|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosečnosti
16.5.2007 6:55:42   
speli
pozdravljene,
Sem še ena mamica, ki se na vso moč trudi na še enem mladičku.
Verjetno je bilo na to temo napisanih že miljon stvari vendar me vseeno zanima ali obstaja kakšen test nosečnosti, ki ti pokaže ali si noseč ali ne že pred izostankom nosečnosti oz. takoj po zanositvi.

Sicer poznam princip delovanja teh testov vendar me zanima če obstaja kak bolj občutljiv, da prej zazna povišano ravan hormona.

LP
Neučakana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test nosečnosti
16.5.2007 11:58:16   
Anonimen
Romed test je zelo občutljiv, ki ti pokaže rezultat 4 dni pred pričakovano user posted image .

(odgovor članu speli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 14:14:50   
freha
Živjo!
Prvič slišim za Romed, kje pa ga kupiš?
Sama sem imela first sign iz dm-a in zaenkrat mi
še ni pokazal dveh črtic pred izostalo menstruacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 18:07:09   
visnjaaa

Ja res je Romed zelo občutljiv, meni je pokazl prej.
Imajo ga v lekarnah. user posted image

lp

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 18:09:01   
Lupita
Testi... Kdo bi vedel?!

Včeraj sem naredila test in je pokazal rahlo roza črtico, danes sem ga ponovila zjutraj in je negativen. Včeraj sem bila 3-4 dni pred M.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 13:28:49   
eva78
Romed mi je pokazal user posted image  dva dni pred izostankom user posted image , baby check mini pa user posted image  kakšne tri dni pred user posted image . Mislim,da sta dva testa  najbolj občutljiva, saj mi CB ni pokazal ničesar pred izostankom user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?