|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test pokazal plus pozno
9.5.2009 1:54:30   
mojca345
zdravo,

moje M še kar ni od 23.3......in zdaj je že preteklo precej časa do danes. po zadnjih seštevkih mi zamuja 12 dan danes. Test sem delala v sredo ( 9 dan ) pa je pokazal minus.

Me pa zanima, če je kateri izmed vas user posted image  pokazal test pozno oz. sploh ni pokazal pa je G potrdila nosečnost ?

Namreč nimam nobenih znakov razen občasno me špika v desnem jajčniku in lulat hodim kar naprej. Prejšnji teden, ko bi naj jo dobila pa sem namesto tega bila na "smrt utrujena" dva dni in nisem bila sposobna za nič. Pol pa neki krči kot da bo vsak čas prišla, ampak nič.

na kratko....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test pokazal plus pozno
9.5.2009 7:03:38   
Anonimen
jaz bi sla se po 1 test....(alpa 2) da se preprica. tudi testi se vcasih zmotijo!

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 7:34:43   
anika87
Tudi jaz bi, kljub temu, da mi je tudi že tako zamujala ali pa še več..., šla še po kak test, da bi preverila.
Možno je eno in drugo.
Seveda držim pesti, da se je test zmotiluser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2009 7:39:34   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jaz bi sla se po 1 test....(alpa 2) da se preprica. tudi testi se vcasih zmotijo!

jaz pa ne. se motijo ali pa enostavno nisi noseč.

tudi, če M nimaš 3 mesece.

potrpljenje, potrpljenje....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2009 8:18:03   
mama_milchy
meni so pri Žigcu trije testi minus - pokazali, 4.test je pokazal plusek komaj viden in sem šla h G, ki je potrdil nosečnost; noseča pa sem bila že 10tednov

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2009 8:21:08   
J.L.
vse je možno, sploh če si ga delala prezgodaj. glede na to, da ti sedaj zamuja že 3tedne, pač stestiraj še enga. če si nosečka, ti bo sigurno pokazal plusek. pa ne pozabi poročat rezultata. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2009 10:16:47   
Ajda A
men je tud že CB narobe pokazal - 2x, tko da bi šla še kšnga kupt:) upam da si user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2009 11:41:52   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

vse je možno, sploh če si ga delala prezgodaj. glede na to, da ti sedaj zamuja že 3tedne, pač stestiraj še enga. če si nosečka, ti bo sigurno pokazal plusek. pa ne pozabi poročat rezultata. user posted image

ne 3 tedne, danes je 12 dan. od približne kalkulacije kdaj naj bi imela 0, ker sem imela ta mesec prvič O krvavitev, ki jo je potrdila tudi moja G. Potem pa sem brala, da O krvavitev takoj po ovulaciji. pa sem še pušenjaku pisala če je res to. pa mi je nabil nek strašno učen odgovor, kjer nej bi bila možnost ta, da pri ženskah z daljšimi cikli, pride prvo krvavitev, pa potem O.

user posted image

tako, da po izračunih po njegovem,nej bi mi zamujala 12 dan. če je bila pa krvavitev takoj po O, pa 15 dan.

moj cikel je od zadnje m ( 23.3. ) danes 48 dan. user posted image

moj že zgublja živce. tko, da razmišljam, da bi šla na krvnega.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2009 11:48:04   
Anonimen
sibaj u lekarno po nov test...pa ja, javi nam!

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2009 12:13:50   
ZmajTolovaj
A sicer maš redne cikluse? Jaz včasih po dva meseca nisem mela M, pa nisem bila noseča. Pač nobenega reda.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2009 15:27:04   
kenya
Meni je pri drugi nosečnosti test pokazal plusek šele 12. dan ko mi je M zamujala, prej pa prav tako nič.
Po moje bo treba za vsak slučaj še en test narest.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2009 20:30:47   
J.L.
krvnega nevem če delajo čez vikend, raje bejž po tester v lekarno. user posted image
pa držim pesti, da bosta user posted image .

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2009 13:21:40   
mojca345
včeri nisva uspela do mullerja pridt, danes je pa zaprt. upam, da bova ta teden ZVEDLA pr čem sva.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2009 6:46:49   
anika87
Kako si mojca? Kaj novega?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2009 11:11:22   
robika
Zdravo,no tudi moje M ni bilo vec kot en mesec,naredla sem 4 teste vsi so bili negativni,potem pa sem imela G zaradi papa in glej ga tam ugotovijo da sem noseca 5 tednov,bila je pozna oploditev,zdaj pa smo ze v 12 tednu,to pa bo 3user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2009 23:13:13   
Liiya
Živjo,

tudi jaz sem bila do v včeraj v isti situaciji.. testi negavni, zadnja menstruacija 20.3., no včeraj sem naredila še zadnji test in pokazal se je + user posted image . Tako da še prejšnji teden je bil negativen in sem že obupala da sem zanosila, včeraj pa pozitiven in me je čisto presenetilo. Kakšen zaspanček se je malo izgubil na poti, da sem tako pozno zanosila...
Sporoči ko boš izvedela... držim pesti!

Lp

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2009 1:31:24   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Liiya

Živjo,

tudi jaz sem bila do v včeraj v isti situaciji.. testi negavni, zadnja menstruacija 20.3., no včeraj sem naredila še zadnji test in pokazal se je + user posted image . Tako da še prejšnji teden je bil negativen in sem že obupala da sem zanosila, včeraj pa pozitiven in me je čisto presenetilo. Kakšen zaspanček se je malo izgubil na poti, da sem tako pozno zanosila...
Sporoči ko boš izvedela... držim pesti!

Lp

Kako lepo Liiya......res prijetno presenečenje..user posted image user posted image ..... Želim ti zdravo nosečnost brez težav.... Hvala za upanje...Bova vidla, kaj bo....Dele si iščem novo G, da me pogleda, čim preje...

(odgovor članu Liiya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?