Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: test za ugotavljanje odtekanja plodovnice 19.1.2009 16:37:57
|
|
|
|
sonček33
|
jaz sem v soboto preklicala malo morje gorenjskih lekarn in sanolaborjev pa jih ni mogoče dobiti. V neki lekarni mi je rekla, da se jih sploh ne da več.
|
|
RE: test za ugotavljanje odtekanja plodovnice 19.1.2009 18:02:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: law1978 Živijo! Ali mi lahko katera pove v kateri lekarni lahko ta test dobim? hvala za pomoč mislim, da je boljše in cenejše, da greš v porodnišnico in da ti tam naredijo test..nas so v mat. šoli opozorili, da baje tile testi niso glih ziher, da dostikrat napačno kažejo...sicer pa baje se testi ful redko kje dajo kupit, imaš pa baje neke vložke, ki pa so ful dragi...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: test za ugotavljanje odtekanja plodovnice 19.1.2009 19:05:24
|
|
|
|
Dali*
|
ma, menda ja bomo prepoznale simptome... Sem pa brala, da je plodovnica barve slame in brez vonja in da jo bomo prepoznale v primerjavi z urinom. Ne smemo delat panike...
|
|
|
|
RE: test za ugotavljanje odtekanja plodovnice 19.1.2009 20:08:16
|
|
|
|
april09
|
Farmacevtka v moji lekarni mi je povedala,da jih je pred pol leta iskala po celi sloveniji in rezultat naj bi bil, da so ji povedali, da se jih ze kaksno leto ne da dobit oz jih ne dobavljajo vec. Je svetovala, da naj bi jih v AT dobil brez problema glede barve plodvnice in urina - na barvnih spodnjicah je oboje enako... zaradi obilne hidracije moj urin nima vonja, no pa barva je tudi dalec od mocne rumene zarad tega, tko da tudi tukaj ne vem, kako bi prepoznala razliko
< Sporočilo je popravil april09 -- 19.1.2009 20:18:09 >
|
|
|
|
RE: test za ugotavljanje odtekanja plodovnice 19.1.2009 20:10:50
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ma, menda ja bomo prepoznale simptome... Moji cimri v P še v P niso znali povedati, ali ji odteka plodovnica ali ne. En test je pokazal da ja, drugi da ne. Upoštevali so tistega, ki je pokazal, da ne odteka. Ko je prišla domov, ji je pa dokončno še ostala plodovnica odtekla. Tako da, vedno se ne moreš zanašat sam nase, še na DR. se ne moreš.
|
|
|
|
RE: test za ugotavljanje odtekanja plodovnice 19.1.2009 20:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko je men pri 17T odtekla plodovnica, sem takoj vedela da je to to, ker je kar teklo in nisem mogla ustaviti tako kot pri lulanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?