|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test negativen,a vseeno...
8.3.2007 10:50:07   
Anonimen
Prosila bi za malo pomoči.Se je kateri zgodilo da so ji testi(trije) pokazali negativno a je bila vseeno noseča.Danes je 41 dan in moje user posted image še vedno ni.Do sedaj je bila točno na 30 dan.Imam pa vse znake kot pri prvi nosečnosti,vrtoglavice,slabosti(bruhanje),napete prsi.Danes bom poskusila priti do ginekologa da vidim kaj mi bo rekel.Če ste imele podobne izkušnje mi prosim malo svetujte!

hvala in lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test negativen,a vseeno...
8.3.2007 11:26:52   
mala maja
jaz sem imela 3x neg. test  in neg krvni test. UZ ni pokazal nič. Vse skupaj je zgledalo kot ena grda velika cista. Dobila sem dabroston tablete za sprožitev M. Tudi tri tedne po prenehanju tablet (katere sem jemala 10 dni) je ni bilo. Bila sem v 11 tednu nosečnosti, tako da sem komaj ujela NS. Edino PDP so mi kar naprej prestavljali. Prišla sem celo iz 14.2 na 8.3 pa še to so me potlej 2 dni čez rok vlekli.

Če pogledaš trakec v opisu bo čez dva dni naš zdravi škratek star 2 leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2007 15:40:51   
ANOIMEN
pozdravljena,
če želiš moj nasvet mi piši na mojo pošto, user posted image
drugače se pa lahko oglasiš v moji ordinaciji.
                                lep pozdrav
                                          anoimen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2007 16:20:46   
ANOIMEN
če si želiš svetovanja preko interneta mi prosim povej E-pošto

mama ima v želodcu otroka,oče pa pivo
pasovček pravi red je vedno pas pripet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 16:34:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA TI SI RES CARE STARI EJ.....

Sej ne morem verjet, kaj vse se ne dogaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANOIMEN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2007 16:35:11   
Anonimen
Kaj nisi bil glih prej v porodnišnici in rodil???user posted image user posted image user posted image

Hudooo dobra fora, imeti nick, s katerim oserješ vse teme.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 16:52:49   
Anonimen
Sam res ej. Pa ordinacijo ma torej nej bi bil  oz. bila DR. a neuser posted image
Sam a na medicini ne učijo slovenščine k kkšne stvari morem res dvakrat prebrat da razumemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2007 17:52:51   
mama54
Sam a na medicini ne učijo slovenščine k kkšne stvari morem res dvakrat prebrat da razumem

Pa kaj je danes?Kar preberem se morem ornk nasmejatuser posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?