Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: testenine brez jajc, rizevi vafli, riževi... 16.2.2006 0:39:42
|
|
|
|
Suzi*
|
1. katere so testenine brez jajc ? Ja, ful jih je, malo poglej v trgovini...večinoma je v testeninah (špageti, makaroni) le pšenični zdrob durum. Če so pa notri jajca, pa na embalaži piše jajčne testenine (tiste za v juho, ribana kaša,...). 2. kje se dobi riževe vafle in kako se jih uporablja? V vsaki trgovini, tisti okrogli koluti, glede uporabe je pa ena že spraševala na tem forumu, pa se ne spomnim, če smo kaj ugotovili. Za moje pojme se jih pač grize, lahko pa jih probaš namočit tudi v mleko. 3. tu na rr je en recept z riževimi kosmiči in naj bi se mešalo z vodo.....kako je to mogoče ko pa jih imam od kolinske doma pa piše da se mešajo z mlekom Ene riževe kašice imajo že dodano mleko v prahu, druge pa ne. Od tu ta razlika. 4. kdaj ste začeli z ajdovo kašo Ajdova kaša ne vsebuje glutena, tako da jo lahko daš takoj (takrat kot riž in koruzni zdrob).
|
|
RE: testenine brez jajc, rizevi vafli, riževi... 16.2.2006 7:53:33
|
|
|
|
darjatimci
|
To so testenine Durum,Barilla in še jih je nekaj ,prečekirat moraš saj piše.Riževi kosmiči z banano od Kolinske ne vsebujejo mleka v prahu,pa tudi v DM jih dobiš od Alnature.
|
|
|
|
RE: testenine brez jajc, rizevi vafli, riževi... 16.2.2006 22:48:18
|
|
|
|
Avri
|
. katere so testenine brez jajc ? Ogromno jh je. Samo embalažo moreš prečekirat. V Intersparju so to vse od Natur Pur. 2. kje se dobi riževe vafle in kako se jih uporablja? V vsaki trgovini. Mogoče pazi le, da nimajo dodane soli. Jaz jih drobim, malo grizemo ali pa jih namočim kot kosmiče, v jogurt, sadno kašico, itd. 3. tu na rr je en recept z riževimi kosmiči in naj bi se mešalo z vodo.....kako je to mogoče ko pa jih imam od kolinske doma pa piše da se mešajo z mlekom Z vodo ker je mleko že dodano. Od Alnature (DM) pa se lahko mešajo tudi samo z vodo (pa nimajo dodatka mleka). Danes smo glih papali proseno kašo z sadjem. Najm, njam, je blo dobro. 4. kdaj ste začeli z ajdovo kašo Prva žitarica zraven riža. Lahko prebavljiva, breglutenska. Mi smo začeli pri 7 mesecih, smo pa se do 6-ga samo dojili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.