Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 7:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi sla se po 1 test....(alpa 2) da se preprica. tudi testi se vcasih zmotijo!
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 7:34:43
|
|
|
|
anika87
|
Tudi jaz bi, kljub temu, da mi je tudi že tako zamujala ali pa še več..., šla še po kak test, da bi preverila. Možno je eno in drugo. Seveda držim pesti, da se je test zmotil
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 7:39:34
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaz bi sla se po 1 test....(alpa 2) da se preprica. tudi testi se vcasih zmotijo! jaz pa ne. se motijo ali pa enostavno nisi noseč. tudi, če M nimaš 3 mesece. potrpljenje, potrpljenje....
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 8:18:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
meni so pri Žigcu trije testi minus - pokazali, 4.test je pokazal plusek komaj viden in sem šla h G, ki je potrdil nosečnost; noseča pa sem bila že 10tednov
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 8:21:08
|
|
|
|
J.L.
|
vse je možno, sploh če si ga delala prezgodaj. glede na to, da ti sedaj zamuja že 3tedne, pač stestiraj še enga. če si nosečka, ti bo sigurno pokazal plusek. pa ne pozabi poročat rezultata.
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 10:16:47
|
|
|
|
Ajda A
|
men je tud že CB narobe pokazal - 2x, tko da bi šla še kšnga kupt:) upam da si
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 11:41:52
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. vse je možno, sploh če si ga delala prezgodaj. glede na to, da ti sedaj zamuja že 3tedne, pač stestiraj še enga. če si nosečka, ti bo sigurno pokazal plusek. pa ne pozabi poročat rezultata. ne 3 tedne, danes je 12 dan. od približne kalkulacije kdaj naj bi imela 0, ker sem imela ta mesec prvič O krvavitev, ki jo je potrdila tudi moja G. Potem pa sem brala, da O krvavitev takoj po ovulaciji. pa sem še pušenjaku pisala če je res to. pa mi je nabil nek strašno učen odgovor, kjer nej bi bila možnost ta, da pri ženskah z daljšimi cikli, pride prvo krvavitev, pa potem O. tako, da po izračunih po njegovem,nej bi mi zamujala 12 dan. če je bila pa krvavitev takoj po O, pa 15 dan. moj cikel je od zadnje m ( 23.3. ) danes 48 dan. moj že zgublja živce. tko, da razmišljam, da bi šla na krvnega.
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 11:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
sibaj u lekarno po nov test...pa ja, javi nam!
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 12:13:50
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
A sicer maš redne cikluse? Jaz včasih po dva meseca nisem mela M, pa nisem bila noseča. Pač nobenega reda.
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 15:27:04
|
|
|
|
kenya
|
Meni je pri drugi nosečnosti test pokazal plusek šele 12. dan ko mi je M zamujala, prej pa prav tako nič. Po moje bo treba za vsak slučaj še en test narest.
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 9.5.2009 20:30:47
|
|
|
|
J.L.
|
krvnega nevem če delajo čez vikend, raje bejž po tester v lekarno. pa držim pesti, da bosta .
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 10.5.2009 13:21:40
|
|
|
|
mojca345
|
včeri nisva uspela do mullerja pridt, danes je pa zaprt. upam, da bova ta teden ZVEDLA pr čem sva.
|
|
RE: test pokazal plus pozno 12.5.2009 6:46:49
|
|
|
|
anika87
|
Kako si mojca? Kaj novega?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 13.5.2009 11:11:22
|
|
|
|
robika
|
Zdravo,no tudi moje M ni bilo vec kot en mesec,naredla sem 4 teste vsi so bili negativni,potem pa sem imela G zaradi papa in glej ga tam ugotovijo da sem noseca 5 tednov,bila je pozna oploditev,zdaj pa smo ze v 12 tednu,to pa bo 3
|
|
|
|
RE: test pokazal plus pozno 13.5.2009 23:13:13
|
|
|
|
Liiya
|
Živjo, tudi jaz sem bila do v včeraj v isti situaciji.. testi negavni, zadnja menstruacija 20.3., no včeraj sem naredila še zadnji test in pokazal se je + . Tako da še prejšnji teden je bil negativen in sem že obupala da sem zanosila, včeraj pa pozitiven in me je čisto presenetilo. Kakšen zaspanček se je malo izgubil na poti, da sem tako pozno zanosila... Sporoči ko boš izvedela... držim pesti! Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?