|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 20:20:02   
jezika
prvi dan zadnje menstruacije sem imela 16.4 2005. sedaj zamuja že kar nekaj dni. naredila sem test cb, ki mi je pokazal vodoravno črtico zelo vidno, navpično ( katera je znak za nosečnost ) pa komaj opazno, oz, je bila bolj blede barve. kaj lahko pričakujem?? je kakšna možnost za :duda: v spodnjem desnem delu trebuha me zeloo špika. hm?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 20:24:49   
NinaŠ
Tud meni je CB pokazal navpično črtico čisto, čisto bledo - pravzaprav, če bi si fulll želela bit noseča (saj sem želela, samo smo to naredili brez problemov), bi bil lohk tud privid - in sem bila noseča.
Če se ti pokaže navpična črtica, pa kakršnakoli že, si sigurno :nosecka: - brez nosečniškega hormona je nemogoče da se kaj izriše.
Tako da čestitam :bravo:

LP

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 20:40:47   
jezika
ja otroka si namreč oba z fantom močno želima, kljub temu da sem stara 20 let. začela sem na tem in kar v prvem mi menstruacija zaostaja. tudi sama sem mislila da imam privide, pokazala sem ga mojemu in je rekel da vidi plusek čeprav z bolj bledo črtico. hvala ti. si me zelo potolažila.
a bi mi test pokazal enako če bi ga naredila ćez tri dni?

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 20:46:11   
NinaŠ
:)- ne vem poizkusi, meni je pokazal enako (čeprav se z dnevi povečuje koncentracija nosečniškega hormona, samo očitno ne tako hitro?).
Svetujem pa ti, da narediš kak cenejši test - za ceno CB dobiš ostale skoraj vse po tri.

LP

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 20:58:09   
zi&mm
Jezika,
meni je CB dvakrat pokazal negativno, tretjič pa je bilo komaj vidno in plusek dokaj nejasen ampak sem sedaj tik pred porodom tako da zagotovo si :nosecka:
Poskusi nardit še 1x čez 3-4dni, da boš sigurna, če ne pa se lepo naroči na gin.pregled.

ampak po moje si srečka :nosecka:

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 20:58:22   
SOONka
vsak dan vsaj ena postavi ISTO VPRASANJE! In vsak dan odgovorimo, da je verjetno test pozitiven in, da probajte se kak drug test!

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   test nosečnosti nejasen
21.5.2005 21:19:44   
Aleksandrin
Pozdravljena v klubu,
z mano je, bilo isto, sedaj pričakujeva :duda:, v okt.

Ampak, po moje si lahko že čestitata, jaz vama tudi :bravo::sloncek::bravo:

LP

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   test nosečnosti nejasen
22.5.2005 0:12:35   
rija
Pri meni je bilo isto, sedaj pa :nosecka:
Uživaj!

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   test nosečnosti nejasen
22.5.2005 12:25:02   
Grascakinja
Lahko drugič tudi fotografiraš rezultat, daš v svoj album in kup strokovnih mnenj se bo usulo - smo že večkrat tako potrjevale nosečnosti. Ali pa pokliči hotline od Krke, tam imajo strokovnjaka za CB.
Pa kak drug test zraven tud ne škodi, so malo bolj jasni kot tele navpične in vodoravne in tako.

Sicer je menda navpična črta samo kontrolna in se pojavi tudi, če samo v vodo test pomočiš. Ali pa je to vodoravna?! Ne vem več... al piše v navodilih... tista, ki se pojavi, tudi če ni nosečnosti, v glavnem ni treba, da je posebej vidna. Upam, da štekaš, kaj bi rada povedala.

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   test nosečnosti nejasen
22.5.2005 13:45:24   
jezika
hvala vsem za pomoč, res je pozabila sem povedati da sem nova in da bom še potrebovala kakšen nasvet. enakih vprašanj pa nisem našla.pa saj ni važno, super ste vse če bo kaj novega vam še pišem. prihodnji teden bom naredila še en test. kaj pa potem naredim.

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   test nosečnosti nejasen
22.5.2005 13:52:19   
SOONka
saj nic hudega, ce se vprasanje ponovi, a takih je bilo ze 1000.
Zgoraj imas iskalnik pa ce noter napises besedo TEST ali CB... ali se kaj, ti sigurno ven vrze veliko vprasanj in odgovorov. Tam bos sigurno nasla kaj zase.. :)

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   test nosečnosti nejasen
22.5.2005 21:20:27   
jezika
no žal :((:(( prišla je, po 12 dneh zamude. :hudicek:

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   test nosečnosti nejasen
23.5.2005 0:02:05   
SOONka
uh, skoda.
Drzim pesti za naslednji mesec!:miska:

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   test nosečnosti nejasen
23.5.2005 8:49:13   
jezika
sedaj, lahko sklepam, da test ne pokaže vedno pravilno, ampak ga bom kjub temu shranila za spomin. po moje sem bila preveč živčna in je prišla. ko bo kaj novega se vam spet oglasim

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   test nosečnosti nejasen
23.5.2005 9:03:43   
pat
škoda...

test naj bi bil pozitiven, takoj ko se pokaže navpična črta...včasih je tak slabotna, da se jo komaj vidi...
res mi je žal, da nisi :nosecka: ker sem se že veselila, da bo vsak nekdo na tem forumu, ki je enake staosti kot jaz.:((:((

delajta na :duda:, pa se tipkamo kmalu;)

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   test nosečnosti nejasen
24.5.2005 11:12:19   
jezika
vceraj mi je prijateljica povedala, da če je test pozitiven in da dobiš menstruacijo, lahko to pomeni, da se je že nekaj majhnega pojavilo, in sedaj odšlo. lahko pa da sem kljub temu še noseča ampak sem ena med tistimi ki ima kljub nosečnicami, ki imajo še dva meseca menstruacijo. zanimivo je, da sem imela prvi dan zelo močno in bolečo menstruacijo, sedaj pa že dva dni skoraj nič oziroma bolj rjavkast izcedek. kaj pravite

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   test nosečnosti nejasen
24.5.2005 12:45:11   
zi&mm
Jezika,
moja kolegica je imela prve tri mesece nosečnosti skozi :hudicek: in ni niti posumla da bi lahko bila :nosecka: ; šele na rednem gin.pregledu je gin.ugotovila nosečnost. Tako da dej se raje naroči na pregled pri svojmu gin.

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   test nosečnosti nejasen
24.5.2005 12:50:27   
Sara3
zi&mm A je to sploh mogoče??? Se mi zgi malček čudno. Pa z :duda: je vse ok?

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?