|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test zvečer
7.12.2005 20:16:27   
miši
Pozdravljene vse,
ravnokar sem naredila test baby check mini, radovednost je zmagala, ni šlo čakati do jutra. Zamuja mi en dan, ne čutim nobenih posebnih znakov, morda le občutek napihnjenosti.
Torej,test je pokazal dve črtici, prva je za odtenek slabše vidna, je pa zelo prisotna. Je to že zanesljivo? Sem v dvomih pa še sama sem doma in gledam in gledam v črtici...
Bom zelo vesela kakšnega mnenja user posted image , vem,da imate nekatere veliko izkušenj s tem.
Lep večer vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test zvečer
7.12.2005 20:20:19   
Suana
miši pozdravljena!!!
lepo da si naredila test ,če ti je test pokazaluser posted image ,potem ti je zagotovo uspelo in si naša nova user posted image !!da pa boš bolj sigurna pa naredi test spet čez tri dni in boš videla ,da bo user posted image ,še močnejša!!toda mislim ,da ti lahko kar čestitam!!!za vsak slučaj pa naredi še cb in to bo to!!!drži se,pa seveda poročaj in verjemi da si user posted image !!dobila si darilo od miklavža in želja se ti je izpolnila!!
lp suzanauser posted image user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 20:34:49   
mojcadamijan
Tudi jaz sem ga naredila zvečer pa je vsekakor bil zanesljiv-čestitam user posted image  pa lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 21:30:47   
AZA
Ojla:

Evo tudi midva sva naredila test danes in sicer ob 19 uri ker pač nisva mogla počakat več:) zamujalo je malo in ecola sedaj je tu.Mamo pa drugi problem kako  prenehat z dojenjem saj naša prva zvezdica še vedno doji....Help us:) pa ne tisto z limonami al pa pelinom:)

Lp

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 21:43:11   
Katrin
user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu AZA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2005 21:58:35   
total
AZA še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 22:00:29   
KODA
user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2005 7:03:07   
Monika79
Obema iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - res lepo darilo sta dobile za Miklavža, joj sta pa mogle biti pridne, da vaju je obiskal z takim darilom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - povejta mu še za nas vse tukaj na RR, da se kaj oglasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2005 7:45:49   
NATAŠI
Čestitke obema in zdravo, lepo nosečnost.....user posted image user posted image

Se priporočamo tudi me tukaj pri božičku user posted image user posted image

Nataši

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2005 9:26:58   
Reja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 11:40:50   
inja2
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2005 11:45:12   
Anonimen
Kakšna poplava user posted image  user posted image user posted image user posted image
Pa seveda čestitke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2005 11:48:43   
Skorpija
Namesto snežink padajo nosečke z neba user posted image

Čestitke obema!!!! user posted image user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2005 15:11:00   
miši
Danes zjutraj sem ponovila in je blo lepo vidno, tako,da sem res zelo vesela,da je uspelo in v bistvu kar ne morem verjet, ker nič ne čutim, tako,da sem vmes že mal pozabilauser posted image  (ko sem se z drugimi stvarmi ukvarjala).
Res pa sem vesela vaših čestitk in želja, res ste krasne.

Seveda bom močno stiskala pesti, da bo moj miklavž prenesel pismo želja božičku in da vas obdari z uresničenimi željami. Pustite,da vas narava pocrklja in zagotovo bo uspelo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2005 15:33:00   
magnolija
Čestitam!user posted image user posted image user posted image
Kdaj je torej tvoj PDP?
Moj je 11.avgust.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2005 16:23:54   
stuhica
waw še ena user posted image avgustovka iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2005 16:30:32   
magnolija
Hvala stuhica!
Kaj se sam meni zdi al nas je nekam dosti?user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2005 16:35:35   
miši
po RR izračunu je 17.8.06.

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2005 16:39:20   
magnolija
Upam, da bo takrat jaz že cartalauser posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2005 18:23:56   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?