|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test za Aids
15.6.2008 12:13:01   
Anonimen
Pozdravljeni,
zadnjič sem pač z nekom sexala seveda z kondomom.Vse uredu in prav če ne bi kondom nekako zlezel dol(pa ni bil prevelik) in ostal notri. to pomeni da sva tudi malo brez zaščite ane.Seveda sva ga dobila ven z lahkoto. Razmišljam da  bi šla na test za aids. Ampak tu je problem ker se preveč bojim,nimam korajže nikakakor ne.Sploh si ne predstavljam kako bi živela če bi bil test pozitiven.ali naj rajši tko živim da ne vem kako pa kaj....ali bi s tem da vem lažje živela ali težje ne vem,..Vem da boste vsi rekli naj grem,samo ne zberem korajže pa konec ,ne morem ,...kako naj si pomagam da me ne bo tako strah?????koliko časa od okužbe pa je treba iti na pregled dase kaj vidi?hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test za Aids
15.6.2008 12:14:49   
Anonimen
Ampak tu je problem ker se preveč bojim,nimam korajže nikakakor ne.

Zberi korajzo za tisti dan ali pa te bo se dneve in mesece strah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2008 12:17:54   
Anonimen
Čimprej pojdi na pregled. Čez pol leta boš morala it še enkrat da bo za ziher. Verjamem da te je strah, sam prej ko se ve, prej se lahko "zdravi" oz. prej lahko uvedeš spremembe v življenje in si ga tako podaljšaš. Bolje da veš, kot pa da živiš v nevednosti. Bolje zate fizično in psihično.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2008 13:44:06   
Anonimen
Veš Karin ,hvala za vzpodbudo, mislim da bi bilo vseeno če bi tisti trenutek ko izveš kar umrl. Kako misliš da lahko človek živi z mislijo da bo pa čez nekaj let umrl???Si sploh ne predstavljam.Ali morda obstaja kdo sploh na tem forumu ki ve da ga ima in s tem živi.Kako živi???Vem napake se dogajajo tudi nehote,samo poti nazaj ni...user posted image user posted image Ali pomeni da prvi test ni siguren,če je treba čez pol leta še enkrat iti.Še pol leta v strahu živet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2008 14:36:27   
Anonimen
Ne delaj še panike.Ni rečeno da ga imašuser posted image Pojdi lepo na teste in boš zasigurno vedela.Čez 6 mesecev se test ponovi.Vmes imej le zaščitene odnose.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2008 14:50:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Veš Karin ,hvala za vzpodbudo, mislim da bi bilo vseeno če bi tisti trenutek ko izveš kar umrl. Kako misliš da lahko človek živi z mislijo da bo pa čez nekaj let umrl???Si sploh ne predstavljam.Ali morda obstaja kdo sploh na tem forumu ki ve da ga ima in s tem živi.Kako živi???Vem napake se dogajajo tudi nehote,samo poti nazaj ni...user posted image user posted image Ali pomeni da prvi test ni siguren,če je treba čez pol leta še enkrat iti.Še pol leta v strahu živet.

Ljudje kar dolgo živijo s tem. Imajo dokaj normalno življenje. In res nikjer ne piše da ga imaš. Ko boš naredila test boš vsaj vedela pri čem si.
MOški s katerim si imela odnose je pozitiven? Oz. a spada v rizično skupino? Resno pojdi na testiranje. Boš lažje živela potem, verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2008 15:06:02   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ej ženska skuliraj se! Vsi, ki živimo bomo nekoč umrli. Tudi, če nismo bolani je to lahko že jutri!
Pojdi naredit test. Kot ti je že Karin lepo napisala, je bolje da veš in se pravočasno zdraviš, kot pa da si zatiskaš oči. Če pa bo test negativen pa se ti bo itak odvalil velik kamen od srca. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2008 15:06:58   
Anonimen
Ne vem če je pozitiven,pravi da je zdrav. Samo veš kako je to?????Ni rizična skupina,pa sej to nima veze,niso samo rizične skupine pozitivne. (Morda še sam ne ve).hvala ti...Kako naj danes človek še sploh varno sexa, če še kondom dol pade,ali pa se celo strga,recimo. A bomo kar nehali zgleda....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2008 15:52:21   
Sibil_
JA dobro no, pa kako lahko greš z nekom seksat, pol se pa bojiš da te je okužil z Aidsem. Vsaj malo pa človeka moraš poznat, al kako to gre?

Sicer pa bi jaz kar šla na test, ker če te je tako strah boš dobila paranojo sčasoma...pa drugič se raje seksa vzdrži, če si tak paničar.Ali pa bodočega partnerja pošlji na test,m pa ga potem pol leta kontroliraj, da s kom drugim ne seksa in kaj ne dobi.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2008 20:30:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

JA dobro no, pa kako lahko greš z nekom seksat, pol se pa bojiš da te je okužil z Aidsem. Vsaj malo pa človeka moraš poznat, al kako to gre?

Tak je blo, ko smo mi bili mladi.user posted image

Drugače pa, anonimna, nič bat, pejdi na test in boš vidla, da bo vse ok. Tudi če bi ga imela, s tem se da dolgo živet.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2008 23:57:07   
sandra85
user posted image user posted image user posted image no, js sem pač tudi ena takih (staromodnihuser posted image ) ,ki nebi spala z tipom, če ga ne poznam! ja in sem ponosna na to!!!!!!!! tipa sem mogla dobro poznat (to pomeni, da je bil kolega) da sem se tako daleč spustila! saj dan danes vidimo kaj se dogajauser posted image punci se pač zalušta, pol pa se boji, da je kej staknilauser posted image no, mene to ni nikoli skrbelo-Z GLAVO NA ZABAVO!!!

drugače pa ti srčno želim, da bo test negativen!!!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2008 1:51:51   
*Junona*
Anonimna, vse bo ok, pojdi se testirat zaradi sebe, da se ne boš žrla z vprašanji "kaj pa če"...
Hiv tudi ni tako zelo razširjen in ni hudič, da si ravno ti tista nesrečnica, ki ga kar tako stakne.

Pogum in vse bo ok. Ker če ne boš šla, te bo preveč žrlo in lahko zapadeš v depresijo ali kaj podobnega.

Držim pestiuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2008 7:37:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image no, js sem pač tudi ena takih (staromodnihuser posted image ) ,ki nebi spala z tipom, če ga ne poznam! ja in sem ponosna na to!!!!!!!! tipa sem mogla dobro poznat (to pomeni, da je bil kolega) da sem se tako daleč spustila! saj dan danes vidimo kaj se dogajauser posted image punci se pač zalušta, pol pa se boji, da je kej staknilauser posted image no, mene to ni nikoli skrbelo-Z GLAVO NA ZABAVO!!!

drugače pa ti srčno želim, da bo test negativen!!!!!!!

Joj, ne me narobe razumet. Meni kaj takega ni padlo na pamet tudi v najbolj norih najstniških letih. Sicer pa sem imela resnega fanta že zelo zgodaj. In sva se z njim šla testirat enkrat kar tako, ker se nama je zdelo, da je treba.user posted image   user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Počitnice.
пеперутка16

Pri koliko mesecih bi svojega otroka peljali na morje?

Manj kot 3 mesece. (43%)

Pri 6 mesecih. (7%)

Pri 9 mesecih. (14%)

Pri 1 letu in več. (36%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!