|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testenine brez jajc, rizevi vafli, riževi kos...
15.2.2006 22:01:32   
Maša

zanima me par stvari---oprostite moji nevednosti user posted image

1. katere so testenine brez jajc ?

2. kje se dobi riževe vafle in kako se jih uporablja?

3. tu na rr je en recept z riževimi kosmiči in naj bi se mešalo z vodo.....kako je to mogoče ko pa jih imam od kolinske doma pa piše da se mešajo z mlekom

4. kdaj ste začeli z ajdovo kašo

Hvala za pomoč in lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testenine brez jajc, rizevi vafli, riževi...
16.2.2006 0:39:42   
Suzi*

1. katere so testenine brez jajc ?
Ja, ful jih je, malo poglej v trgovini...večinoma je v testeninah (špageti, makaroni) le pšenični zdrob durum. Če so pa notri jajca, pa na embalaži piše jajčne testenine (tiste za v juho, ribana kaša,...).

V vsaki trgovini, tisti okrogli koluti, glede uporabe je pa ena že spraševala na tem forumu, pa se ne spomnim, če smo kaj ugotovili. Za moje pojme se jih pač grize, lahko pa jih probaš namočit tudi v mleko.

3. tu na rr je en recept z riževimi kosmiči in naj bi se mešalo z vodo.....kako je to mogoče ko pa jih imam od kolinske doma pa piše da se mešajo z mlekom
Ene riževe kašice imajo že dodano mleko v prahu, druge pa ne. Od tu ta razlika.

Ajdova kaša ne vsebuje glutena, tako da jo lahko daš takoj (takrat kot riž in koruzni zdrob).

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 7:53:33   
darjatimci
To so testenine  Durum,Barilla in še jih je nekaj ,prečekirat moraš saj piše.Riževi kosmiči z banano od Kolinske ne vsebujejo mleka v prahu,pa tudi v DM jih dobiš od Alnature. 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 22:48:18   
Avri
. katere so testenine brez jajc ?
Ogromno jh je. Samo embalažo moreš prečekirat. V Intersparju so to vse od Natur Pur.
V vsaki trgovini. Mogoče pazi le, da nimajo dodane soli. Jaz jih drobim, malo grizemo ali pa jih namočim kot kosmiče, v jogurt, sadno kašico, itd.
3. tu na rr je en recept z riževimi kosmiči in naj bi se mešalo z vodo.....kako je to mogoče ko pa jih imam od kolinske doma pa piše da se mešajo z mlekom
Z vodo ker je mleko že dodano. Od Alnature (DM) pa se lahko mešajo tudi samo z vodo (pa nimajo dodatka mleka). Danes smo glih papali proseno kašo z sadjem. Najm, njam, je blo dobro.

Prva žitarica zraven riža. Lahko prebavljiva, breglutenska. Mi smo začeli pri 7 mesecih, smo pa se do 6-ga samo dojili.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 0:02:51   
poliloni
Testenine brez jajc so od Barile - tiste v modrih paketkih, v rumenih pa imajo jajca!!!! Vseeno preveri še na škatli.
Kar se pa kašic tiče - vse tiste, ki imajo napisano, da se mešajo z vodo, vsebujejo že mleko - tako da bodi pozorna zaradi alergije na kravje mleko(pri nas jo imamo), tiste pa, ki imajo napisano, da se mešajo z mlekom pa lahko sama zmešaš s svojim ali nadaljevalnim v prahu ali celo z razredčenim kravjim... Brez mleka so nekatere Hippove in Bebi (npr.rižek s slivo- te imamo mi.

(odgovor članu Avri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.