|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testi, vgnezditvena......
17.5.2009 16:48:48   
Anonimen
Dober dan, spostovane in spostovani. Za vas imam par vprasanj, glede na to da so vas same izkusnje in znanje na podrocju tovrstnih zadev.
Z zeno imava pikico, ki bo kmalu dopolnila 2 leti starosti, in zelja po povecanju druzine je prisotna ze nekaj casa. Ker zena ni imela menstruacije dolgo casa po porodu prve hcerke, je bilo to kar nekaj casa bolj kot ne pobozna zelja, zdaj pa imava to priloznost...... zena je ponovno prisla do svojega ciklusa, zracunala je "plodne dneve", in lahko recem da sva bila v tistih dneh se bolj pridna kot sva ponavadi :)...... Naslednji obisk smo pricakovali nekje okoli 13.5. (ciklus nekako na 28-35 dni), ampak vseeno imamo se kaksen dan fore, zavoljo (prosto po dohtarjih) rahlo lenega levega jajcnika. Vendar.......
13.5. zvecer in 14.5. zjutraj je First Sign Pregnancy test (tisti ki sta 2 v paketu) obakrat pokazal rahlo, a jasno vidno testno crtico..... ne bodi ga len, pocakala sva 2 dni, in 16 zjutraj je Baby Check Mini, pokazal samo eno crtico, danes zjutraj pa ponovno Baby Check Mini ponovno 2, vendar za videti drugo je bilo potrebno konkretno napeti misice v ocesu. S tega stalisca se mi tukaj postavlja vprasanje.... kateremu testu je bolj za zaupati, in pa predvsem, kaksno je vase mnenje ali ti navedeni rezultati pomenijo, da sva na pravi poti, ali pa je vse skupaj bolj larifari.... Vem, da ne morete z gotovostjo trditi kaj in kako je, tega od vas niti ne zahtevam, prosim vas samo za vase MNENJE! Naceloma imava plan pocakat do torka, in zadevo ponoviti, a vendar je to cakanje tako blazno mucno, in isceva nekaksno uteho in spodbudo :)....

Druga stvar.... kot sem ze dejal, od 13.5 nekako pricakujemo naslednji ciklicni obisk. Vceraj zvecer je prisel na dan rahel roza izcedek.... enkrat, minimalno... bi lahko slo za vgnezditveno krvavitev? Oziroma drugace..... kdaj se ponavadu pojavi ta vgnezditvena... koliko casa po odnosu, oziroma koliko casa pred oz. po predvidenem ponovnem ciklu...

Za vsak odgovor, mnenje in vzpodbudo se vam, drage dame, ze vnaprej iskreno zahvaljujem. Zelja je velika, pricakovanje prav tako. Nisva neka fanatika, da zdej pa more bit.... ce ne bo zdaj, bova pac poizkusala naprej... ampka ko ze tako dobro kaze, bi bilo cisto OK, ce je prijelo! Ponavljam pa, verjamem, in vem, da zadeve ne morete komentirat na 100%, zaminajo me vasa mnenja, morda izkusnje......

Se enkrat hvala, lep pozdrav, Matjaz!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi, vgnezditvena......
18.5.2009 12:48:20   
isabeaux
Pozdravljen....

Najraje bi že napisala: " čestitkeuser posted image ", venadar je tako, da imam jaz kar precej slabo izkušnjo z fs duo, saj mi je že nekajkrat se zgodilo, da je pokazal + potem pa se je čez nekaj dni vsipalauser posted image ....tudi bc mini mi je že pokazal + pa se je zmotil, tako da vama jaz iz srca svetujem, da ne bosta imela preveč skrbi in da se bosta lahko začela veseliti, da naredita clear blue test....saj če bi naj 13. 5. prišla user posted image  in očitno že zamujauser posted image user posted image user posted image  potem, bo tudi cb pozitiven, v kolikor gre zauser posted image

In po moje bo +user posted image user posted image user posted image

Tisti rahel roza izcedek pa je čisto možno da je bil še zadnji izdihljaj vgnezditve,.....z vgnezditvijo je namreč tako, da se največkrat oplojeno jajčece vgnezdi od 6 - 10 dni po ovulaciji, in če je ta bila malo kasneje...je čisto možno da je bila to vgnezditev...

user posted image user posted image user posted image

Hormon beta hcg na katerega reagirajo testi pa se podvaja od vgnezditve dalje na dva dni, torej če naredta danes cb, tudi med dnevom, samo ne sme ženkica piti prevelike količine pijače prej, potem bo po moje+user posted image user posted image

Takko nekako je :

ovulacija, po njej 12 - 24 ur čaka jajčece na oploditev...

po oploditvi, potuje jajčece po jajcevodu do maternice, kamor prispe največkrat nekje 4 dan po ovulacijjij, nato pride do vgnezditve od 6 - 10 dne po ovulaciji in pozitiven test je lahko že 2 dni po vgnezditvi . Največkrat pa je + , 4 - 8 dni po vgnezditviuser posted image

Upam da sem kaj pomagala....LP in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testi, vgnezditvena......
18.5.2009 16:17:05   
bayb77
za še bolj natančen rezultat pa gre lahko ženkica na krvni test, ki vama bo dal 100% odgovor, saj se v krvi meri količina HCG hormona- nosečniški hormon. Če je vrednost nad 40 je noseča, se pa hormon na dva dni podvaja.

SREČNO IN ŽELIM VAMA user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.