Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
testforless nosečniški testi 11.7.2005 20:26:24
|
|
|
|
Pia73
|
Ta test je meni prvi pokazal, da sem :nosecka: Delala sem ga 1 dan po izostali M. Mislim, da zjutraj.
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 11.7.2005 20:46:49
|
|
|
|
petka
|
v kolkem času ti je pokazal? hvala :)
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 11.7.2005 20:47:59
|
|
|
|
Pia73
|
Takoj
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 7:10:25
|
|
|
|
tinaaja
|
Ali ste te teste kupile pri nas ali preko spleta? Hvala za info :)
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 8:38:19
|
|
|
|
petka
|
preko spleta - www.testsforless.com Večina nas je naročila combo paket, ki vsebuje 25 ovulacijskih + 5 nosečniških testov, cena pa je nekaj čez 5.000 sit
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 8:58:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem jih tudi naročila, že pred 14imi dnevi, pa jih še ni, račun za eurcard je pa že prišel!:grrr: Koliko časa ste čakale nanje?
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 9:04:52
|
|
|
|
petka
|
čudno..jest sem jih dobila v slabem tednu, očitno so ravno pošiljali...
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 9:06:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Meni so 30.6. napisali, da so jih odposlali, vendar jih še nisem dobila:zmeden2::zmeden2: A ima smisel še malo počakati al naj vprašam na pošti??
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 9:14:57
|
|
|
|
tempelj
|
nič bat, boš dobila, jaz sem na začetku malo cincala, potem pa sem brez problema naročila in dobila v 14tih dneh. Edino kar me malo moti je to, da sem ravno včeraj naredila za hec test z clearplanom in tem ameriškim. In zelo sem bila presenečena. Ameriški mi ni pokazal ovulacije, pri našem clearplanu pa je bila ena močna črtica, druga pa rahla :ups:? Imam pa že par dni čuden občutek v levem jajčniku. Ponavadi nimam tako hitro ovulacije, če naj bi to res bila. Mi bomo kar veselo :sloncek::sloncek: pa bomo vidl....
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 9:37:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti kar pridno :sloncek::sloncek:! Jaz sem se ta mesec odločila upoštevati nasvet ene od frišnih srečnih :nosecka: (sorči, ampak ne vem točno katere) - najmanj vsak drugi dan bomo poglobljeno :sloncek::sloncek::sloncek:, pa ni hudič, da ne rata, a ne?? Če pa ne, pa seveda nova borba naslednji mesec (ampak upam da ne bo treba)!
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 9:38:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj, moram popravt, da ne bo nasporazuma: v vsakem primeru bomo tudi naslednji mesec :sloncek::sloncek:, upam pa, da brez obremenjenosti z :duda:! :)
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 9:45:02
|
|
|
|
tinaaja
|
Hvala punce. Bom kar noarocila. zdaj pa se eno vprasanje: glede na to, da me naslednji teden ni, ali postar paket pusti v nabiralniku ali te pocaka na posti? 8)
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 12:11:18
|
|
|
|
A_A
|
tudi jaz sem naročila teste isti dan kot ti in jih še nisem dobila :(
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 12:34:02
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pol bova pa skupaj čakali na teste in ne čakali na :hudicek:, a ne?? Najbolš bi blo, da bi do takrati bili že srečki :nosecka:! Jaz sem jih še za eno pripadnico RR naročila in upam, da ne bo mislila da sem pozabila nanjo! Ej A_A, a si račun že tut dobila?
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 12:44:03
|
|
|
|
A_A
|
vse kar so mi poslali je potrditveno sporočilo na moj e-mail, da so sprejeli moje naročilo in da je šlo naprej ko jih dobim, ti sporočim (verjetno pa jih bove dobile istočasno) tud ne vem, kako postopek teče, ker sem jih prvič naročila
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 12.7.2005 12:57:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem v soboto dobila izpisek od eurocarda (imam trajnik 18.) in je že obračunano! :grrr: Mater jim američansko (se opravičujem, ampak sem res huda - sem hotla že ta mesec sprobat), če jih do takrat ne bo!
|
|
|
|
testforless nosečniški testi 14.7.2005 9:53:48
|
|
|
|
A_A
|
teste sem dobila včeraj, so jih dali kar v "kaselc" Lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?