5 nosečnostnih testov je skupaj s poštnino prišlo 3500 sit iz ZDA.

Meni se zdi, da se splača.

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 13:32:30   
taja1
Hm... sedaj me pa to zanima:

1. Ovulacijski test ti verjetno pokaze kdaj imas ovulacijo. Kako pa to izmeris?

2. Plodnostni test? Kaj je to?

Kolk so pa te zadeve zanesljive?

3. Pa se to vprasam, ker me je zacelo zanimat. Kako se pa bazalno temperaturo meri? Z navadnim toplomerjem, pod pazduho?

Se opravicujem za ta zacetniska vprasanja. Jaz vem samo kaj so testi nosecnosti. Vse ostalo mi je spanska vas, pa se obracam na vas, ki ste veliko bolj izkusene.

Hvala in lep dan,

Taja

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2006 13:44:35   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: taja1

Hm... sedaj me pa to zanima:

1. Ovulacijski test ti verjetno pokaze kdaj imas ovulacijo. Kako pa to izmeris?
Ja ovulacijski testi so namenjeni ugotavljanju ovulacijskega časa. Sicer so po zunanjosti podobni nosečnostnim le da imajo drugačno funkcijo. Postopek opravljanja testa je pa enak kot pri nosečnostnem le da je pri slednjem priporočljiv prvi jutranji urin pri drugem pa nekje po 10h zjutraj. Testi naj bi pokazali kdaj bo prišlo do ovulacije vendar moramo tudi same približno vedeti kdaj naj bi to bilo, ali pa če delamo test vsaki drugi dan. Če sta črtici dve pomeni da bo v roku 24-48 ur prišlo do ovulacije, če drugo črtico ne pokaže do ovulacije še ne bo prišlo v tem času.

2. Plodnostni test? Kaj je to?
Plodnostni testi pokažejo koliko je ženska plodna, Ženska ima vsak mesec ovulacijo, ni pa rečeno, da je plodna.

Kolk so pa te zadeve zanesljive?
Zanesljivost je odvisna od vsebine določenih hormonov, ki jih ima ženska v času testiranja.

3. Pa se to vprasam, ker me je zacelo zanimat. Kako se pa bazalno temperaturo meri? Z navadnim toplomerjem, pod pazduho?
Priporočljivo je vaginalno merjenje temperature, saj ima nožnica malce drugačno temperaturo kot podpazdušje.

Se opravicujem za ta zacetniska vprasanja. Jaz vem samo kaj so testi nosecnosti. Vse ostalo mi je spanska vas, pa se obracam na vas, ki ste veliko bolj izkusene.

Hvala in lep dan,

Taja

Upam, da so tvoji pojmi vsaj malo razjasneni.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 14:09:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ne vem sicer za katere teste tu gre ampak jaz sem naročila preko neta ovulacijske teste in jih plačala po manj kot 150 sit za listič. 25 ovulacijskih in 5 nosečnostnih testov je skupaj s poštnino prišlo 3500 sit iz ZDA.

Meni se zdi, da se splača.

Popravljam svoj zgoraj omenjeni post zaradi katerega je bila verjetno taja1 v dvomih.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2006 14:11:34   
Zofy
to je pa res super poceni, ker v lekarni stane Ovul test v katerem je 5 lističev lih okoli 3.500 sit.
A dobiš notri samo 25 lističev za ugotavljanje plodnosti, 5 nosečniških testov ali tudi lističe za ugotavljanje ovulacije? Dej napiši link kje si to naročila, please.

Glede BT pa mi je G. priporočila, da si jo merim pod jezikom, ker pod pazduho se je ne da dovolj natančno izmeriti. Seveda pa piše v navodilih, da si jo meriš v tazadnji...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 14:40:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

to je pa res super poceni, ker v lekarni stane Ovul test v katerem je 5 lističev lih okoli 3.500 sit.
A dobiš notri samo 25 lističev za ugotavljanje plodnosti, 5 nosečniških testov ali tudi lističe za ugotavljanje ovulacije? Dej napiši link kje si to naročila, please.

Glede BT pa mi je G. priporočila, da si jo merim pod jezikom, ker pod pazduho se je ne da dovolj natančno izmeriti. Seveda pa piše v navodilih, da si jo meriš v tazadnji...user posted image

Joj res je zmešnjava ratala user posted image user posted image

Takole je, tule je link internetne strani preko katere sem kupila teste in če si boste stran ogledale vam bo bolj jasno user posted image user posted image

Da ne bomo mešale pojmov bom tkole napisala, kupila sem 25 ovulacijskij lističev in 5 nosečnostnih lističev, to je bilo v paketku, dobila v pičlih 5 dneh od naročila, bili so hitri in korektni. Pa niso mi pobrali več denarja kot je bila cena user posted image

Bazalno temperaturo, ko sem si merila sem si jo pod pazduho, čeprav sem to počela mogoče kak mesec, zdaj ne več, že tako sem obremenjena s tem kdaj bo, že to s testi je bilo prevečuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?