Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 7:49:57
|
|
|
|
Maša26
|
Dadica nisem ekspert za postopke in ne vem, če lahko zaradi tega lažno kaže, ampak da je krvni test pozitiven, se mi zdi za :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Prav visoka vrednost ne bi mogla bit, če si prvi dan zamude po moje!!!!!!
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 7:51:00
|
|
|
|
Skye
|
dadica močno držim :miska::miska::miska: zate, da pod tvojim srčkom bije nov srček in da je bil test le prehitro opravljen. Naj te :angel::angel::angel: spremljajo in sporoči kakšen bo rezultat.
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 7:53:48
|
|
|
|
aljča
|
Dadica zelo je možno to kar si napisala.:bravo::modri::bravo::roza::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:čestitke zgleda da je tale maj cvetoči:)Tud jaz sem imela prvo nosečnost takole samo da jaz takrat nisem kupila CB ampak so mi test delale kar pri g. v ambulanti.:hudicek:mi je zamujala10 dni pa mi ni nič pokazalo ko sem dala vodo,potem sem morala iti na uz in tam mi je lepo pokazalo da sem v 6 tednu.Hormoni so zgodba zase in jih nikoli ne bomo čisto ali pa sploh nič poštudirali:) Dadica želim ti:angel:9nebesa:nosecka:in lepo počivaj in se pazi. Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 7:58:36
|
|
|
|
biba77
|
Dadica, mocno, mocno ti zelim, da bo :modri::modri::modri:... Res te razumem, kaj prestajas, saj je moja situacija dva ciklusa nazaj bila ista... :(:(:(
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 8:01:26
|
|
|
|
dadica
|
kako misliš ista a ti je krvni test pokazal pozitivno?Pa je bil rezultat lažen?
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 8:03:52
|
|
|
|
Bety
|
Dadica!!!!!! Jaz ti od srca želim srečen razplet dogodkov!!:bravo: Spomnim se ene naše soborke (mala maja), ki je kljub vsem negativnim testom vztrajno trdila, da je ona :nosecka: ...meni je bilo vse skupaj zelo čudno... PA JE IMELA PRAV IN KONČNO SO JI NOSEČNOST TUDI DOKAZALI!!!!!! Tako, da vsaka mama čuti, da ima pikico...ali, da jo ne!! Prepričana sem,da vedno imamo prav, samo so SS tako pogosti, da ti to nihče ne more dokazati... Je, kar je...("dea vu")...mislim, da se nekako tako reče)...misli pozitivno in zgodilo se bo tisto, kar je edino prav... SREČNO!!! :rozica:
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 8:28:24
|
|
|
|
emaa
|
ja mislim, da je tot to, zdaj ti bo pa hormon sam še naraščal.
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 8:47:31
|
|
|
|
Gea1
|
Dadica jaz mislim, da si test malo prehitro naredila in zato vsa ta kolobocija s hormoni. Vse se lahko še razvije in upam, da se bo v :nosecka:. Ti čim več počivaj in se ne razburjaj, pa bo, kar bo. Sicer pa tako kot je rekla Bety, tudi jaz mislim, da vsaka vsaj majčkeno čuti, kdaj je :nosecka:. Ali imaš kakšne znakce, ki bi ti to lahko še malo bolj potrdili. Čeprav vsi vemo, da so lahko tudi lažni, ampak vseeno. Pozdravček in držim pesti! :pujs:
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 10:20:30
|
|
|
|
pupika
|
Dadica čestitke!!! Boš videla, sedaj bodo pa hormoni zelo hitro naraščali, tako da brez panike, saj na začetku so zelo majhni, potem pa vrednost hormonov zelo hitro narašča. Naj vaju varujejo :angel::angel::angel:
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 10:43:03
|
|
|
|
Skorpija
|
Držim pest dadica, javi takoj, vso srečo!!!!!!!!!
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 12:19:24
|
|
|
|
girly
|
joj dadica :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: si končno se oglasila. sm full nate misnla, sm tud že eno temo doprla, kako je blo, pa se nisi oglasila...sm že mislila, da je kaj narobe, ti si pa :nosecka: :)- 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica: za našo bodočo mamico :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: za njeno :duda: in :bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- za bodočega atija srečno :metulj:
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 17:19:07
|
|
|
|
lumpy
|
Dadica, čestitke si še ena srečka :nosecka: v tem letošnjem maju in upam da jih za nami pride še več. Če ti je krvni test pokazal, potem je to to!!!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 19:06:15
|
|
|
|
SANČI*
|
a te lahko vprašam kako ti je uspelo zanosit, ker jaz tudi poskušam. po naravni poti al kako drugače in kako dolgo je trajalo da si zanosila pa kolk si stara. upam da poveš da si :nosecka: sandra
|
|
|
|
testi,kolobocije in megla vsepovsod? 12.5.2005 19:08:40
|
|
|
|
emaa
|
Sanči a sprašuješ za dadico, imela je inseminacijo, je pa borka z dolgim stažem, čez dve leti
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?