|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosecnosti
20.11.2007 11:57:05   
Tea Tara
Danes sem naredila test, ker sem upala, da bo pokazal pozitivno. Pa je bil zal ngativenuser posted image . Pricakovano user posted image imam cez tri dni... Vem, da sem naredila test prehitro, vendar mislim, da bi pokazal poz. ce bi bila noseca.
Se je kateri to zgodilo?

Sem cisto obupana, ker sem vsak msec bolj razocarana....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test nosecnosti
20.11.2007 12:01:12   
Neža7
Sem 100% prepričana, da nisi edina... Brez skrbi. Ponovi test čez 3 dni... Držim prsti user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Tea Tara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 12:06:00   
Naja30
Meni je preden sem dobila M pokazal - tako da imej upanje in če ne bo M, poskusi ponovno.
Hecno je, kako se nam mudi delat test, sploh v prvi user posted image  Sej meni se je tudi. Zdaj, ko pričakujem 2.user posted image  pa sem test delala šele po 1 tednu zamude, pa tudi vse drugo gre kar mimo mene. Tedni se kar obračajo.
Oprosti, to je bilo samo mimogrede.user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 12:10:42   
jazzz27
raje počakaj na izostanek M...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 14:55:34   
pikica36
jaz sem ga delala 6 dni po izostanku pa je bil --
menstracije pa še tudi ni, tako da.... lahko da si kasneje zanosila in test nimaš še dovolj hormona

držim pestke  za+++

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 15:09:23   
latka
Jaz sem ga delala 9 dan po izostanku, pa je bil -, pa tudi menstruacije nimam.Danes je že 50 dan, torej mi zamuja 2 tedna!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 16:55:25   
sun71
Tea Tara - te čisto razumem, da si zelo nestrpna; ampak raje počakaj, da boš res čez datum, ko je ne pričakuješ. Testi naj bi bili najbolj zanesljivi od prvega dne zamude dalje. Ne obupaj, imaš še vse možnosti za svojo user posted image .user posted image

(odgovor članu Tea Tara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 20:24:06   
jagodinka
Tejle debati se lahko tudi sama pridruzim.
Avgusta sem imela ss, septembra odstranitev pregrade, zdaj pa pridno delamo na user posted image .
Menstruacijo bi morala dobiti vceraj. Pocutim se cudno - nenavdno spikanje v sp. delu trebuha, utrujenost, zaspanost, napete prsi, nekoliko bolj izrazit vonj...
Malo prej sem naredila test, ki pa je bil negativen.
Še vedno imam upanje, da sem test naredila prezgodaj in da sem noseča.
Morda pa sem samo zapsihirana s preveliko željo.
Pozdravcek!

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 23:31:16   
polaris
Ja Tea Tara, seveda se nam je zgodilo. Ko si nekaj tako močno želiš kot si me, da bi postale mamice, narediš vse na tem svetu, pa naj bo še tako nesmiselno ali smešno.
Ne obupati. Dokler se  user posted image ne prikaže, je še vse OK.
Veš, otroci pridejo ko to sami želijo in verjemi, prišli bodo, k tebi, k meni, k vsem nam. Vse bomo enkrat srečke user posted image

(odgovor članu Tea Tara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?