Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: test negativen,a vseeno... 8.3.2007 11:26:52
|
|
|
|
mala maja
|
jaz sem imela 3x neg. test in neg krvni test. UZ ni pokazal nič. Vse skupaj je zgledalo kot ena grda velika cista. Dobila sem dabroston tablete za sprožitev M. Tudi tri tedne po prenehanju tablet (katere sem jemala 10 dni) je ni bilo. Bila sem v 11 tednu nosečnosti, tako da sem komaj ujela NS. Edino PDP so mi kar naprej prestavljali. Prišla sem celo iz 14.2 na 8.3 pa še to so me potlej 2 dni čez rok vlekli. Če pogledaš trakec v opisu bo čez dva dni naš zdravi škratek star 2 leti.
|
|
|
|
RE: test negativen,a vseeno... 8.3.2007 15:40:51
|
|
|
|
ANOIMEN
|
pozdravljena, če želiš moj nasvet mi piši na mojo pošto, drugače se pa lahko oglasiš v moji ordinaciji. lep pozdrav anoimen
|
|
|
|
RE: test negativen,a vseeno... 8.3.2007 16:20:46
|
|
|
|
ANOIMEN
|
če si želiš svetovanja preko interneta mi prosim povej E-pošto
|
|
RE: test negativen,a vseeno... 8.3.2007 16:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
PA TI SI RES CARE STARI EJ..... Sej ne morem verjet, kaj vse se ne dogaja.
|
|
|
|
RE: test negativen,a vseeno... 8.3.2007 16:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj nisi bil glih prej v porodnišnici in rodil??? Hudooo dobra fora, imeti nick, s katerim oserješ vse teme.....
|
|
|
|
RE: test negativen,a vseeno... 8.3.2007 16:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam res ej. Pa ordinacijo ma torej nej bi bil oz. bila DR. a ne Sam a na medicini ne učijo slovenščine k kkšne stvari morem res dvakrat prebrat da razumem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?